אלוקים ישמור כמה שהעולם הזה רדוד..111555
עבר עריכה על ידי 111555 בתאריך כ"ח בתשרי תשע"ד 02:54

אני מתלבטת איך להסביר את עצמי בצורה הכי אמתית ובלי שום גאווה כי זה באמת לא בא ממקום כזה.. מקווה שאני יצליח..

אז ככה-

אני לומדת בכיתה י"א,וכל החיים התרגלתי שאנשים שאני מכירה ומעריכים אותי- מעריכים אותי בזכות האופי שלי- תמיד החמיאו לי שאני אכפתית, כשרונית, וכו'. ותמיד לא אהבתי את זה. לא הערכתי את זה. הייתי בטוחה שאומרים לי את זה רק כי אין להם משהו אחר להחמיא לי. 
למה? כי תמיד שפטו אותי רק לפי הרושם הראשוני שראו ממני. בכיתה ד' ראו משקפיים? אוקי- מעכשיו את החננה. מעכשיו תוכיחי שאת חכמה. (מה שממש לא הייתי..). את קצת שקטה? אוקי, זה בטח אומר משהו על האופי שלך..
לא נתנו לי הזמנות להראות מה אני ולהוכיח מי אני- ישר קיטלגו, ובאמת שעם השנים הפכתי לכל מה שציפו ממני להיות- שקטה, מנסה להצליח לימודים, דוסית וכו'..
היו תקופות שקינאתי בחברות שלי- כאלה שבאמת  ממש יפות והכל הולך להם בקלות בחיים, כי ככה זה העולם שלנו. ותמיד אמרתי לעצמי שהם יפות- אבל אני- אני אולי מכוערת אבל אני ברגע שאתה אדם טוב ואנשים נותנים לך הזדמנות שיכירו אותך- באמת שהחיצוניות זה כבר לא קריטי. נראה לי שאפילו הייתי די מאושרת ושמחה בחלקי.

עד ש.. עד שבשנה האחרונות זה התחיל קצת להשתנות.

בהתחלה זה מחמאות מהדודות של "וואו איך את נראית יופי" וכל אלה, מה שדי רגילים לשמוע..

אחרי זה חברה אומרת לי ש"תקשיבי את פשוט התייפת בזמן האחרון!"

ואני? אני הייתי מאושרת. אולי אני לא יהיה מכוערת סוף סוף אלה נורמאלית...!

אבל עובר זמן, ואני מתחילה להבין שכנראה מאוד השתנתי מבחינה חיצונית.
בהתחלה אני שמה לב שפתאום בנים מתחילים להסתכל עלי ולא הבנתי למה, אבל זה הגיע אלי בבום ובאופן מאוד קיצוני כשנסעתי עם חברות להתנדב עם אנשים עם פיגור קל, עם המון אנשים שלא מכירים אותי , ופתאום אני שמה לב שכל הבנים שם בוהים בי, ושכמה מהחניכים (שהם עם פיגור, אז טאקט זה לא הקטע החזק שלהם) אומרים לי שאני יפה.. ופתאום  לבנים שם דחוף לדבר איתי.. אפילו החניכה שלי טורחת  להגיד לי שאני יפה!
כל הקטע הזה של למשוך כ"כ הרבה תשומת לב זה באמת היה מביך ובאמת שרציתי להתחבא בערך..

כלומר- אני מודה מאוד לאלוקים שנתן לי מתנה כזאת, - אבל זה פשוט לא האופי שלי! אני מרגישה שלקחו את האישיות שלי ותקעו אותה בתוך גוף שכ"כ בולט- ואני בנאדם שלא אוהב את ההתבלטות הזאת.

שוב שופטים אותי רק לפי איך שאני נראית-כאילו שאם אני נראית טוב אז אני חייבת להיות עם אגו ולהדגיש את זה , ולא צריך שיהיה לי אופי ומידות טובות- כי בשביל זה יש יופי! כבר לאף אחד אין "סבלנות" לראות את האופי האמיתי שלי, והאמת שגם אני עכשיו כבר לא יודעת יותר מדי מה הוא.
פתאום כשאנשים אומרים לי "וואו את ממש חכמה" או "יש לך אופי מקסים" זה המחמאה הכי גדולה בעולם ואני מאושרת.. וזה הרבה יותר נעים מאנשים שסתם זורקים מחמאות על איך שאני נראית. מנהג אוטובוס שאומר לי ש"אחת כמוני הוא חייב לעצור לה בתחנה".. ואני יודעת שאם הייתי עולה עם המראה הקודם שלי הוא בחיים לא היה עוצר, למרות שבפנים נשארתי בדיוק אותו דבר.. למה? לאנשים מכוערים לא מגיע שיעשו איתם חסד סתם ככה?
ושלא נדבר על אנשים ששנים מכירים אותי.. (בעיקר בנים, בנות ב"ה מתייחסות אלי רגיל)
ב"ה מעולם לא רציתי קשר עם בנים, אבל כאלה שמגיל 0 לא שמו עלי פתאום נזכרים בי.. אבל לעזאזל -אני בדיוק אותו בנאדם..! אם לא אהבתם את האופי הקודם שלי- השקט והלא חברותי- למה שתאהבו אותו עכשיו? ואם כן אהבתם- למה קודם התייחסתם אלי כמו קיר?

אני פשוט מתחרפנת מזה.. 

זה מרגיש לי כמו בתחפושת שעוד רגע מישהו יקלף ממני ואני שוב אותו אדם עלוב שהייתי קודם ואפחד לא התייחס אליו.

ואני מפחדת ממתי שזה יקרה.

וכ"כ רוצה להוכיח שיש בי הרבה מעבר לתחפושת הזאת..

תודה על האופציה לפרוק.

קשה להסיר רושם ראשוני.okey

ולגבי הפנימיות,נראלי פשוט תעשי עוד ועוד מעשים עד שיראו מי את באמת

נו אחלה...דאץ

גם יפה וגם שפיצית...

זה העולם, בהצלחה!

אני מסכימה איתך.מתנחלת איפשהוא

במציאות של היום זה פשוט איך שתארת... זה עצוב, ובכלל לא שפיצי 

אבל תודי לה' על המתנה

אולי....אממ|מהרהר|כישוף כושל

יש שטחיות בעולם וזה ברור אבל מהצד של הניסיון שלך אולי את יכולה לפחות לשמוח שה' נתן לך להרגיש את 2 הצדדים ואז לא נוצרים הרבה מצבים שונים ...למשל אמרת שהחברות שלך מתייחסות עליך אותו דבר תחשבי שמראש היית נראת כמו היום וגם החברות שלך היו שופטות אותך ככה והיית מגיעה להיות מה שהיו מצפים ממך זאת אומרת מישהי קולנית סנובית שטלתנית ובטח לא כל כך צדיקה כמו היום...ה' נתן להוציא את כוחות הנפש שלך ולעצב את האישיות שלך ואז רק אחר כך שינה אותך זו מתנה נפלאה ועכשיו את מרוויחה את 2 הצדדים גם עם אופי נהדר וגם נראת טוב.....

סורי שהיו פה המון הכללות לא לקחת אישי בבקשה..

לצערי זה נכוןישי .א.

מה לעשות שיופי חיצוני הרבה יותר בולט מיופי פנימי יותר גלוי יותר נחשף

כשאדם רואה אותך, נחשף לפניו לפחות ברושם הראשוני, רק את היופי החיצוני שלך אז זה מה שהוא לוקח ומעריך...

יש לי הרבה מה לומר פשוט אין לי זמן לכתוב, אולי בהזדמנות אכתוב פה...

וואי צדיקהמבשרת שירה

הלוואי עליי

זה לא אומר שהעולם רדוד.מוטיז

אין שום רע במראה חיצוני. וכל עוד את בחורה טובה באמת - רק תרוויחי מזה. לא עניינך זה שלא היו מתייחסים ככה רק בגלל הפנימיות..  

אנינענע בחסה
עבר עריכה על ידי נענע בחסה בתאריך כ"ט בתשרי תשע"ד 19:06

אשמח לדבר איתך באישי אם את רוצה.. אני חושב שזה יכול לעזור לשנינו.. 

אם את רוצה דברי... אפשר גם מסר..

תודה לכל מי שהגיב, מאוד חיזקתם ועזרתם...111555אחרונה

כמה הבהרות- אני מבינה שיש ערך מאוד גדול להיות בן אדם טוב וזה מה שבסופו של דבר הכי חשוב ואני באמת משתדלת- פשוט אני מרגישה שזה כבר חסר ערך בעייני אנשים אחרים בגלל איך שאני נראית, וזה עצוב לי שלא אכפת להם מאופי של בנאדם וגם אם אני יהיה בנאדם מגעיל ואגואיסטי יתייחסו אלי אותו דבר ויתנו לזה לגיטמיות..

וגם להפנות את צומת ליבכם שתמיד תנסו להסתכל על כל אדם שאתם רואים ולחפש פה צדדים יפים באישיות שלו בלי קשר לאיך שהוא נראה וגם אם לדעתכם הוא לא נראה טוב- אתם תראו שאחרי זה הוא יראה לכם הרבה יותר טוב..

שבת שלום 

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך