הכנתי ביום ראשון עוגיות שוקולד ציפס של ניקי ב.
(קצת בשינויים- קמח מלא ושמן)
ריחפתי, ורק אחרי האפייה נזכרתי שלא שמתי בכלל סוכר!! משני הסוגים שהיא כותבת שם, בסה"כ כוס.
התבאסתי ממש.. אלא שאחכ כשטעמתי, היה סבבה..
מתוק עדין, הטעם של השוקולד ציפס נותן מתיקות.
אבל מבחינתנו עדיף ככה.. בגלל הבריאות...
אז מי שחשוב לו פחות סוכר, ואוהב מתיקות עדינה, ועדיין טעימה, מוזמן לנסות...(רק כן לשים את כף השוקולית)
הכנתי אותן שוב עכשיו עם הטעות בכוונה..![]()
)
)

