גם אתם ככה??אוהבת את עמ"י!

אני לפחות, כתור דתיה לאומית נורא כעסתי בזמנו על הרב עובדיה שליט"א באותו זמן של המתקפה על הציבור שלנו (להזכירכם- בית של גויים, עמלק, כ"ס וכו'....). אפילו התרתי לעצמי לומר כמה מילים לא במקום... כאן המקום להתוודות..

נורא נורא כעסתי והתעצבנתי איך רב ג-ד-ו-ל בישראל אומר ככה על חלק מהעם שלו???

ופתאום, אחרי שהמצב של הרב עובדיה התחיל להתדרדר אני מתפללת כמו שלא התפללתי מימיי!! שבעז"ה ימשיך לחיות ולהנהיג את העם. אני עוקבת ממש בחרדה אחרי הידיעות על המצב שלו. הייתי ממש בלחץ כשהמצב התדרדר- הרגשתי כאילו עמ"י הולך להפסיד מנהיג! ונורא שמחתי כשחזר להכרה.

ממש פתאום מתברר שלמרות כל הכעס בכל זאת נורא נורא קשה לי עם המצב שלו ואני באמת עושה את ההשתדלות שלי בתפילה.

גם אתם כאלה?? רק אחרי שקורה משהו לא טוב למישהו שנורא כעסתם עליו פתאום מתברר לכם כמה אתם אוהבים אותו והוא יקר לכם??

בהזדמנות זו נאחל באמת לרב חיים עובדיה יוסף שליט"א רפואה שלימה, חיים ארוכים בבריאות איתנה עד 120!!

בעז"ה!!

יום מצויין!!=]

נ.ברותם333
הרב התכוון לאנשי התקשורת הדתיים לאומים.והוא העביר את זה על שם הרב ששכחתי את שמו..חבל שכעסת סתם..ואם את אוהבת את אנשי התקשורת הדתיים לאומים-זו כבר הדעה שלך..לא מתכוונת לפגוע באמת שלא!רק להאיר..
הוא התכוון לחברי הכנסת לא לאנשי התקשורתדתי לאומי

וזה ממש לא מרגיע אותי לשמוע דברים על 12 יראי שמיים (רובם ככולם) שפועלים למען עם ישראל תורת ישראל וארץ ישראל. גם אם לא הכל מושלם.

אשרייך... אני תמיד הערצתי את מרן..See the pain

בעזרת ה' שיצא מהבית חולים. בריא!! וחזק!! ויחחיה עד 120 שנה בעזרת ה'. מיתוך עושר וכבוד.. ושמחת חים.. ובריאות איתנה...

אהמ......חלק משלם

אני תמיד מנסה להפריד בין הרב לפוליטיקה.

כי אני לא ש"סניק (מה באמת?), ואפילו לא קרוב...

אבל אני רואה ברב עובדיה את הפוסק אולי החשוב ביותר שהיה לעמ"י בדורות האחרונים,

וככל הנראה גם בדורות הבאים(חוץ מהמשיח בע"ה שיפסוק ע"פ הריחחיוך)

ושוב אני לא הולך לפי הפסיקה שלו. אבל אין ספק שהוא חידש משהו

גם בשיטת הלימוד וגם בשיטת הפסיקה.

תשמעו, הבןאדם חיבר 50 ומשהו ספרים שכל ספר הוא וואחד ספר..

מממתנחלת איפשהוא

למרות שאני דתיה מאוד, אני לא ממש יודעת טוב על רבנים, לצערי. אני יודעת שיש את הרב הזה ושהוא מאוד גדול, אבל לא ידעתי של איזה חלק מעמ"י הוא. וכשידעתי שהוא ממש חולה היו לי צמרמורות. לא משנה אם הוא "חרדי" או "דתי לאומי" הוא רב גדול, ובדור שלנו אנחנו זקוקים נואשות לאנשי רוח גדולים מאוד  

בכללי- כן, אני כמוך וונראלי שגם רב העולם כמוך אחרי שאנשים ח"ו ל"ע נפטרים לומדים להעריך אותם  

וגם נגיד אם יש לך חברה שאת-בלשון המעטה- לא מאוד אוהבת, אם היא תהיה חולה את תתפללי עילה ותדאגי לה וכו'.. זה טיבעי.. (לא יודעת אם זה טוב או רע

כשאני קוראת תהילים לרפואת הרב..Nice!!

כשאני קוראת תהילים לרפואת הרב זה לא יוצא לי מהראש..

אני לא מפסיקה לחשוב על מה שהוא אמר ולכמה מחלוקות זה גרם בעם.. וזה ממש גרוע כי הוא צדיק אני יודעת.. ובכל זאת..לויודעת.. התפילה שלי פחות מהלב..

הפלת הרבה על הגרע"י שליט"אבחורצ'יק

הוא התבטא "רק" בית של גויים" שאר הדברים החמורים-לא הוא.ולא רק אלא שסוג של התנצל או סייג.

חשוב מאד לקרוא את הנ"ל,"הכיפות הסרוגות כולם אהוביםשואף לאור

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/259465

תראי מה הרב שליט"א אמר "הכיפות הסרוגות כולם אהובים"

זו לא השקפה נכונה,והרב לא התכוון לדבר זה,ראי בלינקשואף לאור

לגבי מה שכתבת,זו לא הייתה כוונתו,אנא צפי בלינק.

ההשקפה הנכונה היא להתפלל לרפואת אדם(באופן כללי רגיל לפחות),ואל לנו להחליט או לקבוע דברים שאינם לנו לקבוע,אנו עושים את ההשתדלות שלנו בעניין הזה,וחשוב להרחיב מדוע דווקא טוב להאריך ימים

נערך.טובי =][=

אנחנו מתפללים עליו כיהוא יהודי צדיק ת"ח.. גדול..געגוע..אחרונה

גם אם הוא אמר דברים שאני לא חושב ככה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך