דיכאוןmiamihit

קודם כל אני בן אדם מגעיל, בלי אופי, פחדנית ועוד כמה דברים שאין לי כוח לכתוב עכשיו. 

דבר שני אני ילדה מאוד צינית ואני לא אוהבת אף אחד ומשום מה יש לי הרבה חברות ואני שואלת אותם למה הם חברות שלי והם אומרות לי שאני חמודה ולפעמים בא לי לצרוח עליהם: מה חמודה? אתם לא רואות שאני כל הזמן יורדת עליכם ואני רעה אליכם ואם הייתן שפויות הייתן שונאות אותי?

וחוץ מזה שנה שעברה שנאתי את עצמי יותר מעכשיו ורציתי להתאבד וזה די עבר לי השנה אבל באה ילדה חדשה לכיתה והיא עכשיו ממש חברה טובה שלי ובנות סיפרו לה על כל הקטע הזה של להתאבד והיום בכיתה דיברנו על גיבורים והיא אמרה לי שאני גיבורה שלא  התאבדתי אבל אני ממש לא! אני פחדנית שבכלל רציתי להתאבד ולברוח מהכול ואני לא יודעת איך להסביר לה את זה והיא המון פעמים רוצה לדבר על זה ואני ממש לא כי זה פותח לי פצעים ואני לא רוצה לכעוס עליה. 

פה לא יוכלו באמת לעזור לךכפיר גולן
תמצאי מישהו/י שמבינ/ה אותך ותדברי איתו/ה על הכל...
כדי לך לשקול גם לפנות למשהו מקצועי...
מנסיון אנשים מקצועיים לא עוזריםmiamihit

חוץ מזה שהרבה יותר קל לי להיפתח כשאני אנונימית

אני לא יודעת עד כמה אני באמת יכולה לעזור ,הלל14

ואני לא מכירה אותך, אבל אני יכולה להגיד לך בוודאות,  שאת בן אדם טוב, ואם חברות שלך אומרות לך כאלה דברים, למה לא להאמין להם? אני מאמינה שהם יודעות מה הם אומרות...

תעשי לך רשימה של דברים טובים שיש בך. אפילו רק של 5 דברים. ואני מקווה שזה יעזור לך. תלמדי לראות את הדברים הטובים שבך, את הדברים היפים. לכל בנאדם יש דברים טובים, ואני מאמינה שלך יש אפילו הרבה. וזאת לא גאווה להיות מודע לעצמי, ולדעת דברים טובים שיש בי. אל תפחדי מזה!!

אשמח לעזור לך אם תרצי באישי.

לילה טוב, ואל תשכחי, שה' אוהב אותך! ושהכל לטובה!!

חיוך

את צודקת רובם המוחלט רק מזיק...כפיר גולן3
אגב יש מקומות שאפשר להתקשר ולדבר באנונימיות נראלי קוראים לזה סה"ר או משהו כזה
שטויות.Resiste

בנסיונך כנראה לא הצליח, לפעמים צריך לעבור כמה אנשי מקצוע עד שמוצאים את המתאים.

בדיכאון לא מטפלים בעצמך, ואת ממש לא נשמעת דכאונית.

אולי את ילדה מגעילה ומעצבנת, לא תיארת ממש תסמיני דיכאון.

(השנאה העצמית והנטיות האובדניות נשמעות מוזר, אנשים יודעים שרצית להתאבד? ועוד מדברים על זה ככה? פה חשדתי.)

כפיר, אתה טועה.טובי =][=

כן, הפורום יכול להיות עזרה טובה לאנשים. [כמובן שאתה צודק. בנוסף. לא במקום עזרה מקצועית.]

האנונימיות. האנשים הנחמדים שפה. לא מסכימה איתך שלבקש עזרה בנוג"ה זה דבר רע. לעניות דעתי להפך.

ולך הכותבת,

בהצלחה רבה! ואת לא רעה. בכלל לא. לא סתם בנות רוצות בחברתך! אם היית מגעילה, ונוראית כמו שאת אומרת - הם היו מתרחקות.

כולנו לפעמים לא שלמים עם עצמנו. מסתוסכלים מעצמנו. זה דבר שפשוט צריך לעבוד עליו כל החיים.

על הערך, הבטחון, הראיה הטובה על עצמי.

זאת עבודה לא קלה. עם המון עליות ומורדות אבל בע"ה את בסוף תגלי גם את את הטוב שלך שמנסתם חברות שלך כבר גילו. ואני מעריכה אותך מאוד שהתקדמת משנה שעברה! נשמע שאת בע"ה בדרך למעלה.

אשמח מאוד מאוד לדבר איתך באישי. טוב?

ברור שלא!כפיר גולן3

אחרת מה אני עושה פה???

האמת, לא יודע אבל לאמשנה...

דיברתי על המקרה הספציפי שלה...

ץץץrjk3

מבינה אותך

הינה סיפורי:

אני צינית  ומשום מה כל הבנות הסנובות של הכיתה רוצות להיות חברות שלי

ואני לא רוצה

וכן אדם ציני הוא אדם שבדרך כלל הוא נורא רגיש

ובנות ליפעמים ( שמה דגש על לפעמים) מתחילות לנסות להעליב אותי עכשיו זה לא ניראה כלפי חוץ אז נהפכתי להיות ( בישביל החננה של הכיתה) מעליבה וגאותנית ואוהבת את עצמה יותר מידי וליפעמים באמת בא לי להיתאבד אבל עד עכשיו זה לא קרהקורץ

מעניין שאת עושה אתזה...כפיר גולן3אחרונה

קטע פסיכולוגי מגניב...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך