*אמא שלי מורה, אבל מהסוג שבאמת התלמידות אוהבותותה... ברצינות, לא מהסוג המפחייייד כי בכל כלל יש יוצא מן הכלל..... ;)
כנה, ותמיד תסתכל בהוראות... (:
הפרסומות אחרי שאומרים 3 פרסומות וחזרנו ;)
-ההבדל העיקרי בין צהל לחמס-לא משנה כמה הבטריות שלך ריקות, אם תפתח את המכסה ותסובב אותם הן יעבדו!!
-תֲכֱלֳסִ כִשֳאֲנֶי כֳוַתָבֵ מָשִפֵטַ כֵכִהָ אֶתַםַ בָטָוָחֶיַםֶ שֶזַהָ פַסֵוֳקֲ מָהַתֶנֵךִ D:
-מכירים את זה שבסקוויט טובע לכם בתה ואז שולחים בסקוויט הצלה כדי לחלץ אותו מהתה...?
-רק בישראל אתה תפתח בחנות דאורדורנט, תריח אותו, תראה שאתה אוהב את הריח.. ואז תיקח אחר כי זה שפתחת כבר משומש... =]
-דבורה זה בסך הכל זבוב ערס.. עם צעיף של ביתר ירושלים..
- אין אחד שלא התערבבו לו מילים של 2 שירים ביחד: 'אני פורים אני פורים שמח ומבדח הלו רק פעם בשנה אבוא להתארח, לה לה אפצי לה לה לה...' =]
-כשמשהו נופל עליך כשאתה פותח את המקפיא, הכי כיף לדחוף אותו ולסגור מהר, ושיפול על הקורבן הבא=]...
-אני כל כך טוב בלישון שאני יכול לעשות אתזה בעיינים עצומות !
-להיות ישראלי זה לספור את הוא ש 'אני רוצה להתאבד' בצה'ל זה שיטה להשתמט, בעוד שאצלם זה תנאי קבלה..!
-מנה חמה.. הדבר הכי קל לה
-לא נראה לי שמחבר השיר 'אמא שלך היפופוטם ואתה חמור קטן' הבין את כל הקטע הזה של גנטיקה... =)
-איזה באסה זה כשאתה כותב על דף והעט לא עובד וכשאתה מקשקש בצד הוא עובד, ואז כשאתה חוזר לכתוב הוא שוב מקולקל!!
-ערס מבלה 11% מחייו כשהוא נשען לתוך חלון מכונית של חבר...
מתמטיקה יקרה, אנא התבגרי ותלמדי לפטור את הבעיות שלך בעצמך... התעייפתי מלעזור לך!!!!
-אתמול חלמתי חלום שבלעתי מרשמלו גדול, כשהתעוררתי .. הכרית שלי נעלמה!!
-מצפון זה קול שאומר לך לא לעשות משהו אחרי שכבר עשית אותו..
-אם נופל עליך תפוח- תברח מהר!! העץ לא נופל רחוק מהתפוח..
-לפעמים זה שהורס לך את כל החלומות הגדולים זה בסך הכל השעון המעורר D:
-ערבי טוב=ערבי מת, יהודי טוב=יהודי שעוזר לערבי להיות ערבי טוב!!..
-גוגל יקר, האם אתה יכול פשוט לתת לי לסיים את המשפט שלי לפני שאתה מתחיל לנחש???
-עצלני העולם, בואו נתאחד ! -אחר כך...
-פיהוק זה הדרך של הגוף לומר שיש לך 20% סוללה..
-להיות ישראלי זה להגיד : הולך לרוץ D:
-ישלכםמושגמזההמקלהארוךבתחתיתהמקלדת??????
-למה הגבר נברא לפני האישה? כי לפני כל יצירת מופת צריך טיוטה..
-כשבנות קטנות הם אוהבות בובות, כשבנים קטנים הם אוהבים חיילים, כשבנות גדולות הם אוהבים חיילים, וכשבנים גדולים הם אוהבים בובות..
*למה קודש ה' ברא את הבנים ואחר כך את הבנות? כי לכול יצירה צריך טיוטה!!
*ש אנשים שעדיף להביא להם גלידה מאשר לפגוש אותם שלוש פעמים *בשביל לכבות שרפה צריך כבאי, בשביל לכבות אהבה צריך קנאי *בעל שובר בשביל אישתו כוס אני ישבור בשבילך מטבח שלם *עם לאהוב אותך היה פשע אז ממזמן הייתי אסירת עולם!!
*'כשגבר נוסע ברוורס הוא נותן חיבוק לכסא שלידו '
'כשאישה נוסעת רוורס היא נותנת נשיקה לרכב מאחורה .'
אדם נוסע באופנוע ורשום לו על הגב- אם אתם רואים את זה סימן שהפוסטמה נפלה מהאופנוע.....
*ישראלי הוא אחד שיכול לקנות חולצה ב300 גינס ב700שקל . ואם יתקע לו שקל במכונה של המסטיקים הוא יקים את כל הקניון על הרגלים ..
1.אין דבר יותר שלם מלב שבור
2.לכל משפט יש יוצא מן הכלל, האם גם למשפט הזה יש יוצא מן הכלל..?
3.לסיגריה יש שני צדדים: בצד הראשון יש אש
ובצד השני טיפש...
4.המשפט למטה הוא אמת
המשפט למעלה הוא שקר...
5.איזה דפוק זה אייפון כשמוחקים אפליקציה אחת כל האפליקציות האחרות רועדות...
1. מעולם עוד לא מת איש בגלל עבודה קשה, אבל אני לא מוכנה להסתכן!
2.לא בריא לחיות, מתים מזה!
3. מה לומדים בשיעור מתימטיקה בעזה? חיבול וחיסול!
4.אפילו שעון מקולקל צודק פעמיים ביום!
5. ואם כבר מדברים על שעונים: גם בשעה הכי קשה יש 60 דקות..
תוסיפו..
יומושלם לכולןן..♥