דחופפ...![]()
פעולה על ירושלים???סמיילי שמח
עדיין רלוונטי?
אם כן פעולה שעשיתי ליום ירושלים:במבה 805אחרונה
זאת פעולה קלילה כזאת שמורכבת בעצם מ2 משחקים (מה שקורה שמכינים פעולה דקה לפני שבת
למרות שיחסית לפעולה היא סבבה לגמרי...): * עומדים מול קיר והמדריכה מכריזה על נושא לדו' "למה כדאי לקיר להתחתן איתי?" והבנות צריכות לדבר על זה עם הקיר...(שלי ממש זרמו עם זה.. והיה ממש שופךךך
)
*יושבים כולם במעגל עם הגב ואחת הבנות מתחילה לדבר על מישהי אחרת שנמצאת במעגל והבת שמדברים עליה צריכה לקלוט שזאת היא.. לדו' "אתמול הלכתי איתה לקניון.. והיא חולה גלידה בטעם תות.." הבת שקלטה שדיברו עליה צריכה להגיד "קיבלתי" ולהתחיל לדבר על מישהי אחרת וכן הלאה....
* מביאים להן רשימה של כל מיני מקומות "בבית, בכיתה, בתחנה מרכזית, בסניף, בכותל " והן צריכות לסדר מהגבוה לנמוך איפה הכי קל להן להתפלל... מן הסתם שהן ידרגו את הכותל בין המקומות הגבוהים אם לא הכי גבוה... ואז לשאול אותן איך זה שמקודם שהיה לדבר לקיר הן הרגישו מוזר, ובמשחק ששיחקנו אחרי שהיה צריך לדבר לבת הן הרגישו יותר חופשי לדבר אבל להתפלל בכותל פתאום זה המקום שהכי קל להן להתפלל בו.. ואז מגיעים למסקנה שהכותל הוא מקום קדוש והרבה יותר מרק קיר...
ב"הצלוחס!! 
מוזמנים לפנות המחפשים שליח לחודש ארגוןעדיןן
חיפוש סרטוןרחלי עובדיה
שלום, מחפשת סרטון שראיתי בעבר על נער שנפצע בעמוד השדרה ועבר תהליך שיקום בעיקר בעזרת הדימיון וכוח האמונה והמחשבה... לא זוכרת שם... מישהו. י זוכרים?
עניתי לך בפורום השני...תולעת ספריםםאחרונה
טקסט להכתרהלאה בובלי
חודש ארגוןמאמין וזורע:)
חברים וחברותתהיום יהיה שמח✨
יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??
רעיון לפעולת סיכום מטורפתתת למערך על א"י מישהו????מוקפת אור
ואו אחותי לא היית פעילה שניםם.רודף אהבה בימים
וואי תאמת ניסיתי קצת להתנתק מהפורומים אבל מה לעשות, חזרתי
מוקפת אור
ואוו שכוייחח!!רודף אהבה בימיםאחרונה
פעולה שעשיתי פעם..רודף אהבה בימים
ביקשנו מכל אחת שתביא קרטון חלב, קנינו שתילים, אדמה, כל אחת גזרה את אחת הדפנון של הקרטון, הבאנו גואש והן קישטו.. בסוף כל אחת שתלה פרח באדנית הקטנה שלה והנחנו הכל בשורה בכניסה לסניף, יצא מעלףףף!! וממש מעלה תגאוות יחידה לשבט.
אחרי זה הבאנו להם פלאפל שהכנו לפני.. דיברנו, אפשר לעשות כזה כשאוכלים מעגל שכל אחת מספרת מה היה לה הכי משמעותי..
בהצלחה!
אהלן, די דחוף:הממממממממ
יש למישהו רעיון?
ואי נכנסת רק עכשיו? מוזר..רודף אהבה בימים
בכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!
נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..
יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..
תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.
בהצלוחה!!
כן..הייתה לי בעיה כלשהי אז נכנסתי עכשיו חח😅הממממממממאחרונה
וואלה..טוב נראלי אז אעשה גם
תודה רבה!