בס"ד
למה כל כך הרבה רבנים נפטרים בזמן האחרון?!
בס"ד
למה כל כך הרבה רבנים נפטרים בזמן האחרון?!
בס"ד
מטבע העולם אנשים נפטרים...
ואני אישית לא מחפשת בזה שום רמזים, שום סימנים ושום כלום.
הקב"ה יביא את הגאולה בעיתה ובזמנה...
אני לא מחשבת עכשיו מתי.
מאמינה שהיא תבוא, מאמינה שהיא כבר באה.
לא מוכנה לקבל רמזים.
שלפני הגאולה הרבה צדיקים יילכו לעולמם....
מי אומרים? איפה אומרים? איך זה שאני לא שמעתי את זה?
הכי אמר רבי יוחנן: דור שבן-דוד בא בו תלמידי חכמים מתמעטין והשאר עיניהם כלות ביגון ואנחה, וצרות רבות וגזירות קשות מתחדשות. עד שהראשונה פקודה, שניה ממהרת לבוא.
זה כנראה אמור לעורר אותנו,
ואז מיד עלו לי כל הבחירות האלו.. כמה שנאת חינם!! כמה לשון הרע!!! כמה פרסומות נגד!!! למהה?? למהה??
אולי ננסה להשתפר בזה.. אולי פעם הבאה במקום להגיד משהו רע על מישהו ולהוריד אותו, נגיד משהו טוב על השני ונשבח אותו,
במקום להגיד למה לא לבחור בזה ,בזה ובזה, נגיד למה כן בהוא.
שנזכה כולנו להשתפר ולקרב את הגאולה!
אבל לפעמים נלקחים רבנים כדי לכפר על אסון שהיה צריך לקרות..או כדי להתפלל על עמ"י בעולמות עליונים..
אינני זוכר על מי הסיפור ובשם מי
אבל אחרי שנפטר אחד מגדולי ומאורי הדור, היה דרשן שבכה בדרשתו. קם אחד מהקהל ואמר: אני לא מבין מה יש כ"כ לבכות, הרי בסה"כ הוא נפטר בשיבה טובה וזכה לראות נינים ובני נינים. הרי סוף כל אדם למות.
ענה הדרשן במשל:
אנשים שהיו במערה מפותלת וניסו לצאת ממנה, במשך שעות החזיקו נר משעווה שנמס ונמס. לאחר שהנר האחרון שהיה ברשותם כבה, החלו בוכים.
קם אחד ואמר: אינני מבין מה יש לבכות, הרי סוף כל נר הוא להיכבות.
ענו לו: טיפש שבטיפשים, לא על הנר שכבה אנו בוכים, אלא על כך שאנו - נשארנו כלואים במערה בלי אור ולא יכולים לצאת ממנה
בס"ד
אבל בסופו של דבר גם להבין שזאת דרך העולם ולקום מזה.
אף אחד לא אמר שהוא לא בכה וכאב...
רק שעם כל הכאב זה נורמלי וטבעי שהם יחזירו את נשמתם לבוראם.
שכשהכוכבים נעלמים החמה זורחת....
חכו חכו, הגאולה כבר כאן! ![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים