שאלה בקשר לחניךעירוניסט גאה

יש לי חניך שמאוד קשה לו לשלוט בכעס שלו

נגיד מישהו נותן לו בטעות מכה אז הוא בטוח שנתנו לו אותה בכוונה

ומתחיל איתו מכות או כל כמה זמו מציק לאותו מישהו

ואני לא מדבר על כעס סתם זה יכול להגיע למצב שהוא כועס במשך שעות!!!

ניסיתי לדבר איתו וזה לא ממש עזר

הוא אמר לי שמי שיציק לו הוא יתן לו מכות למרות שניסיתי להסביר לו שזה סניף ויש חוקים וכו'

ושאם מישהו ציק לו שיפנה אלי ואני אטפל בכך שומדבר לא עזר

זה הגיע למצב שאני לא יכול להשאיר אותו לבד עם חניכים כי כמעט בטוח שהוא יריב איתם

יש לציין שלא מדובר בילד אלים מאוד/מופרע

אבל בילד שפוט לא מצליח לשלוט בכעסו שלו...

עצות? מישהו?

אם זה מעודד איכשהו,שושנה!

אז חניכה שלי היא בדיוק ככה!!

אין לי מושג מה לעשות עם זה, אז אשמח גם לעצות מחכימות

להגיד לכם משו?..ליאן =)

החברה הכי טובה שלי ככה, זה בד''כ קורה כשיש משו קשה שקורה בבית וזה פשוט ל-א  ע-נ-י-נ-כ-ם!

צריך להגיד לחניכים להיות עדינים איתו וזהו..

הייתי ממליצה להתייעץ עם הקומונר/ית וגם~nhykb~

אולי עם ההורים או מישהו שמקורב למשפחה..

היתה לי חניכה בשלב כלשהו בחיים שחוותה טראמוה כלשהי במסגרת הסניפית.. בדיעבד התברר שהיא חולה במחלה נפשית כלשהי (לא משהו מורגש) ואם מישהו היה טורח לספר לי בזמן זה היה נמנע..

שווה לברר..

זה בטוח לא מצב נורמאלי..

...rjk2

גם אני ככה לא, בדיוק מכות כי אני בת אבל אני עצבנית על כולם

תנסי להבין אותו אני יודעת שאצלי זה קורה רק שקרה משהא בבית או רבתי עם חברה

מוכר.בן-ציון

חניך שלי במצב דומה. עשיתי קצב בירורים ומסתבר שיש לו בעיות בבית ספר - לא מעריכים אותו, מעיפים אותו כל הזמן וכו'. זה הוביל גם לבעיות במשפחה ואח"כ לסניף ולחברים...

צריך לדעת להכיל. אפשר לעזור ע"י עידוד על כל דבר טוב שהוא עושה, וכשהוא עושה דבר לא טוב להעיר בעדינות, בלי להזכיר שהבעיה היא בו. למשל: "הסניף לא יכול להתנהל ככה..." "קשה לי שאתה עושה את זה". בלי אמירה ישירה שהוא בעייתי.

הייתי חונכת של ילד כזהשוקו =)

אבל תלוי באיזה גיל החניך שלך 

שלי היה בכיתה ד' והוא גם היה בכיתה טיפולית - והוא פשוט ידע שכל מי שעולה לו על העצבים לפני שהוא הולך לתת לו מכות 

הוא בא אליי 

פשוט תבהיר לו שאתה מבין, מקבל ושומע אותו - וכל מי שהוא חושב שהוא עשה לו משהו שיילך להגיד את זה לך 

אתה תדבר עם אותו חניך שפגע [או לא פגע] בו, ותעשה שולם שולם בין הצדדים..

בנוסף תדבר עם כל החניכים שיהיו רגישים לידו ושאם הוא מתחיל להתעצבן עליהם שלא יחזירו אלא שייפנו אליך גם

בהצלחה

יש לי בייביסיטר כזה..מקום בעולם

תסמוך עליו. תראה לו שאתה סומך עליו!

כשאתה רוצה ללכת אבל הם ישארו לבד,קח אותו ותגיד לו שאתה סומך עליו שבזכותו הם יהיו בסדר. שהוא מסוגל לשלוט בכעס שלו.

ו-תביא לו כדור ספוג כזה. שכל פעם כשהוא מתעצבן ורוצה להרביץ למישו,שילחץ חזק חזק חזק על הכדור.

עוזר-מניסיון חושף שיניים

תראה,Slow motion

אני לא מכירה את חניך שלך, אבל אני יכולה להגיד לך כמעט בוודאות שרע לילד הזה- אני מניחה שהמצב החברתי שלו לא משו, וגם בבית לאו דווקא הכל 100%, והוא בודד וקשה לו ורע לו והבטחון העצמי שלו ברצפה. אולי אתה לא רואה את זה, אבל הגיוני מאוד מאוד מאוד שזה המצב. והמצב הזה משאיר צלקות ענקיות גם כשגדלים.

תיישם את כל העצות של האחרים פה איך לגרום לו להפסיק להרביץ, אבל מצד שני תקרב אותו, תנסה לגרום לו להתחבר אל אחרים ולאחרים להתחבר אליו, ותנסה להבין ממנו מה מפריע לו. כי בטוח מפריע לו משהו. וזה משאיר צלקות ענקיות

בן כמה הוא, אם מותר לשאול? 

תודה רבה לכולםעירוניסט גאהאחרונה

אשתדל בעז"ה ליישם את ההעצות שנתתם.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניקאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך