מתכון של השף קונידטור צביה אברהם ! 
צ'ורוס
חומרים:
300 מ"ל מים
60 ג' מרגרינה/ חמאה
קורט מלח
150 ג' קמח
כפית תמצית וניל
4 ביצים
שמן לטיגון עמוק
שקית זילוף עם צנתר משונן גדול
סוכר/ קינמון/ דבש/ ריבת חלב - לבחירתכם
אופן הכנה:
מרתיחים בסיר את המים, החמאה או המרגרינה וקורט המלח.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהקמח סופח אליו את כל הנוזלים.
מוסיפים את תמצית הוניל, מערבבים, מורידים מהאש ומצננים מעט.
מוסיפים 2 ביצים ומערבבים. הבצק שמתקבל צריך להיות עיסתי וכבד.
מכניסים את הבצק לשקית הזילוף.
מחממים את השמן לטיגון עמוק ומזלפים רצועות באורך של 5-6 ס"מ ישר לשמן החם.
מטגנים את רצועות הצ'ורוס עד להזהבה.
מגלגלים את הצ'ורוס בצלחת עם סוכר וקינמון או טובלים בדבש, ריבת חלב או גנאש שוקולד.
אם רוצים למלא את הצ'ורוס בריבת חלב, משתמשים בצנתר של ריבה לסופגניות שהוא צנתר ארוך ודק ומזלפים פנימה לאורך כל הרצועה.
סופגניות קוקוס:
חומרים:
150 ג' קמח
3 ביצים
120 מ"ל חלב או חלב קוקוס
60 ג' קוקוס טחון
50 ג' סוכר
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה:
מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
מערבבים יחד: קמח, חלמונים, חלב וקוקוס.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומערבבים עם התערובת.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
ממלאים כפית בתערובת ומגלישים אל השמן הרותח.
מטגנים עד להזהבה.
חומרים לסירופ:
200 ג' סוכר
200 ג' מים
כפית של מיץ לימון
אופן הכנה:
לאחר שמרתיחים יחד את כל החומרים, נותנים לנוזל לרתוח עוד כ-5 דקות עד שמסמיך מעט.
את הסופגניות הקטנות טובלים בסירופ ומגלגלים בקוקוס.
מי שלא אוהב קוקוס, יכול לזרות אבקת סוכר על הסופגניות הטבולות בסירופ.
בתיאבון ! 
)
)
