הם השאירו לי מלא מלא ממתקים ועוגיות והראו לי איך מכינים שתיה חמה וקרה ואיפה יש את כל אוצרותיהם, פתחו לי את הממתקים והעוגות ואמרו לי שהם ממש יעלבו אם לא אקח.. ובאמת שבא לי עוגה אבל זה לא פדיחה? שתיה מילא, אבל ממתקים ואוכל...
מה אתם אומרים?
הם השאירו לי מלא מלא ממתקים ועוגיות והראו לי איך מכינים שתיה חמה וקרה ואיפה יש את כל אוצרותיהם, פתחו לי את הממתקים והעוגות ואמרו לי שהם ממש יעלבו אם לא אקח.. ובאמת שבא לי עוגה אבל זה לא פדיחה? שתיה מילא, אבל ממתקים ואוכל...
מה אתם אומרים?
אבל לא לגמור להם את האוכל
(במחשבה שנייה, את בת אז זה לא יקרה...)
ת'אמת שאני די בתת תזונה. BNI-16.22525![]()
גיברת פלסף.
בן-ציוןאגב, זה BMI-Body mass index...
מקווה שלא פגעתי...
וממש לא פגעת!2525זה היה בטעות... אני על מחשב נייד אז הרבה יותר קשה לי להקליד...
בן-ציוןבס"ד
והיא לא קרה לי עוד פעם.(מעניין למה! היא השאירה אוכל על השולחן ואמרה שאני יכולה לקחת אז אכלתי בקטנה. והיא השאירה מים בשבילי בלי כוס, אז לקחתי כוס שכמעט ולא הספקתי לשטוף לפני שהיא חזרה.)
בוא נגיד שאני קיבלתי ממנה 60 שקל והיא לא תוציא עעליי יותר אי פעם עוד כסף לבייביסיטר.
אם קיבלת 60 ש"ח כנראה שזה מה שהגיע לך, ומן הסתם היא ידעה כמה את לוקחת(כסף)... אז למה זה קשור?
למה שלא תזמין אותך יותר?
היא כאילו הציעה לך אוכל רק בשביל להראות מנומסת? היא לא התכוונה שתאכלי באמת?
בס"ד
אבל מאז היא לא התקשרה שוב כדי להזמין אותי...
(אולי זה קשור לזה שהפלאפון שלי "התקלקל"???)
(למה קשה כלכך לדון אדם לכף זכות????????? )
לעזור אבל אם את מוציאה אותי רעה מהסיפור הזה אז לא צריך...
שִׁירָההלוואי על כל הבביסטריות.. חח

תלוי מי זה אבל לפי איך שאת מתארת אינלה בעיה שתאכלי, והרבה
הם כיבדו, לא? ![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים