נמאס!נ"י

לא נמאס לכם שכל הטרור עולה על הרגליים ומתחיל לרוץ?!

בזמן האחרון יש פפוולל אירועים..

אני לא יודע אם זה אפשרי אבל..

נראה לכם שאנחנו יכולים לעשות משו?!?!?!

ואם כן אז בואו נעשה משו..

לארגן איזו עצומה לראש הממשלה וכו'..

למה זה לא הגיוני שבארץ שלנו הערבים יעשו מה שהם רוצים..

היום ניסו לזרוק רימון מאולתר לכיוון אוטובוס עם ילדים..

ואל חסר אירועים..

ייאללה דברו..

בעצומות נגרש את הערבים ונחסל את המחבלים!המצב חסה
ברור שנמאס אבל זה אומר שהגאולה מתקרבת מתנחלת איפשהוא
היא מתקרבת תמיד, השאלה היא האם היא תבוא בזמנה אוהמצב חסה

שנקדים אותה.

בעצומות בטוח לא נגרש מפה את הערבים.

את הפלסטינים לא תגרש ככה או ככהResiste

מציאותיות ופרקטיות יעילות.

כמו שלא ניתן יהיה לגרש מיליון מתנחלים, כך גם בלתי אפשרי לגרש מיליוני פלסטינים למקומות שמסרבים לקבל אותם. במקביל - העולם מסרב לכל החבילה.

אני אגלה לך סודbatsheva100

שהארץ המתוכננת אז ע"י האו"ם היתה ישראל+ירדן.

אבל ה"עם הפלסטינאי" (אין כזה) החליט שהוא גם רוצה מדינה.

אז הקימו להם את ירדן.

אז באסה שהירדנים לא רוצים את אחים שלהם.

כי זה המקום שלהם.

הולכים (מנסים...) להגיד את הדעה שלנו2525
בצורה נכונה לאנשים הנכונים.. ופועלים כדילהשקיט את המצפון שלנו. לא תמיד (כמעט תמיד) זה לא עוזר אבל חייבים לזכור ש"לב מלכים ושרים ביד ה'" ואנחנו קטנים מאד לעומתו ורק עושים השתדלות והוא ידוע ביותר מה טוב לנו.. בעז"ה יהיה טוב!(גם עכשיו טוב, רק שאנחנו לא רואים את זה..  
עצוומה זה לא יעזורררוזמרין

השכלל של המנהיגים החוליגנים שלנו צריךך להתעוררר . זה הכלל .

יש מה לעשות!Resiste

עברו הבחירות, אז מה שנשאר לנו עכשיו זה לצאת לרחוב.

אם באמת יצאו אנשים, זה ישתנה ויזוז. הרי ראש הממשלה שלנו לא יפעל לפי הערכים שלו חלילה.

נמאס לך מהטרור? אז אולי הגיע הזמן לסיים את הסכסוך הזה?

כדי לסיים אותו, צריך פתרון. פתרון מציאותי. פתרון פרקטי. פתרון הוגן.

שמעת על שתי מדינות לשני עמים? מוציא לשון

פפפף כע, ניסינו. הפלסטינים ממש *קפצו* על ההצעה, כעcookie_monster

?

ריממבר?

על איזה מ"הניסיונות" את/ה מדבר/ת?Resiste
'47. אני בת תוכנית החלוקהcookie_monster
אכן טעות שאני חושב שהם אוכלים את הלב בגללה.Resiste
שימשיכו. הם הוכיחו לנו ששני העמים לא יוכלו לחיותcookie_monster

יחד באותה מדינה. 

על מה אנחנו צריכים להתנצל?

על מה אנחנו צריכים להחזיר שטחים ולשחרר רוצחים?

ערבים ויהודים לא יחיו יחד בשו אופן

באמת? זה הוכח לך?Resiste

כי גרמניה חיה יפה לצד צרפת, ושנדבר על הסרבים?

עם כל הכבוד לסכסוך הישראלי-פלסטיני, העולם ידע סכסוכים ומלחמות הרבה יותר קשות. כיום המדינות (או העמים) חיות זו לצד זו, אמנם לא כולן בקשרים מדהימים וחמים אבל בעלות שיתוף פעולה וקשרים דיפלומטים וכו'.

לא מדובר על לחיות יחד באותה מדינה, אלא מדינה פלסטינית לצד מדינת ישראל. וזה לגמרי אפשרי.

אף צד לא צריך לפרסם התנצלות, אין צורך בהתנצלויות.

אנחנו צריכים להחזיר שטחים קודם כל מאינטרס שלנו, שהוא סיום הסכסוך. היינו טיפשים שלקחנו את עזה ויו"ש, במקום לדחוף למלך ירדן ולמצרים את אותם שטחים. אין לנו מה לעשות עם מיליוני פלסטינים במדינה, הדבר יגרום לחיסול המדינה היהודית. ובזה, אף אחד מאיתנו לא רוצה. אני מקווה.

גירוש זו לא אופציה, זה לא אפשרי. בנוסף, למה לגרש אותם? אותנו גירשו בעבר וזה לא נגמר טוב. למה לנו לגרש כאלה שדורות כבר נמצאים כאן? ועוד לי יש את האופציה לעלות לארץ רק משום שאני יהודי. ואני כמובן תומך בחוק השבות.

מעבר לרצון העז בשטחים, יש מוסר ושכל. זה פשוט לא עולה על הדעת לגרש מיליונים שחיים כאן יותר זמן ממני, רק כי אני רוצה את השטח ולא בא לי אותם כאזרחים. וגם זה לא אפשרי ולא חכם.

לשחרר רוצחים - אני גם מתנגד, אבל שוחררו רוצחים רק בגלל שביבי רצה לרצות את המתנחלים והחברים שלהם. בנט. במקום הקפאה זמנית, בחרו לשחרר רוצחים. אבל לא סוף העולם.

ערבים ויהודים חיים יופי, ביקרת ביפו?

ההיסטוריה שם הייתה שונה לחלוטיןשואף לאור

הגרמנים הגיעו לשלום דווקא מתוך תבוסה קשה מאד,דווקא לפי הדוגמא הזאת הפלסטינים צריכים להגיע לתבוסה קשה בשביל שיבינו שנגמרו ה"משחקים:.

נוסף לכך לעמים הנ"ל אין אידיאולוגיה לפיה לכתחילה יש מניעה לעשות שלום עם מי שאינו מהעם שלהם.

אינלי זמן להגיב תגובה ארוכהcookie_monster

העניין הוא שהאינטרס שלך הוא לסיים את הסכסוך ולחיות ביחד שלווה

האינטרס שלנו הוא לחיות פה לבד בשקט..

כפיש?

התכוונת - האינטרס שלך.Resiste
לא, שלנו, כיהודים ציונים דתייםcookie_monster
יהודים-ציונים-דתיים לא בעלי דעה אחת אחידה.Resiste
טוב אז תקרא את מה ששואף לאור כתב, הוא תמצת לגמריcookie_monster

את מה שרציתי להגיד.

ובסדר, אולי לא מדויק. האינטרס שלי ושל רבים אחרים בארץ.

האינטרס של אנשים חוץ ממך.batsheva100
ממש לאResiste

הרוב המוחלט של המדינה לא מעוניין בגירוש.

(אמנם לא כולם שמאלנים, אבל הימין לא תומך "בגירוש")

יש ביסוס לדבריך?cookie_monster

וואם נחזור רגע לנקודה המקורית- הרוב המוחלט של המדינה בהחלט לא מעוניין בשחרור מחבלים רוצחים 

את רצינית?Resiste

ואני מסכים שהרוב לא תומך בשחרור כחלק מהמשא ומתן הנוכחי.

ההשוואה מגוחכתGrenduer

הרי מה שאתה מבקש, זה מה שאז, בין גרמניה לסובבים אותה, כמעט גרם לניצחון הגרמני.

ברגע האחרון היתה ההתעשתות בה הבינו שרק ניצחון מוחץ עד כניעה ללא תנאי יכול באמת להביא לשקט ושלווה.

וזה מה שהיה, לאחר שמעכו לגמרי את גרמניה, מוטטו את הערים שלה (מה שישראל מעולם לא הרהיבה לעשות), והכניעו אותה ללא תנאי, רק מתוך ניצחון מוחץ והגבלות חמורות - בא השקט.

(ובעצם, אחרי המלחמה הראשונה, הויתורים ואורך הרוח כלפי הפרת ההסכמים,הם אלה שגרם לכך שהתחילה המלחמה השנייה, הכל כתוצאה מויתורים)

אוסלו? עזה?צוללן
בכ"מ עכשיו יש מו"מ לכאורה לקראת ה"פתרון" הזה שלך והיינו מצפים מהפרטנרים שלנו לא לרצוח אותנו בזמן כזה.
צריך..בלחיתקטנה

להוציא את כל הערבים מהארץ!ערבי שלא יסכים לצאת מהארץ שיהרגו אותו..

אני יודעת שמלא לא יסכימו עם הדעה הזאת.. אבל זה לפחות מה שאני חושבת! שבוע טוב!!

אוסלו ועזה? ברצינות? ציפיתי ליותר. בעצם לא.Resiste

אוסלו לא הוצא לפועל (על אף שזה נכון שערפאת די דפק את העם שלו)

עזה - תכנית בעלת מטרה טובה, אבל לא חכמה. נסיגה חד-צדדית, ללא שום הבטחה. אבו מאזן אגב, רצה הסכם. יצאנו, אבל אנחנו ממשיכים לשלוט בהם (מרחב ימי, שטח וכו')

המו"מ לא יובל לשום מקום (לצערי הרב) אני ממש לא מצפה ממנו.

הפרטנר שלי הוא אבו מאזן, ואני לא מתכוון לעצור הכל (ועוד דבר שהוא אינטרס ישראלי!) בגלל כמה מחבלים. בדיוק כמו שאני לא מתכוון לתת לפרחחים בגבעות לעצור את זה.

זה ברור שיש התקוממות לכיבוש, כמו שקרה בכל כיבוש בהיסטוריה. (בשלב כזה או אחר)

אני הייתי מצפה מפרטנר אמיתי שלא יבנה בשטח שהוא מתכוון להחזיר.

איזה כיבוש ?שואף לאור

חזרנו לארצנו,לאחר שהם ניסו לכלות ולהשמיד אותנו במלחמת העצמאות אין כל טענה מוסרית שיכולה להוות עילה לומר שכבשנו את השטח הנ"ל,ז"א מלבד העקרונות המוסריים הערכיים והמאומתים שארץ זו שייכת לנו,הרי שלאחר מלחמה בה אותו עם ניסה להשמידנו כליל,אין לו שום עילה לטעון לאחר שלא הצליח ש"גירשו אותו או כבשו אותו וזה לא הוגן".

זאת בהנחה שאכן גירשו אותם,אולם זה לא מתיישב עם ההגיון מבחינה פרקטית לענ"ד,בשביל לגרש מליוני ערבים היה צריך כח אדם עצום,לבוא ופשוט להוביל גירוש המוני של מליונים וזאת כנגד עם אכזר צמא דם שפתח במלחמה כנגדך להשמידך לא רק שלא מתקבל על הדעת שדבר כזה יהיה פשוט אלא שלא ידוע לי שלצה"ל בחיתוליו היה בכלל כח אדם המתקרב לסדר גודל שכזה.

ואכן יש הטוענים,ואולי זה בגדר האמת המדוייקת שהם ברחו,כנראה פחדו שנעשה להם מה שהם תיכננו לנו,משום שאדם מעוות חושב שאחרים מסתכלים על המציאות באותה צורה מעוותת שהוא מסתכל עליה.

המצב עונה על הגדרת הכיבושResiste

שולטים בשטח שלא סופח, על אוכלוסיה שלא קיבלה זכויות. השלטון הצבאי ביו"ש הוא כיבוש.

אני מדבר על גירוש עתידי.

עוד לא המציאו את המושגשואף לאוראחרונה

לשלטון על אוכלוסיה נספחת שנחלה תבוסה מהשמדה אכזרית של העם השולט ועדיין מתנכלת פוגעת ורוצחת בו בכל עת וככל שעולה על ידה כאשר העם השולט לא עושה אלא פעולות מנע שאפילו לא מגיעות לרמה של כליון היכולות הצבאיות שלהם עד היסוד.

אדרבא האבסורד שבדרישת זכויות במצב כזה ע"י אנשים כאלו היא נוראית.

אני מתקשה להבין.צוללן
נניח שעזה זה שטח כבוש וכו' ושישראל צריכה לסגת.
ישראל נסגה. ואז הם ממשיכים לירות פצמרים ורקטות כי שרון לא חתם על הסכם שלום עם אבו מאזן?

יש לך שכנים?
חתמת איתם על הסכם שלום? לא?
אז למה הם לא מנסים לרצוח אותך?

אבו מאזן הוא הפרטנר שלך? מצוין. תחתום איתו על הסכם שלום. הוא לא ינסה להרוג אותך. ושאר הערבים? אתה חותם על הסכם שלום אינדווידואלי עם כל ערבי?

(אגב, אבו מאזן עכשיו עומד בראש ארגון טרור שקוראים לו פאתח. ראש ארגון טרור הוא משהו שמחסלים עם מז"ט {ע"ע אחמד ג'עברי} לא משהו שחותמים איתו על הסכם שלום. למה האמריקאים לא חתמו על הסכם שלום עם בן לאדן? במילים אחרות, אבו מאזן הוא המיץ של הזבל)

גם מעניין אותי למה אש"ף הוקם ב64, שלוש שנים לפני ה"כיבוש". למה הם רצחו יהודים כשהיינו בגבולות 67?
אז בוא ואסביר לך.Resiste

מעזה ישראל נסגה, אולי התכוונת ליו"ש.

הם המשיכו לירות כי המצב שם לא הסתדר, אנחנו עדיין בסכסוך. אתה עדיין שולט עליהם.

אתה מודע לכך שהוטל מצור/סגר? בשטח - שולטים, אוויר - שולטים, ימי - שולטים.

הם חיים שם בתנאים זוועתיים.

מה הקשר לשכנים? אני כבשתי אותם פעם? אני שולט בהם?

גם כשחתמנו עם מצרים וירדן לא חתמתי עם כל מצרי או ירדני, ממתי חותמים עם כל העם? שטויות.

ואו השוואה חכמה - בן לאדן ואבו מאזן. אני אפילו לא אטרח להגיב על זה.

תחזור ותלמד מה קרה ב48, אם אתה רוצה לדעת איך קרה מה שקרה ב67.

נכון דיברתי על עזה.צוללן
א. אני מתנצל שהעלבתי את אבו מאזן <צ>

ב. אולי הוטל סגר על עזה מפני שיש שם תשתיות טרור? אתה חושב שמחבלים לא ניסו להגיע דרך הים? תראה מה מחבלים עשו כשהם היו מגיעים מהים מצפון, מלבנון. מלון סבוי, פיגוע כביש החוף, הפיגוע של סמיר קונטר שהטיח את הראשים של ילדה קטנה ואביה בסלעים. ואלה רק טיפה בים הפיגועים שבוצעו דרך החוף. ישראל לא רצתה שידור חוזר.
כן, יש סגר על המרחב האווירי של עזה. יש לך שיעורי בית להבין לבד למה. ישראל גם שולטת באופן לא רשמי על המרחב האווירי של לבנון, מאותה הסיבה, ואף אחד לא טוען שאנחנו כובשים את לבנון.

ישראל הוציאה משם את הצבא, היא לא שולטת במה שהולך בתוך עזה. הכיבוש נגמר. בגלל שלא חתמנו על הסכם אז הם יכולים להמשיך לירות רקטות?

אני צריך לחתום על הסכם כדי שלא ינסו להרוג אותי? איזה מין שלום זה? גם לפני הכיבוש לא היה שלום.

נכון, לא חתמנו עם העם. לכן אתה יכול להסתובב במצרים ובירדן עם דגלי ישראל בגאון. או עם כיפה. ולא יעשו לך כלום (למען הסר הספק, זה נכתב בציניות).

לפני ששלטנו בהם הם גם עשו בעיות. למה שיפסיקו לעשות אם שוב נחזור לגבולות 67?
אגב, לגבי הפרטנר שלךצוללן
תבדוק מי מאחורי הפיגוע באולימפיאדה במינכרין, למשל.מי מימן אותו.
כשאתה אומר אבו מאזן אתה מתכווןGrenduer

אב מאזן ולא "המחבלים הבודדים שמנסים לעצור הכל"?

תקן אותי אם אני טועה, רק לפני כמה שבועות אבו מאזן שלח מכתב בו הוא משבח ומפאר שהיד שרצח אזרחים בפיגוע?

אבו מאזן כנראה חושב אחרת ממך. הוא רואה כבוד להיות שותף במעשיהם של אותם "מחבלים בודדים שעוצרים הכל".

בנוסף, כולם מכירים את ההתבטאויות של בכירים בארגונו של הפרטנר שלך, בהם הם מסבירים לרשתות ערביות שההסכמים כולם הם רק השלב הראשון בדרך לניצחון ולמדינה פלסטינית בכל השטח.

(יש סרטון מפורסם ביוטיוב, אתה לא מכיר אותו?)

הציעו להם הרבה מעבר לסטאטוס קוו הישראלישואף לאור

כלומר בניגוד לרצון העם עצמו,והם סירבו,הדבר הגיע לידיעת הציבור בדיעבד ולכן זה לא דבר מפורסם.

זה לא פתרון מציאותי מאחר והם עצמם לא מכירים בושואף לאור

הם אפילו לא מכירים במושג שלום,זו תרבות אחרת לגמרי לפיה עם מי שאינו מוסלמי אפשר להגיע אך ורק להפסקת אש זמנית ביותר.מימלא זה כלל לא אפשרי

הם לא מכירים בו?Resiste

האם יש צורך שאנופף בנתון "70% מהפלסטינים תומכים בשתי מדינות לשני עמים"? ואפילו אם פחות, בבוא היום זה לגמרי יספיק.

אני חושב שקלף "האסלאם" כבר לא תקף, כי זה פחות רלוונטי. אבו מאזן הוא לא אימאם, וזה ממש לא טיעון חזק.

הוא כל כך חלש שלא משתמשים בו המון זמן.

גם במצרים וירדן יש שניים או שלושה מוסלמים (או אולי ארבעה?) והצלחנו להגיע לשלום שייחשב למשגשג.

מי ערך את הסקרים הללו ?שואף לאור

איך יכול להיות שזו מטרתם וכל נציגיהם משבחים מחבלים,ומחבלים מקבלים לגיטמציה מהעם לבצע פיגועים ?

סקרים אנונימיים מארגונים כאלו ואחרים זה דבר שניתן להטות כמו לא לערוך את הסקר במציאות בכלל.

מעבר לכך ההבנה התרבותית דתית שלהם היא הרבה יותר חשובה,והיא היסוד,לפי תפיסות אלו הם חיים,אל תשאל אותי כל המומחים לאיסלאם מורים על כך שאין להם בלקסיקון מונח של שלום עם שאינם מוסלמים.כל התהליך אם יש בו טיפת כנות זה להשיג מעמד כלשהו ולהמשיך את הטרור מאותו מעמד לאחר מס' שנים ספורות.

איך האסלאם לא רלוונטי ? האוכלוסיה בעזה חיה תחת הלך איסלאמי הדוק,תחת הלך רוח של רחוב איסלאמי מובהק,הם לא יכולים להשיל את זה מעליהם ביום בהיר גם אילו רצו,אלא שאין כל סיבה שהם פתאום ירצו בכך,זה התרבות והחינוך שעליהם הם גודלים.

אבל א"י שלנו.batsheva100

נקודה.

השאלה היא איפה נמצאת ארץ ישראל...Resiste

הגבולות הנוכחים? כולל סיני? עד הפרת?

תחליטו מהי ארץ ישראל בכלל, ואז נדבר.

השארת את שואף לאור, צוללן, ועוד אחד באנגליתמוטיז

בלי תשובה.

אני מתאר לעצמי שלא משעמם להם, ובכל זאת, מן הראוי שתגיב.

התעייפתי מהשטויות.Resiste

יש לך טיעון שיאתגר אותי או שתשלח אותי לענות לאחרים?

כמו תמיד.מוטיז

יודע לכתוב עד שאין לו מה לענות, ואז מחפש חוליות חלשות בשרשור, וכשהן נגמרות - בורח.

אם תחזור ותקרא את התגובותResiste

תראה שאני לטענות שלהם, ואז הם חזרו על אותן שטויות.

דיון הפרטנר הוא שחוק, ועוד עם כאלה שמתנגדים לשלום זה די פתטי.

(אף אחד כאן לא נתן איזה טיעון חזק שאני צריך להתחמק או לחפש במקורות, אז בחייאת.)

לא צריך טיעון חזק כדי להתמודדמוטיז

עם טענות השמאל.

מה שצריך זאת תרופה.

אבל שלושתם טענו טענות מצויינות, ואתה ברחת. כמו תמיד.

מעולם לא היית מספיק רציני כדי לשקול ולחשוב באמת, ולהיות כנה, אתה ילד של דיבורים. ושוב הוכחת את זה.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך