כי גרמניה חיה יפה לצד צרפת, ושנדבר על הסרבים?
עם כל הכבוד לסכסוך הישראלי-פלסטיני, העולם ידע סכסוכים ומלחמות הרבה יותר קשות. כיום המדינות (או העמים) חיות זו לצד זו, אמנם לא כולן בקשרים מדהימים וחמים אבל בעלות שיתוף פעולה וקשרים דיפלומטים וכו'.
לא מדובר על לחיות יחד באותה מדינה, אלא מדינה פלסטינית לצד מדינת ישראל. וזה לגמרי אפשרי.
אף צד לא צריך לפרסם התנצלות, אין צורך בהתנצלויות.
אנחנו צריכים להחזיר שטחים קודם כל מאינטרס שלנו, שהוא סיום הסכסוך. היינו טיפשים שלקחנו את עזה ויו"ש, במקום לדחוף למלך ירדן ולמצרים את אותם שטחים. אין לנו מה לעשות עם מיליוני פלסטינים במדינה, הדבר יגרום לחיסול המדינה היהודית. ובזה, אף אחד מאיתנו לא רוצה. אני מקווה.
גירוש זו לא אופציה, זה לא אפשרי. בנוסף, למה לגרש אותם? אותנו גירשו בעבר וזה לא נגמר טוב. למה לנו לגרש כאלה שדורות כבר נמצאים כאן? ועוד לי יש את האופציה לעלות לארץ רק משום שאני יהודי. ואני כמובן תומך בחוק השבות.
מעבר לרצון העז בשטחים, יש מוסר ושכל. זה פשוט לא עולה על הדעת לגרש מיליונים שחיים כאן יותר זמן ממני, רק כי אני רוצה את השטח ולא בא לי אותם כאזרחים. וגם זה לא אפשרי ולא חכם.
לשחרר רוצחים - אני גם מתנגד, אבל שוחררו רוצחים רק בגלל שביבי רצה לרצות את המתנחלים והחברים שלהם. בנט. במקום הקפאה זמנית, בחרו לשחרר רוצחים. אבל לא סוף העולם.
ערבים ויהודים חיים יופי, ביקרת ביפו?