שלום לכולם, אני לא מגיב פה הרבה בד"כ אבל יש לי נושא שמעסיק אותי מאוד ואני די נואש..חשבתי שאולי תוכלו לעזור..
אני בא מיישוב דוס (מאוד), אין (ב"ה) כמעט קשר בין בנים לבנות אבל דברים כאלו קיימים.
משחר חמשושיותי נמשכתי (ב"ה) לבנות, מדי פעם הייתה אחד ש'צדה' את עיני ושחשבתי שאני יכול לפתח איתה קשר, מרבית הזמן אחרי קצת מחשבה ובדיקה הבנתי שאין בזה כלום ושהסיבות שגורמות לי להתעסק בנושא הן רדודות גם אם טבעיות.
השנה פגשתי אותה, דוסית, קלאסית לישוב, עבדנו תקופה מסוימת במקביל על איזה נושא ולא היה קשר אמיתי (תודה רבה מדי פעם..) לקראת סוף התקופה אני חושב שנוצר איזה קליק, אני די בטוח שזה גם מהצד שלה אבל אני מאוד בטוח בנוגע לצד שלי.
כמה חודשים עברו מאז ואני כבר די בטוח שיש פוטנציאל אמיתי בקשר הזה- וזה מממש לא רק ברמת החושב, זה גם (ובעיקר) ברמת המרגיש. חשבתי, הסתכלתי, תקפתי את עצמי ואת הסיבות שלי- וזה נמשך, וזה טוב ואני חושב שהגיע הזמן להעביר הילוך..
הבעיה העיקרית היא שאין לי מושג מה לעשות ואיך, אני לא יודע אם לגשת אליה זה אפשרי כי אין לי נסיון בנושא, אני גם לא יודע בדיוק באיזו צורה לעשות את זה..חוץ מזה, שנינו דוסים וכנראה שאם אני לא אעשה את זה בצורה הנכונה אז שנינו נתפדח מאוד (מאוד).
אני לא רוצה לדון על טוב או רע, על האם ולמה (למרות שאם יהיו שאלות ספציפיות על למה יכול להיות שאני אענה עליהן) המקרה שלי מסתכם בשתי שאלות עיקריות:
1. איך אני יכול לדעת שכל הסיפור הזה הוא לא חד צדדי? אני די בטוח שלא, אבל אני אהיה הרבה יותר רגוע אם תהיה לי דרך כלשהי לבדוק..
2. איך אני מתחיל את הקשר? איך אני ניגש בצורה שלא תיראה רדודה, שלא תהיה תוקפנית ומביכה?

) אתה מוזמן לאישי...]

)
) בחור שמרגיש בוגר,מוכן,בשל ושמבחינת הגיל הוא מוכן לחיים של נישאוין לא אומרים לו לא! מובן שמומלץ שהוא יתייעץ עם מישהו מוסמך שמכיר אותו וכו' ברמת העיקרון לא אומרים לו לא!