אני אשמח אם תשפכו יתרונות וחסרונות של הדרכת חוץ!!!!!!!
יאאלה שפכו...יש לי שבוע להחליט.ואני לא יודעת מה להחליט!!!
תומ"ר..

אני אשמח אם תשפכו יתרונות וחסרונות של הדרכת חוץ!!!!!!!
יאאלה שפכו...יש לי שבוע להחליט.ואני לא יודעת מה להחליט!!!
תומ"ר..

יתרונות - לצאת לעולם הגדול,לסניף שלא בדיוק כמו שלך, להכיר אנשים חדשים וסגנונות אחרים...
חסרונות - זה קצת הורס את הקשר בשבט שיצאת ממנו ואל הפעילות בסניף שבאת ממנו...
גם אני ככה - אבל השבט שלי מממממששששש גדול אז אינלי הרבה סיכוי להיכנס ואני ממש בלחץ....
בהצלחה!
במבה!!!יתרונות- כמו שמתחברת אמרה להכיר אנשים חדשים להשפיע בעוד מקומות
(הם לא מכירים אותך לא יודעים מי את אין להם איזה משו עלייך-נגדך/בעדך ולך יש לך הזדמנות טובה
לעשות דברים שאת לא יכולה איפה שאת נמצאת עכשיו
חסרונות- תלוי איפה הסניף אבל אם הוא רחוק אז המרחק-והמרחק זה משפיע(אם זה אומר שבתות לא בבית וכו'..), ואין קשר עם חבר'ה שלך..
בהצלחה!!!!!!!!!!
אין לי כוח לכתוב כאן כלכך אבל בכללי תלוי ברמת ההשקעה אם יש לך כוח אם אין לך יותר מידי אז לפי דעתי חבל
אם את רוצה באישי אני יותר ירחיב
יתרונות- חיזוק של סניפים שצריכים חיזוק(בד"כ הם אלה שיש בהם מדריכי חוץ), יציאה מהבועה...
חסרונות - קשה לתחזק את הפעילות בסניף והחניכים לא רואים אותך הרבה. חוצמזה, אין דבר כזה להתקשר לחניך ולהגיד פתאום
"הערב ב-7 בסניף..." אלא אם אתה ממש קרוב לשם...
א. זה לא הורס שום קשר עם השבט הקודם.
ב.תלוי בכמות הזמן שאתה יכול להיות שם-אם לא הרבה אז אל אל תהיה מדריך חוץ.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים