עזרה..בלחיתקטנה
 יש לי מורה שאני מתה עליה ואני והמורה מתכתבות (במחברת) על שאלות באמונה וסתם דברים על עבודת המידות וכו'.. (אני מתייעצת איתה תמיד) ויום שלישי האחרון (היא המורה לעברית) היא היתה צריכה להוציא אותי מהשיעור כי דברתי יותר מידי..ואמרה לי לעבוד בחוברת בחוץ,סיימתי לעבוד וחזרתי.. (זה היה כמה דק' לפני סוף השיעור.. אחריו היתה הפסקה ושוב שיעור איתה,ושם ממש הגזמתי שעל תחילת השיעור היא אמרה לי לקחת את הכיסא ולעבוד בחוץ,=(לא היה לה כח אליי)  זה היה מזה מפדח,כי כולם תמיד אומרות שיש לי פרוטקציות בשיעורים,ושהיא לא עושה לי כלום כשאני מפריעה או מרעישה,כי היא אוהבת אותי ואני מתה עליה.. אחרי השיעור באתי אליה לחדר מורות (היה לה שעה שהיא לא מלמדת אף כיתה) ואמרתי לה בבישנות שלא התכוונתי וזה לא משהו נגדה.. והיא אמרה שזה בסדר,ושהיא לא לקחה את הרעש שעשיתי אישי,ושהיא ממש לא נפגעה.. ובקשה שאני ישתדל פעם הבאה לנסות כמה שיותר להיות מרוכזת ולא לדבר/להתכתב עם חברות שלי.. והיום היה לכיתה שלי עוד שיעור איתה,ובטעות (בעוונותי הרבים) דברתי עוד פעם יותר מידי.. והיא כל רגע היתה צריכה להעיר לי עד שבסוף היא אמרה 'אחוצה'..ולא היה בא לי לצאת אז נשארתי במקום.. והיא המשיכה ללמד וניסיתי כמה שיותר לשתוק אבל מה לעשות שאף פעם לא הולך לי.. 
והכי מעצבן שאני יושבת מתחת לאף של המורה בתור האמצעי.. ככה שאסור לי להוציא מילה כל השיעור כי היא שומעת כל רשרוש..ועכשיו נראה לי שהיא מזה כועסת עלי..אני משתדלת לסתום רוב השיעור.. אבל בשבוע האחרון אני ממש מגזימה עם הדיבורים.. יש לך רעיון מה אני יעשה? 
עוד יותר פאדיחות שהיא העירה לי מלא גם אחרי שלא יצאתי (והיא אמרה לי 'אחוצה'..) עד שהיא ממש התעצבנה והסתכלה עלי בערך דקה כשכל הכיתה מחכה שהיא תמשיך ללמד..פאדיחות.. כמעט התעלפתי מרוב בושה..
חח...לי זה קורה כל יוםמתחברת=)
כע.. אבל לא עם מורה שיש לך קשר מיוחד איתה.חחח בלחיתקטנה
גם לי זה קרה..נושבת באוויר!אחרונה
יש מורה שאני בקשר ממש טוב איתה ויצא כמה פעמים שהיא העירה לי והעבירה אותי מקום וזה ממש בסדר... צריך לעשות את ההפרדה בין הקשר האישי שלכן ובין הקשר של "תלמידה מורה " המורה בטוח עושה את ההפרדה הזו... אז עשי גם את.. אני בטוחה שהיא מבינה שזה לא אישי..זה גם טוב בשבילך זה מראה לכולם שאין שום פרוטקציות
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך