Michal Eyal
יום שלישי בשעה 19:39 ·
זה מה שנשאר...
מאתמול מתלבטת אם לכתוב את הפוסט הזה...הוא לא מצחיק ולא מתחכם ואין בו אפילו שמץ קל של הומור...והרי גם כך להרבה אנשים לא קל לשמוע על התפקיד שאני ממלאת. בשנה וחצי האחרונות אני קצין נפגעי תאונות דרכים - "זה שדופק על הדלת"...אחרי כל הודעה למשפחה כי יקירם קיפח את חייו בתאונת דרכים צריך "לחזור מהר לחיים" אולי משום שכשאתה נפגש עם השכול פנים אל פנים בכזו תדירות...אין דרך אחרת.
אתמול אחרי קרוב לחמש שעות בבית משפחת בוסי כשהגעתי הביתה ישבתי מול המחשב לקרוא קצת חדשות בYNET ואני רואה כתבה של 4-5 שורות שמסכמת 28 שנות חיים וחמש שעות של הודעה ואני שואלת את עצמי - זה מה שנשאר ???
טוב נו, אולי עוד כמה שורות בפייסבוק על איזה בחור נהדר הוא היה ועל כמה תכניות היו לו...
אבל הכתבה הזו לא מספרת איך אבא שלו פותח לי את הדלת עם חיוך מאוזן לאוזן ומזמין אותי להיכנס אליהם הביתה כי הוא לא מעלה בדעתו בחלום הכי הכי שחור שלו למה אני שם...היא גם לא תספר איך מולי מתפרקים לרסיסים זוג הורים שבאחת נפסקו חייהם שלהם יחד עם חייו... הכתבה גם לא יכולה לתאר איך זעקות שבר יכולות לפורר קירות בטון בעוצמתן....
מצאתי את עצמי עומדת שם אתמול וחושבת - אם אפשר היה להראות את התוצאה מראש למי שעתיד לסכן ולאבד את חייו בין אם זה בגלל אלכוהול, עייפות, נהיגה במהירות שאינה מתאימה לתנאי הדרך ועוד מרעין בישין - אם אפשר היה להראות לילדים האלה איך זה נראה ומרגיש כשאני דופקת על הדלת ואיך זה נראה אחרי...כמה חיים אפשר היה להציל.
אז בסופו של דבר - החלטתי לכתוב...
תקראו לי מפגרת ואופטימית (כן, עדיין ולמרות הכל אני כזו), אבל אני כותבת בתקווה שאם מה שכתבתי יצליח לגעת ולו בילד אחד
אז אולי אצליח למנוע 3 נקישות על הדלת.
ואליכם אנשים יקרים רק בקשה אחת לי - שתפו את הפוסט הזה כדי שיגיע לכמה שיותר אנשים.
מעורר מחשבה...כפיר גולן4
וואו.*בננית*
![]()
מה שנכון...בן-ציון
אמןנפתלי הדג
חשוב להפיץ!!לולית10אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים