שנה הבאהאנונימי (פותח)

היי,מה קורה?

אוקיי אז ככה,אני לומדת במקום שהם לא בעד שרות אבל אין להם בעיה שנעשה. הביאו לנו מישהיא מעמינד והיא כבר הסבירה על השרות ודיברנו איתה וכל זה.

היום אני מגלה שאחת שלומדת איתי שאמרו להיא מהשרות לא לבוא יותר כי יש בנות שלא רוצות או בנות שלא מתאים להם והם רוצות.

קיצר,היא לא באה אלינו יותר הבעיה היא שאני מאד רוצה לעשות שרות ואני לא יודעת מה לעשות.

מצד אחד, היא אמרה שנוכל ליצור איתה קשר ולהפגש והיא כבר תדבר איתנו.                                                                           ומצד שני, מה אני עושה עם בצפר??

פליז תנו לי עצה.

תודה,ערב טוב.

מה זאת אומרת?הביצה שהתחפשה

בס"ד

את לא צריכה לשאול את האולפנא...[או הביה"ס.]

את כבר אחרי תיכון, את גדולה, את ברשות עצמך... את מנהלת לעצמך את החיים!

~~
בעקרון, אני כמעט לא השתמשתי בקשריות... אז את ממש ממש לא צריכה לדאוג. היום כל החומר מתפרסם באינטרנט, באתרים של האגודות [שהן: האגודה להתנדבות, בת עמי ועמינדב.]

שם מתפרסמים תאריכי הסיירות, הטלפונים של הרכזות וכד'. התפקיד של הקשרית הוא בעיקר לעזור לך לכוונן את עצמך ל-מה שאת רוצה מעצמך בשנת השירות. ואת יכולה לעשות את זה לבד... [לפסול דברים שאת ממש לא רוצה כדי לצמצם אפשריות. אפשריות קיימות: חינוך, בטחון, רפואה, והדרת (קשישים), קומונה, ולא זוכרת מה עוד.

אבל בתוך הנושאים הגדולים האלה יש תתי-נושאים.

בחינוך לדוגמא- זה מתפצל לחינוך פורמלי ובלתי פורמלי. חינוך מיוחד, בתי ילד\ משפחתונים, חינוך רגיל, הדרכה באולפנא, כפרי נוער, גני ילדים.
ויש גם את הנושא של הפצת יהדות.
ויש גם מדרשות שילוב שזה אומר תקן בוקר (8:00-16:00) ואז לימודי מדרשה.

בקיצור, כנסי לאתרי האגודות, תקראי, ו... תרשמי לסיירות!
בהצלחה.

[ולהתחיל לנג'ז לרכזת רק מלפני הסיירת ממש. לא לפני....]

פשוטו כמשמעו.אנונימי (פותח)

אני אל יכולה. הם רוצים שאני אגיד להם מה אני עושה ולאן אני ממשיכה.הם גם יכולים להגיד לי אם הם מסכימים או לא.ולא מענייןא ותם שאת כבר לא באחריות שלהם.כל עוד את תלמידה או היית תלמידה שהלם המחויבות שלהם לדאוג לך ולשם שלהם.

אוקיי,תודה אני במת אבדוק את זה.

כבר נרשמתי מעמינדב[כאילו באתר] אבל אני ממש לא יודעת מה צריך לעשות..

פפ.הביצה שהתחפשהאחרונה

בס"ד

פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה. מה הם כבר יכולים לעשות? להעיף אותך מהביה"ס?

הזויים.

~~~
בקשר לש"ל, הכל כתוב באתרי האגודות. בנתיים מה שרלוונטי לגבייך זה "מקומות שירות". עוד אין תאריכים לסיירות, עוד לא מתקשרים לרכזות, ובטח שלא ראיונות וכד'.

באתר הספיצפי של עמינדב, יש לך מצד ימין עמודה סגולה, שבאחת האופציות רשום לך "מקומות שירות".
את מתבקשת למלא תחום ו\או מיקום בארץ ו\או שם הרכזת.

ואז הם מוצאים לך...

[סוכנת עמינדב סמויה. ]

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך