פניה לגורמים מבריאות הנפש לקבלת סיועמציצה מבחוץ

בס"ד

שלום! 

כמו שתם מבינים מהשם שלי - אני מציצה מבחוץ, אני לא ממש בגיל של נוער וגיל ההתבגרות, אך לצורך אירגון מסויים רציתי לקבל מאיתכם מידע. 

זכור לי שכשהייתי ביסודי ותיכון, חברות סיפרו לי על הזנחה בביתם, או על יחס לא הולם של אחד ההורים כלפיהם. חשוב לי להדגיש כי המקרים לא היו קיצוניים ממש עד כדי כך שהיה צורך לערב את הרווחה או גורמים אחרים, אך קיצוניים מספיק בכדי שישפיעו על הבנות לטווח הרחוק. בזמנו לא תייגתי התנהגויות אליו בתווית של "התעללות/ הזנחה", וכחברה ניסיתי לעזור להן נקודתית עם הקשיים שלהן. בזמנו לא חשבתי על האופצייה של לייעץ להן לפנות לקבלת עזרה פסיכולוגית, או כל עזרה אחרת מתחום בריאות הנפש. 

שאלתי היא -האם לכם, הנוער של היום, יש את המודעות הזאת של קבלת סיוע פסיכולוגי? האם אופציה זאת היתה עולה בראשכם גם במקרים שאינם כל כך קיצוניים? 

בנוסף - רציתי לדעת מה רמת המודעות למקרים מסוג זה במוסדות הלימוד שלכם - האם הצוות מודע לבעיות שכאילו גם אצל תלמידים שאינם מראים כל סימן לנפילה רוחנית? ואם הם אכן מודעים - כיצד הם מתמודדים?

חודש טוב, ותודה מראש לכל העונים! 

בטח שיש.מקום בעולם

לא כולם מקבלים אותה-זה בטוח. אבל כן.. מודעות יש.

המון פעמים ייעצו לי ללכת לסיוע פסיכולוגי,אבל כמו רבים לא עשיתי את זה..

ובצצפר מאוד מודדעים לעניין,ושולחים המון. חברים אולי לא ייעצו לי או לכל אדם אחר ללכת,וזה מובן לגמרי!

תודה על המידע !!מציצה מבחוץ
כן. לגמרי.פסיכיתוש

הנוער של ימינו לדעתי הרבה יותר זקוק לזה דווקא בגלל הבלבול שאנו חיים בו. 

אישית הייתי בטיפול..אם את צריכה עוד אינפורמציה את מוזמנת בשמחה לפנות אלי

מודעות יש השאלה היא במה זה בא לידי ביטויציפור שיר
אצלנו אין בכללמתנחלת איפשהוא

זה נחשב לבושה (נראה לי)...... פעם מישהי סיפרה לי בסוד מנפנף שהיא הלכה לפסיכולוג וזה ממש בושה 

יומנעים! חודש טוב ומברוך!!

ושאלה הבאה.. חתונה! !מציצה מבחוץ

בס"ד

אני לא בטוחה שאני יודעת איך לשרשר, יכול להיות שזה יראה כמו תגובה ל"מתנחלת איפשהוא" אבל זאת שאלה כללית לכולם - (ביחוד לאילו שלא עברו טיפול פסיכולוגי) - האם עצם הידיעה שמועמד פוטנציאלי להיות בן זוגכם היה זקוק לטיפול תגרום לכם לרתיעה כל שהיית? (וודאי שיש צורך לוודא שהכל בסדר כרגע, אבל השאלה היא אם גם אם הכל בסדר תרגישו לא נעים עם זה..) 

חודש טוב לכולם! 

נראלי שזה שאלה שמתאימה יותר לפורום לנ"ו...ozd

(לקראת נישואין וזוגיות) בבקשה: http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/f19

לא.מקום בעולםאחרונה

גם אני הייתי במצבו ויודעת מה זה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך