בס"ד
ביום שני בע"ה מתקיימת חתונה של בחורה יתומה בעלת לקות שכלית קלה. חייבים הרבה משמחים שיבואו, ירקדו ובעיקר
יעשו שמח!
גם בנים ובעיקר בנות...
איפה? אולם "שערי העיר" בירושלים [קרוב לתחנה המרכזית] החל מהשעה 19.00.
בואו בשמחה!
בס"ד
ביום שני בע"ה מתקיימת חתונה של בחורה יתומה בעלת לקות שכלית קלה. חייבים הרבה משמחים שיבואו, ירקדו ובעיקר
יעשו שמח!
גם בנים ובעיקר בנות...
איפה? אולם "שערי העיר" בירושלים [קרוב לתחנה המרכזית] החל מהשעה 19.00.
בואו בשמחה!
!batsheva100
See the painבס"ד
יודעים שאנחנו באים??
לפרסם הלאה??
איזה סגנון האנשים שם??
אתמול אני וחברות שלי ממממש השתעממנו באולפנא, ואז נזכרתי בחתונה הזאת...
אז אמרתי להם טוב יאללה הולכים לחתונה! והיה לי בראש שזה ב"שערי ירושלים", לא "שערי העיר"!! זה גם ליד ת"מ..התבלבלתי..
קיצור..הלכנו לשם, וזה ממממש לא היה נראה כמו חתונה שצכה משמחים! כולם שם חרדים..הכלה עם שמלה מפוארת רצח..לא יתומה בכלל..וגם בלי שום לקות שכלית או משו כזה (ביררנו
).. וכל אחת שנכנסה שאלנו אותה אם זה החתונה שצכה משמחים..והם אמרו שלא ידוע להם..ושאלנו גם את אחות של הכלה.. ורק איזה 2 נשים אמרו שנשמע להם הגיוני כי אין למשפחה הזאת את מי להזמין כ"כ וזה.. אה וחוצמזה גם לא ראינו שם אפחת שבאה בתור משמחים! שאלנו איזה חצי מהאולם..![]()
אז כבר חשבנו שאולי אנחנו הצדיקות היחידות בעולם הגדול!
שעות התלבטנו מה'לעשות..בסוף אמרנו שנישאר, מקסימום יעיפו אותנו בבושת פנים..חח גם ככה אנחנו לומכירות אותם..![]()
אין! זה היה חתונה הכייייייי מוזרה שראיתי בחיים שלי!! בחופה היה אולי איזה 10 אנשים שעמדו והסתכלו, כל השאר- מדברים צוחקים..הרוב כבר ישבו לאכול.. קיצור- את אפחד זה לא עניין בכלל! (החופה) לא נדבר עלזה שאפחד שם לא שר, קפץ, הראה סימני רגש כלשהם...כלום. ייבוש מפחיייד! ישר באנו למקדימה, מול החופה, התחלנו לצרוח שם 'שמח תשמח'..כל החרדיות מסתכלות עלינו..כנראה זה לא נהוג אצלם..
טוב, אחרי החופה החתן הולך לבנים..והכלה הולכת עם עצמה בערך לבנות, היינו היחידות שרקדו לה, כולם ישר הלכו לאכול.. תודו חוצפנים! למה הזמינו אותם? לאכול רק?!
אז זהו, רקדנו שם שעות..הקפצנו אותם קצת..כולם רדומווווותת חזק שמה..!
אבל איזה מצחיק לחשוב שזה בכלל לא החתונה הזאת שכתבו פה..באנו למקום הלא נכון..![]()
חחח ונראלי אפחד שם לא הבין מאיפה המזרוחניקיות האלה נחתו עליהם..היינו תקועות כמו קוץ בין כל השחור שמה..בגדים צבעוניים של יום חולין
טוב, אבל אני הייתי עם לבן..ר"ח וזה..אז איכשהו חגיגי קצת..![]()
batsheva100זי איזה קורעעעת !!
העיקר שבאמת היו צריכים שם, הקב"ה שלח אותך 
![]()
![]()
![]()
כנראה גם היא הייתה צריכה אתכן,אני מקווה שבע"ה היו גם משמחים לחתונה השנייה.
בכלל המעשה והרצון הזה מדהים,אשריכן !!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים