סתם סקרSlow motion

אם לא היו מכניסים אתכם להדרכה, לא כי אתם לא טובים אלא מכל מיני סיבות שמש לא קשורות לזה (פרוטקציות של אחרים, למשל) והייתם ממש מתוסכלים במשך כמה חודשים, ולאט לאט מתחילים לראות איך ההיא פורשת מהדרכה, וההיא מתלוננת על המדשי"ת שלה, וההיא רק מתלוננת על זה שאין לה כח, וכו'...? 

לדעתכם זה טבעי (לא בסדר או רצוי, טבעי) להרגיש קצת שמחה לאיד?

(לא מקרה שלי. מבוסס על משו שקרה לכל מיני אנשים אחרים, ועל משהו שמישהו כתב בעולם קטן לפני כמה שבועות...)

טבעי, אבל לא רצוי...בן-ציון
זה קרה לי בערך...ליאורוש
וכן זה נראלי בסדר וטבעי שאני מרגישה שמחה שלא נכנסתי..זה עוזר לי להתעודד...אני רואה איזה מזל שלא נכנסתי, וח"ו אני לא שמחה שלהן רע ואז הם יצאו..
לא שמחה שלא נכנסתSlow motion

קצת שמחה לאיד, תחושה של 'אני צדקתי' כשאת רואה שאלו שהחליטו את מי להכניס מודים שהם טעו...

לא שמחה שאתה לא שם כי לא היה לך טוב. כי אם מישהי מדריכה גרועה- לא אומר שלי לא היה טוב אם הייתי במקומה.

טבעי, ולא טוב...nermer

צריך להרגיש קצת עצוב בשביל המדריכה שהכניסה אותן, ועוד יותר בשבילן, כי יכול להיות שמלכתחילה הן כן היו מתאימות, אבל קורים דברים...

אני מכיר מדריכים ממש טובים שעזבו את ההדרכה. כי לפעמים פשוט נמאס. בין השאר גם לי היתה תקופה כזו. (כבר סיימתי להדריך. אה, וגם הגבתי לבחור ההוא משבט איתן בעולם קטן... לא הכניסו את כל מה שכתבתי...)

למה בעסה שלא נכנסים להדרכה?נחשון מהרחברון

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t590005#6494248

יש נושאים מעניינים

בטח שלא רצוי,זיפזיפ

יכול להיות טבעי..

לא לא לאנפתלי הדג

מהי שמחה לאיד? שמחה לאיד היא שמחה הנובעת מקנאה- מישהו קיבל משהו שרצתי אז אני אשמח כשהוא נכשל וזה אחד הדברים הכי גרועים בעולם.

למה?

שמחה לאיד מעידה שעוד לא נרפאת מהפצע של הכניסה להדרכה, שאתה לא בוגר מספיק להתמודד עם אכזבות ובמקום להתמודד ולהמשיך אתה שוקע בגל עכור של רגשות שליליים. שמחה לאיד מעידה שלא משנה מי היה האדם ש'לקח' לך את מה שרצית- הוא מבחינתך מחוק, וזה נורא.

שמחה לאיד לא נגמרת- כי כשנגמרת השמחה מתגלה הקנאה וכשמתרגלים להיסחף לרגשות האלו הם נהיים מלוכלים ומגעילים יותר ויותר.

בוודאי! מה השאלה בכלל???כפיר גולן5אחרונה
אבל זהו עצם הענין,מטרתינו כיהודים
היא לשבור רת הטבעי והמובן מאליו על מנת לעשות את רצון ה' יתברך ולהאדיר את שמו בעולם. כל התורה הינה ספר חוקים שמטרתו ללמד אותנו לשלוט בכוחותינו בדרך ובצורה הנכונה..
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך