בס"ד
יש לכם רעיונות לצ'ופרים לטיול שנתי?
שעשו לכם וכו'... ללילה \לנסיעה\מסלול...
תודה אנשים 
בס"ד
יש לכם רעיונות לצ'ופרים לטיול שנתי?
שעשו לכם וכו'... ללילה \לנסיעה\מסלול...
תודה אנשים 
להשכמה: דף מקופל לחצי שמבחוץ כתוב עליו 'איך אני נראה היום?' ומבפנים כשפותחים יש ציור של קוף.
למסלול: פתק עם חור כדי לקשור לשרוך שכתוב עליו 'אל תגיד אני הולך למות, תגיד אני מת ללכת.![]()
לא בדיוק צ'ופר אבל למסלול: כל אחד מקבל בלון וקושר אותו לתיק ומי שהבלון שלו שורד הכי הרבה זמן מנצח, מותר לפוצץ.![]()
צריך\ה גם רעיונות לפעילויות ערב וכאלה?
אני ישמח...
אני תוהה לעצמי, למה לא לחפש בגוגל??
זה הרבה יותר יעיל ומהיר.
*נח יש רק בתיבה,אז קדימה די להתלונן..
וכל מיני כאלה.. כבר ממש נעלמו לי כל הרעיונות ![]()
ארבעים שנה הלכנו במדבר אז המסלול הזה - קטן עלינו!
בצד אחד כותבים: "אם תרצו" ושמים תמונה של אוכל טעים ומגרה...
ובצד השני: "אין!!!"
מביאים מקל, וכותבים "זה מקל עליך??"
מתנחלת איפשהואמבקשים מכל הורה שיביא פתק עם ד"ש לבת שלו זה פשוט כיף לקבל!
וגם צ'ופר ללילה טוב- סוכריה בצורת מוצץ
ארגנו את זה לשכבה של תשעים בנות, ורב ההורים הביאו. תוך שבוע.
היה טואאוב!!!
כיפי לקבל ד"ש מהבית באמצע טיול שנתי שרחוקים מהכל..
זה פול כאב ראש ומלא מלא מלא שעות של עבודה (ברצינות! אם הייתי סופרת כמה שעות ישבנו עם פלאפון..
) -
אבל שווה את זה לגמרייי!
תשקיעו!
ועוד שעכשיו עולים לי--
*סרגל שהופכים לצמיד, מניילים עם סקוצ' בצדדים וכותבים - כל 4 צעדים הרווחת מצווה! אז יאללה תתחילו ללכת!
*מכינים מלא מלא מלא פתקים - *** את/ה גדול/ה, *** את/ה יכול/ה, יש בכוחך את זה, *** את/ה תעשי/ה את זה!
וכל פעם שמישו מתלונן דוחפים לו כזה ליד
זה אחד הה--!! גורם לסתום תפה
יש לי כמויות אדירות, אם יהיה זמן בעז"ה יכתוב מתישהו..
בהצלחה ותהנו בטיול!
אם נדמה לכם...
שהיום היה ארוך ומייגע
האוכל- דוחה
החברה- יבשים
המדריכים- קשים
(וכאן אפשר להוסיף עוד דברים)
אז זה רק נדמה לכם!!!
-----
הבאנו לכם 2 דברים סוכריה לאכילה ומקל להליכה...(עם סוכריה על מקל
)
-----
תאמרו "מה רבו" ותתכוונו לזה! (טוב זה גם מסר לכל החיים)
------
טיול מהנה ובהצלחה
מביאים רובה מים קטן עם פתק "הקם להשכימך השכם להורגו"
איזה טיפוס אני: (כל משפט בצד אחר של הפתק)
"איזה כיף לטיול יוצאים לטייל על גבעות לטפס על הרים השמש זורחת המסלול לא נגמר. איזה כיף! יש עוד מחר!"
איזה באסה לטיול יוצאים לטייל על גבעות לטפס על הרים השמש קופחת המסלול לא נגמר. וזה עוד לא הכל! יש גם מחר!"
לעשות את כל הצופרים בטיול עם משהו משותף.
למשל- גומי, קונים סוכריות גומי בכל מיני צורות ומחברים עליהם פתק עם איזו שורה חמודה..
חצי כדור קלקר בתור אסלה(מדביקים על ציור) וכותבים אם תרצו, אין|!!! זו אגדה... (צוחק)
ערכת עזרה ראשונה - פלסטר גזה וחתיכת סלוטייפ של תחבושת וטופי - ולכתוב ליתר ביטחון
להביא מקלוני אוזניים ולכתוב "תכניסו את זה טוב טוב לאזנים כובע, מים, נעים"
כף רגל עם מסטיק עגול אדום על האגודל ולכתוב- הלכנו הלכנו ויבלות פוצצנו. (ולעשות תחרות ניפוח בלונים מהמטיק.
9
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!