זה הגיונירותם333
לדעתי זאת תכונה מולדתכישוף כושל
אני למשל מעדיפה להיות לבד וגם אמא שלי כזאת אז בטח זה תורשתי או משו
הגיוני לגמרי הוא מעניין את עצמוטוקבק
אדם שכל היום זקוק למשהו שיעסיק אותו יכול להראות על בריחה מעצמו, שהוא לא מסוגל להתמודד עם עצמו לבד, הוא חייב משהו אחר
מצד שני יותר מדאי לבד מראה או על כישורים חברתיים נמוכים(שאפשר לפתח יחסית בקלות -עזרה בפרטי בשמחה) או על חברה ברמה אחרת ממנו (בדרך כלל רמה נמוכה יותר כך שלא מעניין אותו מה שהם עושים אז הוא לבד (בדרך כלל מתלווה לזה קריאה/כתיבה\רמה אינטלקטואלית גבוהה ) עוד משהו שמראה על זה זה הרגשה בנוח בחברת מבוגרים ממך ולדבר איתם כאילו הם ברמה שלך(כי בעצם אתה קרוב אליהם יותר מלחבר'ה בגילך ברמה השיכלית)
יש תסמונת כזאת שנקראת תסמונת אספרגר - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%AA_%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%A8
אבל לא נראה לי שזה המצב אם את בפורום... זה מקרים שרואים אותם, זה לא סתם שלא מתחברים לשאר רואים שיש לילד איזה בעיה. אני גם הייתי כזה אבל עבדתי על זה והיום אני ממש ממש חברתי עם חבר'ה בגילי, מעליי ומתחתיי בטווח גילאים של 3-30 אני איפשהוא באמצע.
הגיוני לגמרי הוא מעניין את עצמוטוקבק
אדם שכל היום זקוק למשהו שיעסיק אותו יכול להראות על בריחה מעצמו, שהוא לא מסוגל להתמודד עם עצמו לבד, הוא חייב משהו אחר
מצד שני יותר מדאי לבד מראה או על כישורים חברתיים נמוכים(שאפשר לפתח יחסית בקלות -עזרה בפרטי בשמחה) או על חברה ברמה אחרת ממנו (בדרך כלל רמה נמוכה יותר כך שלא מעניין אותו מה שהם עושים אז הוא לבד (בדרך כלל מתלווה לזה קריאה/כתיבה\רמה אינטלקטואלית גבוהה ) עוד משהו שמראה על זה זה הרגשה בנוח בחברת מבוגרים ממך ולדבר איתם כאילו הם ברמה שלך(כי בעצם אתה קרוב אליהם יותר מלחבר'ה בגילך ברמה השיכלית)
יש תסמונת כזאת שנקראת תסמונת אספרגר - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%AA_%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%A8
אבל לא נראה לי שזה המצב אם את בפורום... זה מקרים שרואים אותם, זה לא סתם שלא מתחברים לשאר רואים שיש לילד איזה בעיה. אני גם הייתי כזה אבל עבדתי על זה והיום אני ממש ממש חברתי עם חבר'ה בגילי, מעליי ומתחתיי בטווח גילאים של 3-30 אני איפשהוא באמצע.
כן גמ אני כזאתי הרבה פעמים
מתנחלת איפשהוא
מה שאתה אומר גם לי יש אספרגר... |מפוחד|בן-ציון
אין מה לפחד!!!טוקבק
א' לא אמרתי שיש לך ב' גם אם כן- אז מה? לומדים להסתדר עם זה. אני עם קשב וריכוז והיפראקטיביות... רשמית זה גם תסמונת פשוט יותר ידועה. אני מכיר 3 חבר'ה עם אספרגר והם עבדו על עצמם והם במקוםם ממש טוב שכבר לא רואים את זה (חוץ מכמה פעמים שהם חסרי טאקט לגמרי ולא מבינים מה הבעיה במה שהם אמרו - שופך מצחוק)
עכשיו אני מבטיח לך שאם היית עם אספרגר א'- זה לא היה מפריע לך (כי פשוט לא היית צריכה את זה) ב'- לא היית נכנסת לפורום, כי מה יש לאספרגר לעשות בפורום הוא לא צריך חברה.
רק להסביר מה זה אספרגר לגמרי סיפור אמיתי שקרה בעיר צפת לפני שנתיים:
ילד בן 4 עם אספרגר נעלם מהבית בדרך לתפילת שבת, מצאו אותו אחרי 17 שעות בבית קברות העתיק - ולא הוא לא פחד לרגע כי הוא לא היה צריך את החברה ואת האנשים שמסביב. הוא לא הרגיש פחד להיות לבד. מבחינתו יש אנשים ברחוב או יש עצים ברחוב או מצבות זה אותו דבר
אל תילחצי
הזוי^^שיסטק
לק"י
מדהים שאת מספרת סיפור כזה על ילד בן 4 וכו'... ובאותה נשימה גם אומרת "אל תילחצי"![]()
אל תילחצי כי אם היית כזאת היית מודעת לזהטוקבק
הסיפור בא להראות דבר פשוט. שאת לא! כי את נורמליתת ולא כזאת , כייש לך הבדל בין אנשים למצבות, כי את בפורום אז לאנשים וחברה יש משמעות בחיים שלך!
הובנתי מספיק?
אל תדאגו ידוע ומוכר, ומי שיש לו את זה מאובחן בגילנחשון מהרחברון
צעיר אז כנראה אם לא ידעת על זה אין לך
ומה זה לק"י?
כמה הערות:
בן-ציון
א. אני בן. (זה שיש לי ניק נורמלי לא אומר שאני בת!)
ב. יש רמות באספרגר. יש לי אח עם אספרגר ברמה גבוהה, ויש לי חבר ברמה יותר מתונה, אז אני מכיר בהבדלים 
ג. זה לא סוף העולם. בנאדם יכול להיות בעל תסמונת\מחלה מסוימת והוא יכול להתגבר עליה... (לפעמים. או לפחות להתמודד עם זה)
יש אנשים כאלה, אבל אם זה ממש קיצוני אז זה מוזר...להבה=)
^^^^וזה נראלי מולד.ואנשים גורמים לזה להתפתח במקוםבמבה!!!
לשנות את זה!!
יכול להיות כך ויכול להיות כךב.ש.
הגיוני מאוד,חופשיה לנפשי
גם לי הרבה פעמים יותר טוב לבד ואין לי כוח לאנשים
אני כזה...כפיר גולן5אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים