פתאום הבנתי כמה צריך להודות על החיים!
כמה צריך להודות לקב"ה על שנתן לנו את הזכות ליהיות יהודים בארץ ישראל!
על שנתן לנו את הזכות ליראות את כל הבריאות היפות שיצר
שאנחנו נורמלים וכמעט בלי בעיות!
כמה צריך להודו על זה שקמתי היום בבוקר!
של שנותן לנו את האפשרות לחיות חיים בריאים
שנותן לנו אפשרות להרוויח כסף כדי שיהיה לנו אוכל לאכול, מים לשתות, בית לגור בוא!!!!
תחשבו על כל אלה שאין להם את כל הדברים האלה, אני חשבתי עליהם הייתי איתם, והנתי כמה המצב יכול ליהיות חמור!
מאז אני מודה לקב"ה על כל דבר שאני עושה, לפחות משתדלת..
קמה בבוקר ומתפללת בכוונה בעוצמה שפתאום גיליתי בי!
הלוואי והייתי פתוחה לזה קודם!
אולי הייתי פתוחה לזה, אבל כשאתה רואה סבל\כאב ואפילו אופטימיות של אנשים שיודעים שהמצב שלהם לא טוב,זה כ"כ משפיע על הנפש!
וכשאתה מרגיש את כל הטוב פתאום, שאתה יכול ללכת\לינשום\ליראות\לדבר\לאכול ואפילו לחשוב נורמלי, שיש לך את האפשרות לבחור מה אתה תעשה כי אתה מספיק בוגר בשביל זה ולא מישו אחר מחליט בשבילך מתי אתה צריך לאכול\לישון\להתפנות ועווד הרבה דוגמאות..זה באמת מזיז משו בלב!
מי שלא צריך את כל הדברים האלה בשביל להבין את כל מה שאני הבנתי רק אחרי שעה בערך עם אנשים כאלה.
אשריו!! אולי זה נשמע רע אבל אני מקנא בוא! שלי לקח כ"כ הרבה זמן עד שנפתחו לי העיניים..
קשה לי לכתוב "נפתחו העיניים" כי עכשיו אני מבינה מה המשמעות של המילים האלו ואיך זה משפיע על כל בנאדם בדרך אחרת...
שנזכה כולנו כל הזמן ליראות את הטוב שבעולם ולהודות על כל דבר בחיים! גם אם הוא ניראה רע לפעמים-דרכי ה' נסתרות!
שתיהיה לכולם שבת שלום שמחה טובה מלאה באושר כיף הנאה מנוחה לימוד, ואהבת ה'!!!!!!!