שלום, רציתי לשאול האם יש דרך לידע אותי באם מישהו הגיב למשהו שכתבתי, נניח בשרשור. חיפשתי אופציה כזו באישי ולא מצאתי.
תודה רבה!
שלום, רציתי לשאול האם יש דרך לידע אותי באם מישהו הגיב למשהו שכתבתי, נניח בשרשור. חיפשתי אופציה כזו באישי ולא מצאתי.
תודה רבה!
בס"ד
בעבר היו שיקולים לעשות את זה, ואף רצה גירסת ניסיון (פירטית, שנחנה גם על ידי Admin) והוחלט שלא לאפשר את זה משיקולים שונים.
אבל זה לא הגיוני. זה אומר שכל פעם שאני עונה למישהו אני צריכה לחזור לראות אם הוא ענה לי?
ומה אם אני משוטטת לי סתם בפורומים...? (אני חדשה פה, מנסה להבין איך פועל...)
תודה!
בס"ד
זה דרך העדכני >> הודעות שלי
יש לדף הזה קישור כבר בדף הראשי בצד שמאל בקטגוריה של הפורומים, אם לא אז כאמור נכנסים אילו דרך הדף של העדכני ולמעלה ניתן לבחור בין האופציות 'עריכת מועדפים' 'מיין לפי תאריך' ומה שאת צריכה - 'ההודעות שלי'.
וכך ניתן למצוא מתוך הדך הראשי של האתר:

נ"ב - התמונה הראשונה היא לא פרסומת סמויה לפורומים שאני מנהל 

תודה רבה....
מרדכיאחרונההם באים הולכים.
בטלפון ברשימת הפורומים, לפעמים יש פורומים סגורים ולפעמים לא
הריון ולידה אם מרפרשים ולא יוצאים לגמרי מהפורום בדפדפן מקבלים תוכן מלפני יומיים
מצ"ב צילום מסך מעכשיו

שמחק פעם אחר פעם ביקורות שלי על ההתנהלות שלו עד שחסם אותי משם בשביל השקט שלו, וגם מחק פוסט שכתבתי על דיכאון חורף כי הוא מעדיף אתכם בדיכאון, ומוחק כל מה שקשור לפוליטיקה ואז כותב על ההתמודדות לכנסת של פולארד כי יודע שאף אחד לא ימחק פוסט שלו.
הוא חייב לעוף מהנהלת כל פורום שהוא, ויפה שעה אחת קודם.
אבל באופן אישי אני מאוכזב מאוד מרמת ההתערבות והצנזורה ב"נשואים טריים". המנהל של פורום זה הוא אחד המנהלים של צמ"ע, וגם שם הוא מאוד מתערב.
אני משתמש בדוא"ל כאן יום יום. אני מנסה לרוקן את סל האשפה ע"י קליק-ימני עליו ובחירת "רוקן", הוא שואל אם אני בטוח ואני מאשר, אבל זה לא מתרוקן. נסיתי הרבה פעמים.
גם אם אני מוחק הודעות ידנית בסל האשפה הן לא נמחקות, לפעמים נמחקות וחוזרות אח"כ.
התקלה כבר הרבה זמן, חבל כי תוכן התיקיה סתם תופס מקום.
שם משתמש: aaroncv
תודה רבה
במסרים יש אפשרות של מחיקה/חסימת כותב.
האם ואיך ניתן לעשות זאת בשיחות אישיות?

הצ'אט הפעיל שלך, מול כל ניק איתו אתה מתכתב או התכתבת בעבר, בשיחות האישיות, מציג מספר בודד של הודעות אחרונות.
כל שאר ההודעות הקודמות באותו רצף התכתבות נדחף באופן אוטומטי לאזור אחסון אחר, שאליו מגיעים בתפריט היסטוריית שיחות.
ובאופן שוטף, כשאתה מצוטט ברצף מול ניק מסויים, כל הודעה ישנה מה-X הודעות אחרונות נדחפת באופן אוטומטי להיסטוריה.
בנוסף יש בתפריט בשיחות האישיות אפשרות של העברה להיסטוריה.
זה מעביר את כל מה שהתכתבת עם הניק, להיסטוריה.
אם תמשיך להתכתב בעתיד עם הניק, זה יפתח רצף חדש. ואז בהיסטוריה מול אותו ניק יהיה לך קובץ נוסף.
מנותק מהרצף הקודם.
וכל רצף כזה אפשר למחוק, בתפריט היסטוריית שיחות.
אבל זה נראה אותו דבר.