שאלה:נומנום410

עם אני נגיד שאני רואה ילדים ערבים קטנים ברחוב שמנסים לימכור פרות לאנשים ואני מממש מרחמת עליהם ורוצה לעזור להם זה אומר שאני שמולנית או משהוא כזה???

כי אני לא בעד לשחרר מחבלים מהכלא וכו אבל אני כן רוצה לעזור לילדים האלה ועם הייתי יכולה הייתי מכניסה אותם לבתי ספר...

הרגשות הם יותר מורכבים מנטייה פוליטית..בןמשה
אין מה לרחם עליהם!קאובוי

כל ערבי בפונטנציאל מחבל! יש סרטונים של ילדים בני 3(!) עם נשק ובחורים בני 14 זורקים אבנים ובקבוקי תבערה תאמיני לי אם הוא היה יכול פשוט להרוג אותך הוא היה עושה אתזה! פטיש

|הודעה שעוברת על חוקי הפורום|nermer
אח שלי, יש אישיצבי-ליזציה
התכוונתי להודעה שלי...nermer

אם הייתי כותב אותה, היא היתה עוברת על חוקי הפורום...

אולי עליהם לא, אבל עליך לגמרי צריך לרחם.Resiste

איזו תפיסה גזענית ועצובה.

באמת עצוב לראות מישהו שמחשיב ילדים בני 3 למחבלים, רק משום שהם משתייכים ללאום אחר.

ברגע זה, החשבת 300 מיליון בני ובנות אדם למחבלים.

אולי אם תטרח להסתכל עליהם כעל בני אדם, ולא דרך מסך של גזענות, לא תיזרק עליך אף אבן והסכסוך שאוכל אותנו מבפנים ומבחוץ יסתיים סוף סוף.

חד משמעיתכפיר גולן5
לא...
הטיעון שלך אכן מאתגר אותי |לא יודע איך לענות|Resiste
אני מבין אותך - אבל ערבים הם ממש לא מסקנים !Look Smile
עבר עריכה על ידי Look Smile בתאריך ח' בכסלו תשע"ד 12:13

אך אם בכול זאות את מרגישה צורך לעזור להם תעזרי להם קצת  לא יותר מדי על זה נאמר

אם אתה נותן לערבי הצבע הוא רוצה את כול היד ...

בכול מקרה צריך תמיד ליזכור שהם ערבים ורובם לא ממש אוהבים אותנו .

יניב. זה לא קשור ללאום אחר.מישהי=)

אני מזמינה אותך להתמודד אתה. 

תאר לך שאתה יושב בבית שלך,

פתאום אתה שומע בומים, קולט שזה אבנים.

הולך לחלון, מסתכל, ומה שאתה רואה זה

ילדים קטנים ערבים, זורקים אבנים רעולי פנים...

אה והאם זה קרה? במקרה זה קרה לי שישבתי בבית

וקלטתי שילדים קטנים זורקים עליי אבנים..

סתם כי.. בוא נחשוב למה?

אולי הם שונאים אותנו? באמת?!

אז זהו שכן.

יש 300 מיליון מוסלמים שגרים בישראל?יוני
אתה ושכמותך מחבלים לא פחות מהם-משה ר-
השמאל הוא סרטן בלבו של עם ישראל ומי שאחראי להרג של אלפי יהודים אלה השמאל הארור שברחמיו על האוייב מתאכזר ליהודים, מי שמסית ומדיח טת הערבים ביו״ש אלה ארגוני הטרור מהשמאל, מי שמתחבק עם רוצחים אלה חלאות האדם מהשמאל, מנוולים כמוך!!
כל פעם מחדש אני בהלם ממך.Resiste

לאיזה שפל חדש עוד אתה יכול לרדת, ועוד אתה מנהל אז אף אחד לא יטרח למחוק את התגובה.

כל משתמש אחר שהיה כותב את זה, היה זוכה לעריכה או מחיקה.

אין באמת צורך או טעם לענות לבורים מלאי שנאה כמוך, אך משום שיש כאן עוד משתמשים חבל שהם יראו רק את תגובתך.

הסרטן היחידי של העם, של המדינה ושל העולם כולו הוא האלימות. האלימות שמקורה בשנאה והגזענות.

ההסתה שלך, במקרה הזה כלפי השמאל והערבים, מעידה על היותך אדם אלים ובור. מחרחר מלחמה ושונא אדם.

אני לא מדבר על "הימין" כמו שאתה מדבר על "השמאל" אני מדבר עליך ועל שכמותך, הגזענים האלימים, מתנגדי השלום ורודפי המלחמה.

אובססיבים כלפי שטחים, חושבים שאדמה שווה חיי אדם ואומרים שאנחנו מתחבקים עם מחבלים.

מעולם לא חיבקתי מחבל, אבל אתה? אתה תומך טרור. ואם היית פועל, היית בעצמך טרוריסט.

עלוקות האדם שנצמדות לקרקע לא שלהם, גורמות למלחמה. על הידיים שלך יש דם, ואני פועל למען הפסקת הלחימה וההרג.

אני לא אחראי להרג של אף אדם, אתה יכול לומר אותו הדבר? כן, אתה יכול. אבל זה יהיה שקר.

אני לא קורא סרטן לקבוצות באוכלוסייה, אבל אם הייתי כמוך ככל הנראה הייתי קורא להתנחלויות ככה. הרי, למה לא? הן חלק קטן, מתפשט לאט לאט ופוגע בכל המדינה.

אבל אתם בעצם לא חלק מהמדינה שלי, אז אתם לא סרטן בה. אתם בסך הכל 350 אלף איש ששוחים בים ומנסים להטביע את הסירה שלי ושל המדינה.

השמאלנים לא מנוולים, גם הימנים לא. גם המתנחלים לא. המנוולים הארורים הם האלימים, הבריונים שמסתכלים על העולם דרך מסך של גזענות ושנאה. לא רק שלא מסוגלים לראות עולם טוב יותר, אלא גם מסרבים להגיע לאחד כזה. מסרבים להגיע לשלום, מסרבים לוותר על אדמה. מעדיפים שילד בן 18 ירצח. הם לא יותר טוב מהרוצחים, וחייהם מרים בדיוק כמוהם.

הדבר שאני כן מוכן להלחם למענו הוא השלום, והדבר שאני מוכן להלחם בו הוא בפרחחים האלימים. למזלי, הדמוקרטיה והשלום הם הערכים העליונים. שאפילו בני האדם שואפים להגיע אליהם. אתה יכול להמשיך לנסות לעמוד בדרך, הפרימיטיביות החשוכה והגזענית סופה להיכחד, כמו כל שאר הנורמות. אותה תחליף הדמוקרטיה הנאורה ואהבת האדם.

אין סיבה לערוך את התגובה-משה ר-
שמעת על חופש הביטוי או שאצלכם בשמאל כנהוג מותר לכתוב רק דברי הלל ושבח למחבלים ומה שהפוך צריך לתנזר?
אני מאד שמח להיקרא גזען, אל תחשוב שאתה מכפיש או מעליב אותי בזה, ההיפך אתה גורם לי גאווה בזה שאכפת לי מיהודים ושהכבוד היהודי נרמס בניגוד אליך שכל עניינך הוא אם אחמד ולאטיפה נפגעו, בוגדים כמוך צריך להעיף לכל הרוחות מהמדינה+שלילת ת״ז, אתה הוא הדוגמא לצביעות השמלאנית אותם שמאלנים ארורים שנובחים מגרפיטי ממלאים פיהם מים כשדם יהודי נשפך, אל תטיף מוסר, אתה הוא הבור והסכל פה ובושה שעוד נותנים לחלאה כמוך לכתוב בפורום הזה.
גם לחופש הביטוי יש הגבלה, כמו שאמרתי - בור.Resiste

אתה יכול להמשיך עם הדמגוגיה הזולה.

מעולם לא שיבחתי מחבלים, וחשבתי שהתגובה האנטי-אלימה שלי אמורה להבהיר זאת.

אז חתיכת גזען בעל דעות ילדותיות גזענות, אטום וחסר כל יכולת קליטה - מחבלים משתמשים באלימות, ואני מתנגד לזה.

אני נורא שמח שאתה חושב שגזען זו מחמאה, בגלל הגזענות נרצחו לא מעט יהודים. או שגם שיעורי היסטוריה פספסת?

"יהודים" "יהודים" וכמובן "יהודים" יש בני אדם, שווים לא פחות.

בוגדים כמוני להעיף מהמדינה? חלאות כמוך צריך להעיף מכדור הארץ.

גם "בוגדים" זו דוגמא מצוינת להסתה שלך, כי גם במדינה שלי לא בגדתי. בנוסף להיותך גזען דוחה, אתה גם אנטי-דמוקרט. כמה מפתיע.

ממך צריך למנוע לכתוב בפורום או בכל מקום, כי דעותיך עוברות את גבול חופש הביטוי אפילו. הסתה לאלימות.

אפס.

אני מסכימה שלא צריך לכתוב תגובות כאלו, אך שיוויוןמישהי=)

הנפש שלך כלפי רוצחים באמת מפליא.מבולבל

תסתכל בתגובה שכתבתי לך למעלה, אני מחכה לתשובה.

במיוחד שהיום נרצח חייל, ובכלל בתקופה האחרונה היו כל כך הרבה פיגועים,

או אירועים במקרים שלי, שזה "מיני פיגוע"?

אני לא מכחישה, אני גרה אפה שאני גרה מתוך בחירה,

אבל בזכות זה שאני ואחים שלי לא ישנים לפעמים בלילות,

ילדים אחרים שגרים בירושלים,

במרחק קצר ממני,

ישנים בשלווה.

אינני כועסת על כל אלו שחושבים שיש לערבים פה זכות לגור,

מפני שאני חושבת שהם חיים במין בועה, ומעדיפים

לא להסתכל. (הרי אף אחד מאיתנו אינו אוהב אלימות).

לא להסתכל למציאות בירושלים, בשומרון ובעוד מקומות.

מציאות זו מראה לי,

שערבים לא רוצים, לא רצו ולא ירצו בשלום.

שוב, אני  מחכה לתגובה שלך על תגובתי הקודמת על ילדים.

תודה

לא התחקמתי מתגובה מפחד או כי אני חושב שאת צודקתResiste

אני לא תמיד מחזיר תגובות, כמו הרוב כאן.

אני לא רואה הרבה טעם בדיון מול מישהי שאומרת "הערבים לא רוצים שלום" והיא מתנגדת לשלום בעצמה, אלא אם כן תפתיעי אותי ותגידי שאת בעד החזרת שטחים. (וכן זה אומר שלום)

זו צביעות מעצבנת, אך אענה...

בנוגע לתגובה הקודמת שלך על זריקת האבנים -

מי ששונא אותך זורק עלייך אבן? את במצב לא טוב, אני לא מחבב המון אנשים והמון אנשים לא מחבבים אותי ולא זורקים עלי אבנים.

יידוי אבנים מבחינתי פסול, כמו כל שימוש באלימות, אך אני מבין את אותם נערים שעושים זאת. להם אין צבא להתגייס אליו על מנת להתנגד לכיבוש, זו הדרך שלהם. שפסולה מבחינתי, ויש לטפל בהם כמובן.

טוב, הם שונאים אותך ורוצים לפגוע בך, מה זה אמור להוכיח לי? לא מבין את הפואנטה.

בגללך ובגלל אלה שחיים מחוץ לקו הירוק, אנחנו חיים במציאות הזו. טוב לא בדיוק בגללך.

במצב עצמו המתנחלים לא אשמים, הם לא גרמו לסכסוך ואין לי זכות להאשים אותם. אבל, הם עומדים בדרך לשלום. הם מפריעים. הם בין היתר, אחראים להמשך שפיכת הדמים, ובזה אני מאשים אתכם.

יש להם זכות לגור כאן כי הם עם שחי כאן כבר כמה דורות, הם נולדו כאן. אני לעומתם, לא חייתי בארץ אבל המדינה העניקה לי זכות מעצם היותי יהודי לעלות לארץ. חוק השיבה לא קיים למשל.

אני לא חושב שאת יכולה ללמד אותי על המציאות, בתור אחת שחיה במקום שיוביל את המדינה בכל דרך אפשרית למדינה דו לאומית. אין אפשרות לגירוש, ואתם תובילו אותנו לחיסול המדינה.

חיי לא סובבים סביב האתר, תתפלאי אני דווקא די פעיל בשטח. אני מכיר יהודים וערבים בערך אותו הדבר, ואני יודע ששני העמים בסופו של דבר רוצים שלום. רק חבל שאת, חבריך וההנהגות המטופשות מפריעות לנו לחיות בשלום.

הבעיה מתחילה מזה שאתה לא מאמין שא"י שייכת לנו כנסולולית10

עלוקות האדם שנצמדות לקרקע לא שלהם, גורמות למלחמה

לא אמרתי שאני לא "מאמין" בזה.Resiste

אגב, זו לא אמונה. אם הארץ שייכת לנו היא שייכת, לא מדובר באמונה אלא בעובדה.

ואת דעתי על השטח עצמו לא אפרט, כי זה לא רלוונטי. אני לא אומר אם זה שייך לפלסטינים או לישראל.

דעתי נובעת מהעובדה הפשוטה שהם כאן לא מאתמול, כנ"ל אנחנו, שני עמים שצריכים להתחלק בשטח.

גבולות 67 הם פשוט הכי רציונלים.

אז אולי הבעיה היא שאתה לא מאמיןלולית10

בתורה.

עפ"י התורה ה' ברא את העולם ובתוכו את א"י והוא היחיד שרשאי להחליט למי לתת אותה.

א"י היא ארץ המצוות ההוכחה לכך היא שכל ספר בראשית מלא בסיפורים שגורשו מהארץ בגלל שחטאו= לא קיימו מצוות. דוגמות- האדם הראשון גורש מגן עדן, דור המבול גורשו מהעולם, הכנענים גורשו מהארץ כי לא שמרו על התורה והמצוות.

ועמ"י הוא העם שמקיים את המצוות- שליח של האלוקות בעולם ולכן א"י מתאימה אך ורק לעמ"י.

היום היה לנו על זה מבחן בתורה.

אם אתה רוצה להתווכח- סבבה.

רש"י אומר שהתורה פתחה בבראשית (ב=בשביל, ראשית= עמ"י שנקראו "ראשית תבואתו")

כדי ללמד אותנו לטעון כנגד הגויים שיאמרו שגזלנו את א"י שה' ברא את העולם והוא מחליט למי א"י שייכת והוא נתן אותה לנו! אפילו לערבים(מוסלמים) אין מה לומר על טענה זו מכיוון שהם מאמינים בתנ"ך!!!!

אבל הבעיה מתחילה כנראה מזה שאתה לא מאמין בתורה...

אז אולי.. אז אולי.. אולי אין שום בעיה איתי? Resiste

או שאולי הבעיה היא בכם, שאתם מאמינים בתורה? (אני לא אומר שזו הבעיה, רק מחזיר באותו מטבע. שתביני את ההגיון)

אבל זו בעיה שלכם האמת, אתם חלק קטן מהאוכלוסייה שהולך אחרי עקרונות וחוקים שסותרים את עקרונות העולם הדמוקרטי.

הרוב לא הולך אחרי אותם חוקים, לכן אתם בבעיה.

אם הדיון איתך מתבסס על התורה, אוותר.

אני לא יכול להעלות טענות מול טיעון "לפי התורה זה ככה אז זה ככה."

אחלה אז תוותרדי"מ

מעניין אותנו רק התורה לא שום דבר אחר.

יש לי בעיה איתך!!מישהי=)

לא באמת.

אתה מפחד לענות לי לתגובות?

או שאני צודקת??

אתה רציני? זה ילדים!איש_בנימין

יש פסקה של הרב קוק שמתייחסת לדעתי בדיוק לגישה הזאת אני כותב בסיכום אם באלך הפסקה המלאה אצלי באישי

אהבת הבריות צריכה להיות חיה בלב ובנשמה,אהבת כל האדם ביחוד ואהבת כל העמים כולם,והשנאה צריכה להיות רק על הרשעה והזוהמה שבעולם!  כלומר נקודת ההנחה של היהדות היא שכולם בני אדם כולם נבראו בצלם ואסור לשנוא ובטח שלא להרוג אדם שלא עשה כלום "אמר להם הקב"ה לישראל מעשה ידי טובעים בים ואתם אומרים שירה?!"

וכל מי שגדל בשכונת מצוקה הוא בעל פוטנציאל לעבריינוחופשיה לנפשי

אז?

^!ימח שמם וזכרם!! זה היה אמור להופיע מתחת לבי<3בת מלך=)
הערבים הקטנים...אלירני

אחותי,הם האויבים שלנו ואין לנו מה לרחם עליהם. שהם יגדלו הם יהיו שונאי ישראל

אתה קצת קיצוני...רייצ'וש

בזה שאתה אומר את זה אתה בעצם גורם לשנאה הזאת. אתה כאילו סוגר להם את הדלת להיות אזרחים טובים ובלתי מזיקים (=לא מחבלים \ שונאי ישראל)  לא כל הערבים שונאי ישראל! לרובם אפילו טוב במדינה ואין להם שום אינטרס להפיל אותה. הם מבינים טוב מאוד שהכי טוב להם זה להיות ישראלים... אם זה בסדר מבחינתי שערבים יהיו אזרחים במדינת ישראל זה כבר שאלה אחרת...

לא, זה אומר שהנפש שלךנפתלי הדג

היא נפש יהודית רחומה שהמצב הנוראי לא חיספס אותה- וזה מצוין וזה מושלם וכך זה צריך להיות.

העם היהודי הוא עם רחום וחנון, הדת היהודית היא דת רחומה וחנונה- ויותר מכל, הקב"ה הוא רחום וחנון.

תודה זה ממש נחמד לישמוע את זהנומנום410
זה כן שמאלני אבל אין עם זה בעיהbatsheva100

זה כן דעות שמאלניות אבל הן לפעמים נכונות...

כמו שיש לך רחמים על בע"ח קל וחומר שעל בנ"א

כל עוד הם לא פוגעים בך.

(לא נירארלי שהם פגעו בך לפי מה שהבנתי..)

ברוך ה' לא ולא באף אחד מהמישפחה שלינומנום410
יש מחלוקת בהלכה על זהמופים

בעיקרון יש איסור בתורה של "ולא תחנם" שאחד מהפירושים שלו הוא שלא לרחם על גוי, כי זה גורם לנו לקירבה ועלול לגרום לנו ללמוד ממעשיהם (כך מסביר החינוך)

יש מחלוקת בפוסקים אם איסור לא תחנם שייך רק בגוי עובד עבודה זרה או גם בילד או מבוגר מוסלמי שלא עובד ע"ז. (זה אחד המחלוקות היסודיות אם מותר לעשות היתר מכירה בשמיטה)

אין לי כותרתחפרנית גאה=)

קודם כל זו באמת סוגיה מורכבת..

דבר שני, זה עניין שתמיד מציק לי. כי אני שונאת שונאת שונאת שאומרים "יאללה שימותו הערבים האלה" "יימח שמם" וכו'

כי גם הם בני אדם, גם הם יציריו של הקב"ה ומה שמבדיל אותנו מהם זה שנבראנו בצלם אלוקים- כלומר עם מידותיו של הקב"ה...ו"כמו שהוא רחום היה גם אתה"- אנחנו צריכים לדבוק במידותיו של הקב"ה. אז צריך לעשות הפרדה. לא תחנם זה דבר אחד. אין צורך לעזור להם יותר מידי או משהו כזה. אבל לקרוא לרצח של ערבים או כל דבר בסגנון זה משהו אחר. טבעי לרחם כשאתה רואה בנאדם מסכן ומותר להגיש עזרה בסיסית..לא חייבים מעבר לזה.

נאמר "הקם להורגך השכם להורגו" כל עוד אין לנו מושג שהוא מתכננן להרוג אותנו אסור להרוג אותו. "לא תרצח" זה לא רק על יהודים! אני יודעת שמחנכים אותם לטרור מגיל צעיר אבל א. זה לא כל ערבי שרואים! ו-ב.כל עוד הוא לא עושה צעד שמסכן אותנו מי אנחנו שנבוא וניקח את החיים שלו? 

לדעתי הם ילדים, ולכן טבעי והגיוני שתרחמי עליהםלהבה=)

בלי קשר לעם שלהם.

תחשבי שעוד כמה שנים ישחחרו אותם מהכלא...!!hodaya
למה אתם כול כך בטוחים שהם יהו מחבלים??נומנום410

זה מחרפן אותייייי(סורי)

תסתכלי על תגובתי ליניב.מישהי=)
בכל מקרה אסור לקנות מהםיוני
לפי דוח של השבכ לפני כמה שנים, מחבלים היו שולחים ילדים למכור פירות ופרחים בטרמפיאדות בשביל לממן פיגועים.

את לא יכולה לדעת אם ב15 שקל ששילמת קנו סכין או כדור אקדח..
לקנות זה דבר אחד, לרחם זה דבר אחרחפרנית גאה=)
כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים.מישהי=)

אז מה זה אומר שאני ???????נומנום410
אומר לך את האמת?מישהי=)

לפעמים גם אני עשויה לרחם,

אבל אז אני נזכרת בילדים האלו ברחוב שלי

שזרקו עליי אבנים,

חושבת על החינוך הנוראי להרס והרג

שהילדים הללו מקבלים,

ויודעת שהערבים הם שחקנים טובים,

שיודעים לשחק אותה מסכנים טוב מאוד,

והנה ההכוכחה לכך שאנשים מאמינים להם.

הם ילדים !!! מה אתם רוצים מהם?!?רייצ'וש

אתם ישר קובעים שהם יהיו מחבלים ואכזריים! מי אמר? וזה שאני מרחמת עליהם ספציפית ובלי שום קשר ללאום שלהם זה לא אומר שמחר תמצאו אותי לא מרחמת אל אחרים במצב דומה....

זה מוציא אותי מדעתי שעושים הכללות כאלה. אאארררררר!

כמו שאמר נפתליהרוזן!

זה מעיד על בריאות נפשית ישראלית (מלשון הלאום הישראלי).

עם זאת חובה להעמיק ולהבין (מתאפשר רק ע"י לימוד) את ההבדל שבין נשמות ישראל לנשמות הגויים. וכן להבין השלכות שעלולות להיווצר מהמצבים הלאומיים הנוכחיים.

אבל חשוב לדעת שהתחושה עצמה היא טובה וחשובה, והיא חייבת להישאר, אפילו אם קיימת ההבנה שלא נוכל/נרצה להוציא את התחושה הזו אל הפועל.

אפשר יותר מובן????נומנום410
הו, קוקניקית... הוא אמר-נפתלי הדג

1. זה בטבע ובנפש של עם ישראל לרחם, מי שמרחם זה מעיד על נפש ישראלית בריאה.

2. הוא סייג את דבריו בזה שאמר שחשוב להבין וללמוד את תפקיד עמ"י והגויים במהותם ולהבין שלפעמים צריך לא לרחם (וכך לא מגיעים לידי רחמנות על אכזרים).

3. למרות שלפעמים 1 ו-2 סותרים- אסור שאחד מהם יתבטל.

עברי, דבר עברית- לא קוקניקית!  

(אה, והכי חשוב- הוא אמר שאני צודק! חושף שיניים)

לא,זה אומר שאת בנאדם.חג'דומט
תודהההההההההההההנומנום410
לא יקרה, מכמה סיבות:משהו בעולם הזה
* את יהודיה, יהודים הם רחמנים בצורה מטורפת, זה טבוע בנו.
* הם ילדים, טבעי שזה יעורר יותר הזדהות.
* אף אחד לא אמר שצריך לשנוא את כל הערבים ולרצות שיהיה לכולם רע,
אז נכון שרוב הערבים הבוגרים מתעבים אותנו- אנחנו עדיין הולכים לפנים משורת הדין ומזכירים לעצמנו- לא כולם רעים! (ראי ערך 'רחמנים' (; )..
אז זה אומר שזה נכון להרגיש ככה או לא???נומנום410
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!קאובוי
מה כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןנומנום410
את לא צ'כה לרחם עליהם!קאובוי
ברור שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!שימותו כולם....!!!!!!!!!!!hodaya
היא לא מדברת על המבוגרים היא מדברת על הילדים!קאובוי

שאני רואה את המבוגרים אני מקללת אותם ואמרת שימותונומנום410

אבל שאני רואה את הילדים ממש כואב לי עלהים

מה הקשר?!!!hodaya
מה מה הקשר???נומנום410
אני אומרת לקאובוי...!!hodaya
כי אולי הודיה מדברת רק על ערבים מבוגריםקאובוי
לא גם על ילדים...!!hodaya
טוב אז בגדול גמאני בעד שגם הילדים ימותו!קאובוי
לוידעת מה איתכם אבל אצלנו כל ערב הם עושים!!hodaya

בלגאנים ואז אנחנו סובלים מגז מדמיע וזה מזה כואב בקיצור שככווללםם ימותו וילכו לעזעזל!

אין לכם לבנומנום410
אבל כל אחד מחבל בפונטנציאל!קאובוי
למה?נומנום410

אני גרה ליד כפר ערבי וחוץ ממקרה אחד של ניסיון דקירה לסבה פה

אז לא יודעת לא כול הערבים כאלה...

אוקיי אז את ממש תמימה...!!hodaya
ואני גר ליד מחנה פליטים שועפת !קאובוי

ומתחת לבית שלי לפני 8 שנים ערבים רצחו מישו עם גרזן (!) והם היו רק בני 15 16 וכל יום זורקים עלינו ילדים בני 12 ו 10 אבנים ובקבוקי תבערה..... ורק לפני יומיים זרקו בלוק על ילדה בת 3 ופתחו לה חצי מהפרצוף.... אז את מרחמת עליהם?!

אצלנו זה כל יום זה כבר סרט אקשן בשידור חי כל יום!!!!hodaya
חחח ומי ה''רמבו'' שם?!קאובוי
הם... אתה לא מבין מה הם עשו לנו ביו"כ!!hodaya
נשמה איפה את גרה?!!!hodaya
למה אני תמימה?נומנום410
כי את לא מבינה...!!hodaya

ילד בן 10 זורק לי םה בקבוק תבערה אבל בירושלים מוכר לי פיתות ובוכה שאין לו כסף...

רוצה עוד דוגמאות?!

איי אייקאובוי
את בטוחה?נומנום410

וגם עם זה באמת אותו ילד והכול את לא מרחמת עליו שאין לו אוכל לא כואב לך עליו?????

ממש לא...!!!!!!!!hodaya
אוקייייי אז אין לך לב בלי ליפגוע או משהו סבבה?נומנום410
אויש נו לפני שבוע היה פיגוע ע:י ילד בן 16!!hodaya

בלי כסף...

אבל זה לא אומר שכול הערבים הם ככהנומנום410
זה כן...אני חושבת שאת כבר ממש מגזימה...!!!hodayaאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך