לאיזה שפל חדש עוד אתה יכול לרדת, ועוד אתה מנהל אז אף אחד לא יטרח למחוק את התגובה.
כל משתמש אחר שהיה כותב את זה, היה זוכה לעריכה או מחיקה.
אין באמת צורך או טעם לענות לבורים מלאי שנאה כמוך, אך משום שיש כאן עוד משתמשים חבל שהם יראו רק את תגובתך.
הסרטן היחידי של העם, של המדינה ושל העולם כולו הוא האלימות. האלימות שמקורה בשנאה והגזענות.
ההסתה שלך, במקרה הזה כלפי השמאל והערבים, מעידה על היותך אדם אלים ובור. מחרחר מלחמה ושונא אדם.
אני לא מדבר על "הימין" כמו שאתה מדבר על "השמאל" אני מדבר עליך ועל שכמותך, הגזענים האלימים, מתנגדי השלום ורודפי המלחמה.
אובססיבים כלפי שטחים, חושבים שאדמה שווה חיי אדם ואומרים שאנחנו מתחבקים עם מחבלים.
מעולם לא חיבקתי מחבל, אבל אתה? אתה תומך טרור. ואם היית פועל, היית בעצמך טרוריסט.
עלוקות האדם שנצמדות לקרקע לא שלהם, גורמות למלחמה. על הידיים שלך יש דם, ואני פועל למען הפסקת הלחימה וההרג.
אני לא אחראי להרג של אף אדם, אתה יכול לומר אותו הדבר? כן, אתה יכול. אבל זה יהיה שקר.
אני לא קורא סרטן לקבוצות באוכלוסייה, אבל אם הייתי כמוך ככל הנראה הייתי קורא להתנחלויות ככה. הרי, למה לא? הן חלק קטן, מתפשט לאט לאט ופוגע בכל המדינה.
אבל אתם בעצם לא חלק מהמדינה שלי, אז אתם לא סרטן בה. אתם בסך הכל 350 אלף איש ששוחים בים ומנסים להטביע את הסירה שלי ושל המדינה.
השמאלנים לא מנוולים, גם הימנים לא. גם המתנחלים לא. המנוולים הארורים הם האלימים, הבריונים שמסתכלים על העולם דרך מסך של גזענות ושנאה. לא רק שלא מסוגלים לראות עולם טוב יותר, אלא גם מסרבים להגיע לאחד כזה. מסרבים להגיע לשלום, מסרבים לוותר על אדמה. מעדיפים שילד בן 18 ירצח. הם לא יותר טוב מהרוצחים, וחייהם מרים בדיוק כמוהם.
הדבר שאני כן מוכן להלחם למענו הוא השלום, והדבר שאני מוכן להלחם בו הוא בפרחחים האלימים. למזלי, הדמוקרטיה והשלום הם הערכים העליונים. שאפילו בני האדם שואפים להגיע אליהם. אתה יכול להמשיך לנסות לעמוד בדרך, הפרימיטיביות החשוכה והגזענית סופה להיכחד, כמו כל שאר הנורמות. אותה תחליף הדמוקרטיה הנאורה ואהבת האדם.