איך אתה מעז לדבר עליהם ככה? נתי ונסיה הם האנשים הכי צדיקים שאני מכירה, הם השקיעו בנחלת יוסף את כל רכושם את כל נשמתם .הם גרו שם שלוש שנים לבד! הם שמרו על אלון מורה בגוף שלהם . הם בקושי יכולים ליסוע לשבתות כי צריך לשמור שם 24 שעות אז הם נוסעים רק כשיש מי שיהיה בגבעה במקומם , רק בחלק מהלילות באים בחורי הישיבה לשמור (רביעי וחמישי אם אני לא טועה) וכל שאר הלילות הם שומרים בעצמם חצי לילה נסיה וחצי לילה נתי.. בכיתי כשקראתי את התגובה שלך.. איך יכול להיות שיש אנשים שחושבים עלהם את הדברים האלה ? הם דוגמא לאנשים שא"י באמת חשובה להם והם עושים הכל בשבילה ,בחיים שלי לא ראיתי אנשים כאלה צדיקים...אני פשוט מזועזעת מהתגובה שלך..
וההסכם שהם עשו זה כי לא היתה להם ברירה, או שיהרסו להם את הבית או שהם יקחו את החומרי בניה ויבנו שוב את ביתם במקום שהם יכולים .נכון בכללי אנחנו לא בעד לעשות הסכמים על ארץ ישראל אבל צריך לחשוב בהיגיון, מה זה יעזור שהם לא יעשו הסכם אז יהרסו להם את הבית ולא יהיה להם מאיפה להתחיל לבנות את הבית מחדש, כי את כל הכסף שלהם הם הוציאו על הבית הזה (והכרם והדיר וכו..).
ומתנחל גאה מה אתה עשית בשביל ארץ ישראל? באמת תגיד לי אולי זה יעזור לי ללמד עליך זכות..