נמאס !! מתי כבר יבינו שהערבים לא רוצים שלום ?!Look Smile

הבוקר בנוסף לזריקת הבקבוקי תבערה ,אבנים קללות הסטה ובכלל לכול הרציחות בחודשים האחרונים

נרצח חייל ):

כמה עצוב ...

ברוך דיין האמת .

מתי יבינו? כנראה שלעולם לא, יש אנשים שאוהביםמישהי=)

להיות מזוכיסטים..

עוד שלום, ועוד מחבלים כדי שגם הילד שלהם ירצח?

ברוך דיין האמת.

ה' ינקום את דמו.

זה פשוט משגע אותי ..|מקווה שיקבלו שכל בזמן הקרובLook Smile
ברוך דיין האמתנושבת באוויר!
היה אחד שהבין,סתם אחת
קראו לו הרב כהנא, אבל גם אותו הם רצחו.
והמדימה נשארת בטמטום שלה.
מתוך דף הפייסבוק של ד"ר מיכאל בן ארילפרוש כנפיים

מיכאל בן ארי · ‏24,110‏ אוהבים את זה
לפני כשעה · 
  • שוב ׳קורבן השלום׳:
    עוד חיל נרצח, בזמן ׳שיחות שלום׳.
    נדקר על יד נער בן 16 מג׳נין.

אתמול בפאנל עם יריב אופנהיימר, במסגרת השקרים של השמאל הבוגדני, הוא הטיף לשחרור רוצחים, כדי לקדם את ה׳שלום׳: ׳שחרור המחבלים, גורם לכך שאין טרור'. המלשין הבוגד הזה, התעקש שוב ושוב שיש ׳שקט׳.

הבוקר שוב דם יהודי נשפך, בסכין של שוחטים.
    מי שמשחרר מחבלים רוצחים, נותן אור ירוק לרצח ושפיכות דמים.

מוות למחבלים, ובראשם אבו מאזן!

מיכאל בן ארי · ‏24,110‏ אוהבים את זה
לפני כשעה · 
  • שוב ׳קורבן השלום׳:
    עוד חיל נרצח, בזמן ׳שיחות שלום׳.
    נדקר על יד נער בן 16 מג׳נין.

אתמול בפאנל עם יריב אופנהיימר, במסגרת השקרים של השמאל הבוגדני, הוא הטיף לשחרור רוצחים, כדי לקדם את ה׳שלום׳: ׳שחרור המחבלים, גורם לכך שאין טרור'. המלשין הבוגד הזה, התעקש שוב ושוב שיש ׳שקט׳.

הבוקר שוב דם יהודי נשפך, בסכין של שוחטים.
    מי שמשחרר מחבלים רוצחים, נותן אור ירוק לרצח ושפיכות דמים.

מוות למחבלים, ובראשם אבו מאזן!
בן ארי בן גביר אלו אנשים -כול הכבוד!Look Smile

מקווה שיזיז משהו - מאתר וי נט

"הייתי מעדיפה לשבת בכלא ולא לראות אותו דוקר את החייל", סיפרה הבוקר (יום ד') נוסעת באוטובוס בתחנה המרכזית עפולה שבו נדקר חייל. זמן קצר לאחר שהדוקר, נער פלסטיני מאזור ג'נין, נלכד על ידי נוסעים, סיפרה הנוסעת, שעובדת כמאבטחת, כי השאירה את נשקה האישי בביתה. "עכשיו אני מצטערת על זה, הייתי הורגת אותו במקום", הוסיפה. "הוא היה מלא כולו בדם ושכב חיוור על רצפת האוטובוס. זה היה מראה קשה מאוד".

המחבל בן 16 ... לאיזה מצב הגענו ):Look Smile
גם עם נאפו(אביתר בורובסקי) המחבל היה 17-18 בערך...בן-ציון
מה שמחזק את זה .. עצוב...Look Smile
איפה היהודים?-משה ר-

כהנא יומי: הערבים יכולים לגייס אלפים, ו"שלום עכשיו" מסוגלים לזעזע את יסודות המדינה, אבל היהודים ה"טובים", הצעירים ה"לאומיים", אלה שאוהבים את הסיסמאות התקיפות של "אף שעל" ו"יד חזקה", ואשר אוהבים לשמוע דרשה לוחמנית מפי הרב (לפני הצ'ולנט) -אלה עסוקים מדי או אדישים מדי או עייפים מדי, מכדי לצאת ולעשות חצי ממה שהערבים עושים למען עמם. אני רואה את הצעירים הערבים בישראל זורקים אבנים בלי פחד. תוקפים יהודים ואפילו חיילים בלי פחד. נעצרים, מוכים ונורים. והם ממשיכים. חודשים חולפים -והם ממשיכים. אני רואה את האינטנסיביות שלהם ואת הקשר האישי שלהם לאדמה ואת התסיסה האידיאולוגית, ואני תוהה: מה קרה לנוער היהודי? איפה האינטנסיביות שלהם, ואיפה האהבה ללא-גבול לארצם, ואיפה התסיסה האידיאליסטית שלהם? הערבים הופכים ליהודים -והם הציונים החדשים. עכשיו, לא רק הידיים הן ידי ישמעאל, אלא גם הקול. איפה קול יעקב? איפה קול הנוער היהודי?
בהחלט נכון |אבל אתה צריך להבין שאנחנו יהודיםLook Smile

אנחנו יהודים ולא ערבים .

הערבים הם חיות הם הורגים ללא כול בעיה , בניגוד ליהודים שבכלל לא יכולים לראות דם .

אין צורך להחזיר באבנים אנחנו בני אדם בניגוד אלהם ,

יש לנו צבא עם חיילם מדהימים שיכולם בקלות למגר כול תופעה - הם משתוקקים ! 

אבל לצערם מונעים מהם .

בנוסף רק תראה , מרססים כמה גרפיטי וכל העולם מתעורר  ....

עצוב!!~אורטל~
יבינו שהערבים לא רוצים שלוםנפתלי הדגאחרונה

כשיבינו מה זה שלום, מה מטרתנו במדינה ומה המהות של ארץ ישראל.

ולא שנייה אחת לפני.

לתשובות עינו ב'אורות'- התחלת הספר.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך