נתקלתי בספריה בספר קריאה ובתוך הסיפור שזורים מתכונים. התלהבתי מהרעיון של סקונס (לחמניות אנגליות שמקובל לאכול עם התה בארוחת 4 , כמובן). במתכון המקורי- 1 כוס חמאה (ל-3 כוסות קמח). מצא חן בעיני לאפות במהירות לחמניות מזונות לבוקר יום חול, אבל לא כמות החמאה!
ב"בצק אלים" המתכון משתדרג ל-2 חבילות שמנת מתוקה (ל-3 כוסות קמח).
3 כוסות קמח, 1 א. אפיה, 1/4 כפית מלח, 2 שקיות שמנת מתוקה (חצי כוס סוכר).ואילו ב"בלוג לעיצוב הבית" (מעצבים שם גם מתכונים...) מופיע מתכון כלבבי עם 1/4 כוס שמן בתוספת חלב או ריוויון.
בבלוג לעיצוב הבית (מעצבים שם גם מתכונים), מופיע מתכון כלבבי בגירסת שמן, בתוספת חלב או ריוויון:
2 כוסות קמח תופח, 4 כפיות א. אפיה, קורט מלח, 1/4 כוס שמן, 1 ביצה, 1/2 כוס חלב או ריוויון
נראה לכם שאפשר לקחת סיכון ולנסות את המתכון עם שמן?
)
)

