זה נורמלי שכל הסרטים בסרטי בוגרים תשע"ב לא עובדים?
זה מראה פירסומות וזהו!
אם אין את הסרטים חבל שיש לזה קישור בצד כל הזמן
לא ימנע מלהירשם עם מין נגדי אבל יכול למנוע ממי שלא רוצה.
משהשמחק פעם אחר פעם ביקורות שלי על ההתנהלות שלו עד שחסם אותי משם בשביל השקט שלו, וגם מחק פוסט שכתבתי על דיכאון חורף כי הוא מעדיף אתכם בדיכאון, ומוחק כל מה שקשור לפוליטיקה ואז כותב על ההתמודדות לכנסת של פולארד כי יודע שאף אחד לא ימחק פוסט שלו.
הוא חייב לעוף מהנהלת כל פורום שהוא, ויפה שעה אחת קודם.
אבל באופן אישי אני מאוכזב מאוד מרמת ההתערבות והצנזורה ב"נשואים טריים". המנהל של פורום זה הוא אחד המנהלים של צמ"ע, וגם שם הוא מאוד מתערב.
בוא דבר דוגרי:
בעיניך גבר שמטריד נשים בפרטי, זה לא דבר נורא שמצדיק מחיקה.
זה סיבה למחוק שרשור? - נשואים טריים
כי התגובה הנ''ל לא הייתה כלפיך.
אבל אם כבר העלית את הנושא, הגיעו תלונות גם עליך, לא על פניות בפרטי אלא על פגיעות על גבי הפורום.
לא אפרט כאן בפומבי, אם משה ירצה לראות עם צילומי מסך והתכתבויות הוא יודע איפה למצוא אותי ☺️
אבל אקדים: השרשור הזה נהיה מגעיל וזה קצת מבהיר על מה מדובר. חבל שצריכים לדבר אם הדברים מדברים בעד עצמם.
דבר שני, ובכן - לא מוחקים שרשור בגלל הטרדות. אם מישהו מרגיש מוטרד שיחסום או יתקשר למשטרה. מה הקשר למחוק את השרשור של הבנאדם?
ואם יש הטרדה על גבי הפורום (תמהני, אבל נניח), אז מוחקים את ההודעה הבעייתית. לא מינו כאן אף אחד לתפקיד אבא/סנדק שלי
ולקינוח, מי שהכי יתחבר ליצירת מופת שלי:
לא כתבת ביקורות,
תקפת על גבי הפורום וגם בפרטי,
קיללת,
המצאת דברים שלא היו,
ובכל פעם התחננתי אליך שפשוט תחדל מהמעשים האלה כדי שלא אאלץ לחסום - ואתה בתגובה רק קיללת יותר הרבה ויותר חזק.
אתה זה שתוקף וממציא ולא מספר לי על מה ולמה. כששאלתי על מה ועל למה, זה בדיוק הרגע שחסמת אותי.
אתה מוחק דברים בלי סיבה.
אני משתדל לגבות מנהלים ואנשים שעובדים איתי גם אם הם טועים.
לגופו של עניין
1. פוסטים של פוליטיקה באמת לא שייכים לצמ"ע. אם יש דוגמא לא תקינה אני אשמח להתייחס.
2. פוסט על דיכאון - אשמח לרפרנס.
3. ביקורות על מנהל מקומם לא בפורום. כן במשוב (אפשרי) או במקרה הגרוע אצלי באישי.
משה.
הם באים הולכים.
בטלפון ברשימת הפורומים, לפעמים יש פורומים סגורים ולפעמים לא
הריון ולידה אם מרפרשים ולא יוצאים לגמרי מהפורום בדפדפן מקבלים תוכן מלפני יומיים
מצ"ב צילום מסך מעכשיו

אני משתמש בדוא"ל כאן יום יום. אני מנסה לרוקן את סל האשפה ע"י קליק-ימני עליו ובחירת "רוקן", הוא שואל אם אני בטוח ואני מאשר, אבל זה לא מתרוקן. נסיתי הרבה פעמים.
גם אם אני מוחק הודעות ידנית בסל האשפה הן לא נמחקות, לפעמים נמחקות וחוזרות אח"כ.
התקלה כבר הרבה זמן, חבל כי תוכן התיקיה סתם תופס מקום.
שם משתמש: aaroncv
תודה רבה