מכתב מבת אולפנה-משה ר-
מכתב שקיבלנו מבת אולפנה.

--
הכרתי ערבי.

הוא היה המנקה באולפנה שלי. כל השנה כשהיינו נפגשים במקרה החלפנו מבטים,
אחרי זה הייתי מחפשת אותו בבית הספר רק כדאי להיות רגועה ולדעת שהוא שם.
היה בו משהו שמשך אותי, אני לא יכולה להסביר מה .
כשיצאנו לחופש הגדול אחת מהחברות שלי -שידעו אני דלוקה עליו- הביאה לי את הקישור של הפרופיל שלו בפייסבוק.
התחלנו לדבר , להעביר מקרים ואירועים שהיו בבית הספר וככה ידעתי שזה באמת הוא. כל פעם שדיברנו הוא הצחיק אותי, בין אם זה משגיאות הכתיב שהיו לו או בין אם זה ממילותיו, פשוט התמכרתי לשיחות איתו.
ואז הגיע השלב שהוא כתב 'רוצה להתחתן איתי'. בהתחלה חשבתי שהוא צוחק , שהרי לא נפגשנו אפילו פעם אחת מחוץ לכותלי בית הספר , אז התעלמתי ממנו ואמרתי לו שהוא צוחק והוא אמר שהוא רציני.
התחלנו לדבר על אורח החיים הערביים, על הגיל , על שתי הנשים . אמרתי לו שאני לא מוכנה להיות אישה שניה של מישהו ואני גם לא יכולה להוליד ילדים כשאני בעצם ילדה. לא באמת התכוונתי ב100% ללכת איתו ישר, אני לא טיפשה.
אבל מבפנים ? הייתי נותנת הכל בשביל להיות נשואה לו. להוליד לו ילדים ולחיות איתו לנצח. אני יודעת שזה נשמע פתטי וילדותי שהרי אני לא מכירה אותו בכלל .

חברה שלי -שממש מתנגדת לערבים וכנראה שמה לב שאני מתחילה להיות רצינית בעניין- שלחה לי קישור לאתר של להב"ה. שם קראתי סיפורים מפי בנות שסיפורי ככל הנראה היה דומה לשלהם אם הייתי מסכימה.
אז בהתכתבויות הבאות ניסיתי להראות לו שיש לי משפחה אוהבת ותומכת -שלא כמו כל הקורבנות בסיפורים- וכך רציתי לראות אולי הוא באמת רוצה אותי ואני לא אחת מאלף. הוא לא ממש שינה גישה והחל כבר ללחוץ עליי לגביי החתונה, אני ידעתי שאני לא מוכנה עדיין להתחתן אבל לא רציתי לאבד אותו.
אחרי שכנועים רבים מצד החברות החלטתי שהדבר הטוב ביותר שלי זה להסיר אותו מהחברים שלי בפייסבוק ולא לדבר איתו יותר.
הוא ניסה לדבר איתי שוב , ואני עניתי לו שעדיף שננתק את הקשר. הוא לא התווכח. למחרת היה זה ט"ו באב, יום האהבה- שאותו ביליתי בלב בוכה ודמעות היו בעיני במשך כל היום. אולי זה נשמע מגוחך - אבל נקשרתי אליו.
עליתי לכיתה י' והתחלנו את הלימודים 3 ימים לפני ה1 בספטמבר , הוא היה שם. אני כמו מפגרת שכחתי שהחוזה שלו נגמר ב1.9 , לא שיכולתי לא לבוא לבית ספר אחרת אמא שלי תחשוד שמשהו לא בסדר.
נפגשנו במקרה, מבטינו הצטלבו , אבל הוא לא אמר כלום. אפילו לא מילה.
ביומיים שנותרו חיפשתי אותו כמה שיותר , כי ידעתי שזה הולך להיגמר והוא לא יהיה שם עוד.
עד היום כשאני עוברת במקומות בהם נהג לשבת עם המנקים האחרים , המרחבים הגדולים בבית הספר כשהיה שקט , הכל מזכיר לי אותו, ואני מרגישה כאילו ישלי חור בין הצלעות.
עכשיו אני עושה עבודה על התבוללות ופדיון שבויים ובחרתי בנושא הספציפי של בנות ההולכות אחרי ערבים. אני רואה סרטונים וקוראת סיפורים ופתאום הסיפור שלי כזה פצפון לעומת מה שקרה לכל הבנות המסכנות.
אז למה אני עדיין מרגישה ככה ?

סליחה על המגילה , הייתי צריכה להוציא הכל.
וואלה מלחיץ,מזל שאני גרה בצפון!!!!!תללה...

בצפון לא חסר, בכל מקום שיש ערבים-משה ר-
יש התבוללות ובעיות..
אני גרה בצפון ומפוצץ ערבים...זה לא קשורשטות
נשמות!!!!תללה...

בוודאי שהצפון מפוצצת רק סתם מלחיץ להסתכל על בנאדם ולדעת שאת גרה בסביבה שלו....!!!!!!!

יש התבוללות בכל הארץ באותה מידה [הדרום הכי הרבה]המצב חסה

אין מה לחשוש, צריך לדאוג.

וההבדל הגדול בין לחשוש ולדאוג?שטות
>>>See the pain

בס"ד

אם תשאלי אותי, אני ממש מבינה, זה קשה, את בכל זאת מרגישה איזה שהוא אהבה אליו, אפילו שהוא לא יהודי.

תנסי איך שהוא לשכוח ממנו, לעשות דברים אחרים כדי שלא יהיה לך שנייה לחשוב עליו. שהראש שלך תמיד יהיה עסוק...

עם הזמן.... זה יעבור, ואת תשכחי ממנו. אבל בחיים אל תתכתבי איתו שוב, ולא להוסיף אותו לרשימת חברים שלך בפייס.

אפילו לשנייה-זה יחזיר אותך לאחורה.. ו.. סתם כך יהיה באמת חבל עלייך..

ת'כלס.. תחשבי על הבעל שלך. איך הוא יגיב אם הוא ידע שהיה לך איזה שהוא קשר עם ערבי?

חבל.. באמת שחבל... הרבה דברים קורים. 

בכיתה המקבילה שלי. ילדה גם איך שהוא לא יודעת איך.. התאהבה בערבי.. אני אישית, לא יודעת איך אנשים מעיזים לעשות כזה דבר? למה חסר יהודים? 

בואי.. תנסי לשכוח ממנו. קשה?-אני יודעת... תתחילי בהדרגה...

אם את רוצה משו, אני פה תמיד.. אשמח לעזור כמה שאוכל...

הרבה בהצלחה.

שדרותי, תודה רבה על העלאת המודעות לנושא.ט!הר
שדרותי-מעלה לי דמעות!!!shira935

מה שיש לי להגיד לך זה

1.תקראי דחוף דחוף דחוך את הספר "שבויות"

2. בהצלחה רבה!!

חשוב ביותר!מרדכי
מכתב יפה וחשוב! רק ש...כפיר גולן 20

הוא לא אמיתי...

ואת זה אתה אומר כמתנדב פעיל בארגון-משה ר-
או שאתה אוהב לזרוק דברים באוויר?
מאיפה אתה יודע???shira935
שאלה:See the pain

בס"ד

הסיפור אמיתי או שלא?...

וזה משנה כי?שטות
גם אם ספציפית הסיפור *הזה* לא אמיתי, הוא קרה לצערינו בגירסא קצת שונה או יכול לקאות גם בגירסא הזו...
ובמידה וזה לא קרה זה באמת משנה?? הופך אתזה לפחות מאיים?יותר נחמד?
אנשים אל תתפסו לקטנות, תנסו טיפטיפה להגדיל ראש ולחשוב מעבר, מה הסיפור הזה רצה ליצור? להעביר לנו?
...וזה באמת ובהחלט לא אישי כלפי שואלת השאלה....
אמיתי ונשלח לארגון להב״ה.-משה ר-אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך