בס"ד
בין ההנקות... הגעתי למחשב
רציתי לסדר את המחשבות על הכתב
והנה הן לפניכן...
ב"ה, לידה שלישית. בהיסטוריה שלי לידת ואקום [ראשונה] ולידה רגילה. מהלידה הזו חששתי מאוד מאוד מאוד. לא יודעת למה, בלי סיבה מוצדקת, הלידה הקודמת הייתה קלה ב"ה, אבל פחדתי מאוד. קראתי המון חומר, קראתי ללא הרף את הספר "ליד ה'" המקסים וניסיתי להפנים מה שכתוב שם.
שבת, כ' כסליו. כבר עברתי את התאריך ב3 ימים. מתחילה לצרצר לאט לאט, ואני רוצה למשוך ולמשוך בבית. הצירים מגיעים ומפסיקים, ואני מתבאסת. כנראה אני בשלב הטרום לטנטי. הולכת למעקב הריון עודף, שום דבר, במוניטור לא רואים שום צירים, ואני חושבת שאני מדמיינת.
שלישי בערב אני אצל ההורים שלי [בעלי בצבא] ובערך ב7 בערב אני שולחת לו הודעה שהצירים מתחילים להצטופף ואני מתחילה לתזמן ושיהיה בהיכון יציאה. הוא יוצא, אנחנו הולכים לבית שלנו, מארגנים את הילדים, ושוב כרגיל הצירים מפסיקים. אני כמעט בוכה מרוב תסכול... מה יהיה?! אני כבר 40+6, אין לי כוח עוד! כבד לי, כואב לי, אני רוצה ללדת כבר!
משכיבים את הילדים ואני נכנסת לאמבטיה. לשמחתי זה לא משקיט את הצירים אלא הם ממשיכים. אומרת לבעלי ללכת לישון ואני מתזמנת. יש צירים כל 5-8 דקות. מתלבטת אם לצאת [זה אומר להוציא את הילדים בלילה להורים שלי...] אבל מחליטה שכן. מורידים את החבר'ה להורים שלי ב3 בלילה. נוסעים לביקור חולים. מגיעים, בודקים, פתיחה 5. כיף!!!!!
חדר לידה. "את רוצה אפידורל?"
אני עונה- לא, אני רוצה אמבטיה. נכנסת לאמבטיה ך40 דקות של כיף ושל צירים...
מגיעה לחדר, עולה למיטה, הצירים כואבים. מבקשת מבעלי שיקרא למרדים כי אני רוצה אפידורל. המרדים קצת מתעכב ואני בכל ציר זזה כי אני לא מחוברת למוניטור ונהנית מחופש התנועה.
אחרי כ20 דקות המרדים מגיע- יש!!!
הצירים נעשים תכופים יותר ואני מבקשת קודם כל לבדוק פתיחה.
בודקים והמיילדת בשוק "גברת את בפתיחה מלאה!!!!"
אני בהלם!!!
אבל כואב לי אני רוצה אפידורל!!!!
"חבל את יולדת עוד רגע!!!"
טוב...
בשעה 5:25 פוקעים לי את המים. [הייתה פתיחה מלאה בלי ירידת מים] ומתחיל הלחץ. אני לוחצת ולוחצת אבל העובר במצב OP. המיילדת מסובבת לי אותו בתוך הבטן- אאוצ' זה כואבבב!!!! מתחילה ללחוץ. יש התקדמות אבל לא מספיק. בשעה רבע ל6 הכוחות שלי בשיאם ואני מסתכלת על השעון מולי ואומרת "רבונו של עולם עד 6 ועשרה הילד הזה בחוץ!!!!!!!!"
אני לוחצת ובכל לחיצה אני משננת לעצמי "אני גיבורה ואני מסוגלת ללדת, כל ציר מקרב את הגאולה, הנה ילד צדיק אנחנו אוהבים אותך..." אומרת את זה בקול ומרגישה איך זה עובד במוחש!
נותנת את הלחיצה של החיים והראש יוצא. נשימות איטיות, הכתפיים יוצאות. עוד לחיצה וכל הגוף בחוץ. ילד צדיק וטהור שלי. 3900 גרם של מתיקות ואושר אין סופי, בלי קרעים, חתכים ותפרים, בלי שום משכך כאבים!!!
סה"כ שעתיים ו20 דקות מאז שהגענו לביה"ח עד הלידה. חסדי שמיים הגדולים.
ופינת התודות-
לצוות המדהים בביקור חולים, אין אין אין צוות כזה בעולם כולו!!!!
למיילדת אסתי המדהימה, לד"ר לימור וסילביה שעזרו גם הן.
לבעלי היקר שהכל הודות לו...
ואחרון חביב לרבונו של עולם על לידה מופלאה, קצרה, מהירה וטבעית! על ילד מתוק וצדיק שנטע בהוריו כוחות רבים.
מסקנות מהלידה-
הגוף שלי יודע ללדת! ה' ברא אותו כך שהוא יכול ללדת!!!
מחשבות חיוביות עושות הרבה. יהודי נמצא היכן שנמצאת מחשבתו, ומחשבות בוראות מציאות.
תחשוב טוב יהיה טוב!
סיפור ניסי לחג החנוכה 
מסכימה איתך