אני לא נכנס להכפשות שהיו כאן בעבר ובהווה על שמי
את מה שהיה לי להגיד העברתי למנהלים ולחבריי
אני לא מתכוון להלחם כי אין בזה תועלת זה סתם יגרום לתסיסה מיותרת.
ממשיכים עם כל הכח קדימה לתקופה טובה יותר!
אני לא נכנס להכפשות שהיו כאן בעבר ובהווה על שמי
את מה שהיה לי להגיד העברתי למנהלים ולחבריי
אני לא מתכוון להלחם כי אין בזה תועלת זה סתם יגרום לתסיסה מיותרת.
ממשיכים עם כל הכח קדימה לתקופה טובה יותר!
אל תשים עליהם....... לך עם האמת
לפרוש כנפיים
וחג שמח!!See the pain
והצלחה בהכל !מיכל =>על כל מה שתה צריך - [
למרות שאין לי כלכך מוסג מה הסיפור שהיה אבל לא נוראה חח ]
בס"ד
כבר הרבה אנשים (או פצל"שים שלך) האשימו והכפישות את פורש כנפיים מעל גבי הפורום, אבל עד עכשיו אף אחד לא הביא הוכחה ו/או סיבה שפורש כנפיים עשה משהו לא בסדר!
נלך איתך כמו בבית הדין.
דבר ראשון המאשים הוא זה שצריל להביא הוכחה להאשמות שלו, עד אז הנאשם הוא בגדר חף מפשע ואין נגדו שום דבר.
במידה ויש הוכחות אז על הנאשם יש להביא את תגובתו והוכחות הפוכות, אבל כל זה לא יכול להתחיל עד שהמאשים לא מביא את ההוכחות.
להכפיש זה קל, למצוא סיבה זה כבר מעט יותר קשה (וגמגומים זאת לא סיבה!)
בכל מקרה-
אם אתה מביא סיבה והוכחה, כדאי שתפנה את זה למנהלי האתר ולנוגעים בדבר ואל תעשה את זה מול כולם, גם כאלה שכלל לא מכירים את פורש כנפיים. תאמין לי, מהכרות רב שנים עם המערכת פה, אם תפנה את זה למנהלי האתר והם יראו שאתה/ם באמת צודק/ים אז תוך רגע ימצאו את הדרך לטפל בו (או בכל ניק בעייתי אחר).
עד אז כדאי שתפסיק/ו להכפיש את פורש כנפיים מעל גבי הפורומים של ערוץ 7, באמת שנמאס לנו לקרוא את ההכפשות שלכם ואת השנאה שאתם מנסים לעורר!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים