לא מרגיש צורך לשינויים או דברים מעניינים....
האמת שאני גם בכללי אבל לא עד כדי כך. מגיע איזשהו שלב שאני כבר מרגישה ממש שיעמום וחייבת לעשות משהו אחר, לצאת לטיול, לשחק איזה משהו או כל דבר אחר שישבור את השגרה!!
כשאני אומרת לו את זה הוא אומר לי שאין לו בעיה לצאת לטיול או לעשות כל דבר אחר אבל תאמת אני מרגישה שהוא ממש עושה את זה בשבילי ומיצידו היה אפשר לוותר על כל זה...ובקיצור ככה ממש אין לי חשק לעשות משהו. גם בפועל אני זאת שצריכה לחשוב לאן ללכת ולתכנן את הכל והוא לא שותף לזה וזה מוריד לי את הרצון הכללי לעשות משהו.
אני יודעת שהוא מאד משתדל ורוצה שיהיה לי טוב אבל בגלל שאני מרגישה שהרצון לעשות משהו אחר לא נובע ממנו זה מוריד לי את החשק. לפעמים הוא מנסה לעזור ולחשוב על רעיונות, אבל בד"כ הרעיונות שלא לא ממש מוצלחים וזה מראה לי עוד יותר כמה הוא לא בקטע הזה ולא צריך את זה...
כשאני אומרת לו שזה מבאס אותי שהוא לא ממש בקטע של לעשות דברים מעניינים, הוא אומר לי שהוא דווקא כן אבל אין לו רעיונות מה לעשות, אז הוא ישמח לעשות מה שאני ירצה...
אני מעריכה את הרצון, אבל זה מבאס אותי שהוא לא מספיק משקיע מחשבה בעיניין ולא חושב על כל מיני דברים יצירתיים...(מה שאני עושה הרבה פעמים וזה חסר לי מצידו...) מאד הייתי רוצה שגם הוא יעשה הפתעות מידי פעם...
אשמח אם יהיה למישהו רעיון איך אני יכולה לגרום לו להיות קצת פחות שגרתי ויותר יצירתי ומעניין??

תגובה נפלאה