תשלחו או לא?
עד איזה שעה?
אתם מתעוררים מסמסים?
מעניין אותי.
תשלחו או לא?
עד איזה שעה?
אתם מתעוררים מסמסים?
מעניין אותי.

תלוי למי. יש אנשים שחופשי, יש אנשים שלא..
שוב, תלוי למי.. יהיו אנשים שעד 11, יהיו אנשים שעד 12.. וכו'..
אני ממש לא מתעוררת 
אני בקושי מתעוררת כשמתקשרים 
מחזירה בבוקר.. לא ניראה לי שיש בעיה
אני לא מתעוררת משום דבר אבל כשמתקששר אלי מישהו אני מזנקת מהמיטה...![]()
בס"ד
כמובן, לפי הצורך.
בד"כ אני לא מתעורר אם שולחים לי.
אבל בדר"כ גם הצילצול לא מעיר אותי....(מעבר לעובדה שיש פעמים שאני פשוט מתעלמת..
)
ואני שולחת לכולם בלי לחשוב על השעה...הסכם שבשתיקה שמי שישנה לא מתעוררת ולא עונה..
בונה על זה שאנשים שמים על שקט...
כשאני לא שם על שקט אני מתעורר וזה מבאס..
אז אני לא מתעוררת.
שולחת חופשי כמעט תמיד, בעיה של מי שלא שם שקט כשהוא הולך לישון 
תולי למי שולחים
אני לא מתעורר משום דבר בבוקר גם אם זה יהיה על צלצול
יש כאלה שאני אשלח להם הודעה גם ב2 בלילה, יש כאלה שגג עד 10...תלוי.
ואנ'לא שמה על שקט, בד"כ זה לא מעיר אותי...ואם כן אז באסה קצת![]()
חרותיקחוץ מחברה אחת שהתעצבנה שהיא מתעוררת מהרטט.
מ-10-11 אני מפעילה אותו ואז פשוט אם אני ערב אני רואה ששלחו ומחזירה ואם אני ישנה אז אני ישנה שנת ישרים ורואה ת'הודעה בבוקר
יש אנשים שאני יודעת שהם שמים על שקט אז חופשי אני שולחת להם מאוחר ויש כאלה שאם זה לא דחוף אז אני לא אשלח אחרי 11..
חסויה12אני שולחת סמסים חופשיי... (חוץ מכאלה שאני לא רוצה שידעו באיזה שעות אני ערה
) בעיה של מי שמתעורר מהצלצול של ההודעה ולא שם על שקט....
ובעיקרון אני לא מתעוררת מסמסים
אבל יש כאלה ששמים שיר בצילצול של ההודעה והם לא מתעוררים מזה ואחרים כן למשל אני בפנימיה ומישי מהחדר שלי שמה שיר ממש ארוך בצילצול של ההודעה ושכחה לשים על שקט אז כל החדר (אם לא כל הבניין) התעורר מהשיר (הוא ממש חזק) חוץ ממנה בארבע לפנות בוקר..![]()
![]()
(כמובן שהשאלה היא למי ומה)
ואני לא מתעורר מסמסים (ישן כמו פילל)
מאסמסים... אם אני יודע שהוא ער וזה לא פריע לו אז אני ישלח..
צוללןלחברים בגיל שלי פחות או יותר אני שולח בכל שעה.
לאנשים נשואים עד 22:00 ומ8:00
יש גם אנשים שאפשר להתקשר אליהם בכל שעה, הם ערים ברוב שעות היממה...
לי אישית לא כ"כ מפריע כשמתקשרים באמצע הלילה כי הסיכוי שאתעורר הוא קלוש וחוץ מזה אני נרדם מיד אחרי השיחה (יושן כבד..) אז סבבה.
אני שמה על שקט אז לא...שושנת העמקיםאני שמה את הפלאפון על קול תמיד רק בבצפר הוא על שקט.. הפלאפון שלי כל הלילה לידי.. אני מתעוררת מהודעות הרבה ואני כמעט ולא ישנה בלילה - יש הודעה, אני קמה מחזירה תשובה, נרדמת, אחרי דקה שוב הודעה.. ככה זה אני..
אני שולחת מתי שבאלי - איזה שעה שבאלי.
בעיקרון אני דוגל ב"כל עוד הפלאפון דולק אפשר להתקשר", מה שאומר שאני לא מתעורר אף פעם, אז שולחים סמסים כל הזמן ומתקשרים עד 12 אא"כ יודעים שגם הנ"ל דוגל בסיסמא ההיא...
שולחת בלי הגבלה מי שלא משתיק זבש"ו!!
ושמה או על דממה או על צפצוף שלא מעיר..
סמיילי שמח
נשגבת מבינתךואני שולחת חופשי.לא שיצא לי יותר מידי לשלוח לאנשים ישנים בשעות מאוחרות
מירימיריאני שולחת בד"כ. בזמן האחרון רק קלטתי שיש אנשים שזה מפריע להם.
מה נעשה שעד שאני מתעוררת בבוקר חצי מיומם של בני האדם עובר?!
בקיצור, מאוד תלוי באנשים.
למי שישן באותן שעות כמוני- בלי שום מצפון.
ולרוב האנשים- אחרי 12 וחצי- או שממש באלי לשלוח אז אני שולחת עם הרבה מצפונים. או שאני שומרת בטיוטות ועל הבוקר משגרת.
|שונא לכתוב סמסים באמצע היום|
ותרגישו בנוח לשלוח לי 24 שעות.
בלילה- אני לא מתעוררת.
בד"כ מתי שמפריע לי זה כשאני נרדמת בצהריים.
ואז- כשבאלי זה על שקט. וגם אם אני מתעוררת- אחרי פחות מ10 שניות אני כבר ישנה.
ואני בדרך כלל שמה על שקט בלילה בשביל לא להתעורר מכאלה דברים
יודעת שהם ערים... וכשאני לא מצליחה להירדם...
אני מסוגלת לשלוח אסמסים עד 3 בלילה.... 
נדנדה כתומה.וכבר קרה לי ששלחתי לחניכותשלי סמס ב2 בערך.. והן החזירו לי שהערתי אותן..
אז כאלה סמסים אני שולחת עד 12 בערך, ואח"כ רק אם זה דחופפ.
ואינלי בעיה שישלחו לי.. כי אם לא בא לי להגיב אני מתעלמת באלגנטיות ועונה בבוקר..

פונ3'ה!!בד"כ אני כן שולחת- לא בשעות הקטנות של הלילה אם אני ערה- כי יש כאלה שזה כן
מפריע להם, אז אני שומרת ושולחת בבוקר.. אבל זה תלוי גם למי ועד כמה זה דחוף..
לא מתעוררת, ידוע שאפשר לשלוח לי 24 שעות ביממה (כשאני לא הורסת במקרה תפלא
)
ומשתדלת להחזיר..
אז בודאי לא לשלוח סמסים בלילה
אותי= מכבה! זה גם חוסך המון קרינה
מחרפן!!
מישהי=)ווואוו מפליא לראות שיש עוד כמה יצורים שמכבים
חברות שלי פותחות עיניים כל פעם שהן שומעות שאני מכבה...
סתם ככה אני אפילו לא זוכר את זה בבוקר. ישלחו,לא משנה מה השעה...
ואני אף פעם לא התעוררתי מהודעה (כמעט...) כי הפלאפון על רטט ולא קרוב למיטה,אז אני לא מרגישה אותו...![]()
אני שולחת, תלוי למי כמובן...
עד איזה שעה? שוב.. תלוי למי.
אני מתעוררת מסמסים הרבה פעמים ולכן בלילה למדתי להשתיק את הסמסים! אבל בדר"כ אני מתעוררת באמצע הלילה וקוראת את הסמסים שהגיעו ואז מגיבה, ואז לפעמים מי ששלח סובל.. תלוי
לא מתעורר מכלום....
בס"ד
או אם זה ממש דחוף.
עד כל שעה.
אני אישית מתעוררת מרצוני...
הטלפון תמיד על צליל בלילה.
ואני רוצה שמי שצריך ישלח...
לרוב זה לא סתם ואם שולחים באמצע הלילה כנראה שיש לזה מטרה.
מקס' אני רואה שזה לא חשוב אז אני חוזרת לישון...
אבל בהחלט מעדיפה שישלחו משלא ישלחו.
אם אני באמצע להתכתב עם חברה (אני שונאת לדבר אז אני רק שולחת SMSים) אני אמשיך עד הבוקר מצידי... גם ככה אני לא באמת ישנה..
אבל אם שולחים לי הודעות שלא באלי על הבנאדם ששלח אני אענה רק בסביבות 11 בבוקר..
ותכלסס- מי ששולח בלילה בשעות הזויות (2,3 וכו') כנראה זה חשוב ודחוף...
גמני די סומכת על זה שמי שהשאיר ת'פלאפון במצב שיכול להעירו- בעצם נותן לי מן אישור להעיר אותו..
אבל בדר"כ שולחת לאנשים שאני חושבת שהם ערים באותה שעה ממילא.
אנשים מהסוג שמתעורר שניה ונרדם, זה פשוט לא אלה שאשלח להם הודעות בשעות הזויות של הלילה...
אני מכבה כשאני הולכת לישון, כי כל דבר יכול להקפיץ אותי בטירוף!
בעיקרון אשמח שיעירו אותי אם זה דחוף, אבל בכל זאת מכבה ת'פלאפון, פשוט לא מצאתי פיתרון יותר טוב...
מי שמחפש אותי- לרוב יודע איך יוכל להשיגיני גם לא דרך הפלא' דוקא.
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!