שחיקה... אוף. ומה חנוכה יכול לעזור?שונמית

מתחילת שנה הכל היה מעולה ב"ה. הייתי עם כוחות של אלף סוס, ומלא מרץ ושמחה ובטחון.

ועכשיו כבר איזה כמה שבועות אני מרגישה קווץ' (ביידיש- קוועאץ'). אני די עייפה, וקצת איבדתי את האמונה הזאת בעצמי שאני יכולה לעמוד בכל מיני סיטואציות ולהיות מי שאני באמת.

בא לי קצת להתקפל. אבל אני ממש לא רוצה לרדת מהמקום הטוב והמספק שהיה לי עד עכשיו.

כאילו קצת נטשו אותי הכוחות, שהם כמובן לא סתם נחתו עליי, אלא רכשתי אותם במאמץ.

ולפעמים אולי זה טוב לקחת קצת צעד אחורה ולבלות תקופת איכות עם עצמך, אבל הבעיה שזה לא מתאים עכשיו!

מחר לדוגמה, יש לי מיונים מוקדמים לשירות לאומי מסויים שאני מרגישה שממש מתאים לי, אבל אני ממש לא בראש של בואו אני אראה לכם מי אני...

מבעס אותי שהחג הזה, שכל העניין שלו זה גבורה, כוחות נפש, מילוי מצברים, הארה של הימים החשוכים האלה- לא השאיר בי רושם ממשי, לא לימד אותי משהו חדש על עצמי.

אבל עוד לא מאוחר, והנה אני מגיעה לשאלה המיליון דולר-

למישהו יש תובנה, רעיון, עצה, למצב שלי, 

ועדיף משהו שהסגולה הפנימית של חנוכה יכולה לעזור בו?

כן!רותם333

לשמור על הנר,כל יהודי הוא בעצם נר,חח את הקטע הזה אני אוהבת:ששומעים דברים לא יפים(לשון הרע),לשמור על האוזניים(להכניס אצבעות או פשוט לאטום אותן)כשרואים דברים לא יפים,לשמור על העינים(לשים את היידים!)וכשאומרים דברים לא יפים לסגור את הפה!חח קיצר יש לך אור ענק הבעיה היא שאת לא שומרת עליו מספיק,קיצר אל תתני ליצר הרע פתח!תמשיכי להאמין בעצמך כי בתכלס זו הסגולה הכי טובה מכל הסגולות,להאמין בעצמך.ואל תתייאשי,את פשוט צריכה להבעיר קצת את הנר,להדליק אותו.(בעזרת:שיעורי תורה,לימוד תורה,דיבור עם ה',עבודת המידות.)וחלק מזה שמעתי מהרב רביד נגר! מקווה שעזרתי בע"ה

אני מסכימה עם כל מילה של רותםנושבת באוויר!
היצר הרע אומר לך שאת לא יכולה ואת לא מסוגלת כי הוא רואה שיש לך" יותר מדי כח" הוא רוצה להוריד לך את האוויר וכשאת משתפת איתו פעולה וחושבת שאת לא יכולה ולא מסוגלת את בעצם נותנת לו פרס . מגיעה לט פרס חילוף????!!;) לא! שולחת לך כוח!!
יחחח...גם לי הייתה הרגשה כזאת בזמן האחרון..רייצ'ל=)אחרונה

אני מנסה להתגבר!!!! דוס

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך