בס"ד
הקדמה- 2 לידות קודמות היו טראומטיות אחת מלאת תפרים חתכים לפני זה פתיחה לא מספיקה לקבלת אפידורל לאחר ירידת מים.. סבל של איזה חמש שעות.. וגם שהזריקו השפיע רק חצי גוף.. החלמה קשה ביותר
לידה שניה- ירידת מים תוך שעה וחצי לידה.. צירים ברמה של 120 130.. משהו לא נורמלי וכל דקה.. לא מספיקה אפידורל-- לפחות לא היו תפרים הפעם.. אך הטראומה עדיין נשארה... פחד אימים מהילדה מכאב.. תפילות לה' שהפעם זה יהיה שונה.. ואם אפשר לבוא ללא ירידת מים ועם צירים...
הגעתי לשבוע 41.. בעלי חזור מהעבודה.. אומר לי יאללה בואי ניסע למוניטור (חמישי בלילה) אני אומרת לו אין לי כח כבר.. נמאס לי מהביקורות האלה כל יומיים ומאוחר.. בוא ניסע מחר על הבוקר.. בעלי מתעקש שעדיף לסיים עם זה.. אני נענית.. נוסעים לבית חולים.. הילדים אצל אמא... מזל... מגיעים לבית חולים אני אומרת במיון באתי למעקב היריון עודף השעה בערך עשר בלילה...המיילדת אומרת לי עכשיו באים למעקב? למה לא בבוקר? אמרתי לה בעלי עובד כל היום והילדים איתי ולא הייתה ברירה.. ולכי תדעי בסוף אני בטח בלידה..
היא מקבלת אותי עושים מוניטור.. נראה שיש צירים כל עשר דקות.. אבל בשבילי הצירים האלה זה כלום לעומת מה שעברתי לידות קודמות.. הרופא מגיע בודק אותי.. אני כבר נירדמת.. אומר לי גברת את בפתיחה 3-4.אני מסתכלת על המיילדת שאמרה למה באתי הערב למעקב.. והיא די בשוק מהסיפור.. חחח. אני מתרגשת..(תוך כדי הוא עושה לי זירוז טבעי, כאבים בטירוף..) יש אני בלידה ואני אספיק סוף סוף לקחת אפידורל כמו בן אדם לפני שיכאב לי... אני מתחננת בפניו שיביא לי אפידורל הוא אומר לי אני אביא לך יש לי מלא בארון.. אבל קודם תעשי סיבוב בחוץ איזה שעה ותחזרי.. אני חוזרת ואומרת להם יאללה כואב לי תביאו לי (לא כאב כל כך פשוט לא רציתי להגיע למצב של סבל כמ לידות קודמות) מכניסים אותי לחדר לידה אני אומרת למיילדת שאני מבטיחה לה שאם היא תשים לי אפידורל תוך שעה אני יולדת.. אני חופרת לה וחופרת... אחרי שעה שבקושי כואב לי נותנים לי אפידורל.. (חחח פעם ראשונה שאני מפחדת מהזריקה..) האפידורל מתחיל להשפיע ואני רגועה ושמחה שזו תהיה לידה ללא כאבים ושהיא התחילה כל כך בנחת.. אך לצערי הלידה ניתקעת..אני מתנצת מהמיילדת.. היא אומרת אמרת שעה... כבר 4 שעות והיא צוחקת.. בעלי מחליט ללכת למקווה מאמין שזה יזרז את הלידה.. הוא לא חוזר... אני עצבנית... פתאם הוא מתקשר אחרי שעה וחצי שהוא מצטער והוא נירדם באוטו... יופי.. הוא חוזר.. המיילדת שמה פיטוצין מתחילים לחזור הצירים והם סדירים מאוד כל 5 דקות.. ואני מצחקקת ומבסוטה שסוףסוף אנלא מרגישה כלום.. הרופאה באה פוקעת את המים ופתאם הלידה מתקדמת בבום.. פתיחה 6.. פתיחה 9.. אני בלידה.. מוציאה את הבעל החוצה.. לא בא לי שיהיה שם.. לוחצת כמה דקות ואופס היא בחוץ.. בלי עין הרע.. היה פשוט מדהים.. כמובן שהמיילדת מדהימה.. לא היו תפרים וחתכים כלום.. זרם בטירף.. בנחת.. והתפללתי בול שככה יהיה לי.. זה פשוט מפחיד איך מה שרציתי קיבלתי.. נולדה בת מתוקה... בקרוב אצל כולן...
איזה יופי!!! גידול קל ונעים בעז"ה!
מסכימה איתך
אישפוז זה קשוח מאד