בע"ה
יש לך משהו שיכול לעלות חיוך ?
סיפור בדיחה ,או כל דבר אחר 
אשמח עם תפרסם את זה פה ,
החבר'ה שיפרסמו את הדברים הטובים ביותר יקבלו את התואר האגדי "בעל השמחה"
(סתם לקטע, שהיה מעניין
)
כמה שתביאו יותר דברים, ככה יותר טוב![]()
בהצלחה

Look Smileבע"ה
יש לך משהו שיכול לעלות חיוך ?
סיפור בדיחה ,או כל דבר אחר 
אשמח עם תפרסם את זה פה ,
החבר'ה שיפרסמו את הדברים הטובים ביותר יקבלו את התואר האגדי "בעל השמחה"
(סתם לקטע, שהיה מעניין
)
כמה שתביאו יותר דברים, ככה יותר טוב![]()
בהצלחה

Look Smile
בע"ה

הישראלי הוא חכם, חצוף, בעל בטחון עצמי מופרז, יודע יותר מכולם, חברמן, מצחיק, אוהב את החיים, אוהב את הארץ, שונא את הארץ, מחובר למשפחתו, סימפטי, מחוספס, לא מנומס, ממציא, מאלתר, מקמבן, בקיצור - הכל חוץ ממשעמם!!!
ישראלים הם האנשים שעוצרים אישה עם עגלת תינוק ביום חורפי כדי להעיר לה להלביש כובע לתינוק.
ישראלים הם האנשים שבטוחים שהתור בשדה התעופה (ובכל מקום, למעשה) אמור להראות כמו פירמידה: אדם אחד ליד הדלפק, מאחוריו שניים, מאחוריהם שלושה, וכן הלאה. עמים פחות חכמים טרם למדו את הכלל הזה ומתעקשים משום מה לעמוד בשורה עורפית מסודרת.
ישראלים בודקים כל שנה את רשימת מקבלי פרס נובל/אוסקר כדי לבדוק כמה שמות יהודיים היא כוללת.
ישראלים קונים כל שנה, בשבוע הספר, ספרים שהם בחיים לא יקראו - אבל תמיד יתכוונו לקרוא בקרוב.
כל ישראלי היה יכול לכתוב את הארי פוטר בעצמו, להיות ראש הממשלה או הרמטכ"ל, ולאמן אלוף אולימפי - אם רק היה לו זמן.
ישראלים הם אנשים שמדברים בצעקות משני צידי המדרכה, העיקר שלא יצטרכו לחצות את הכביש.
ישראלים שואלים "מי אחרון בתור?" אומרים "אני אחריך" והולכים לעיסוקיהם.
ישראלים בטוחים שפירוש הביטוי "פנסיון מלא" הוא "האורחים מתבקשים לקחת הביתה את המגבות והסבונים מהחדר".
ישראלים יחזרו כל חייהם על בדיחות מפורסמות מתוך מערכונים, ויהיו בטוחים שיש להם חוש הומור נהדר.
ועד הרבה הרבה ...
מקווה שנהנתם 
50 דרכים לזהות ישראלים!
מאת אנונימי
רשימה מעודכנת – על הקולניות, החום האנושי, על הרגלי לקיחת השקיות בסופר ועוד...
נ.ב.
רק ישראלי יכול לכתוב על עצמו כ"כ הרבה בדיחות, לחייך, לומר: 'וואלה, זה באמת נכון' ועוד להתלהב מזה....
גיברת פלסף.
דרוומית גאאה!
במבה!!!?אמריקאי שואל יהודי מה יש לך נגד ערבים
k 300..והיהודי עונה
![]()
(בעיקרון בא עם אשכנזים וספרדים..מישו שואל ספרדי מה יש לו נגד אשכנזים..אבל כדי שאנשים פה לא יוציאו עליי סכינים נמנעתי!!)
אני רוצה גם לנסות חחח :מיכל =>

אחרי כל מה שיש באייפון, הדבר היחיד שצריך לזכור זה-מטען

ה'- אני מאוד אהבתי לשמוע שיעורים של הרב עובדיה, והוא מת
אני מאוד אהבתי לשמוע שירים של אריק איינשטיין- והוא מת
אני מאוד אהבתי לקרוא ספרים של אסתר שטרייט וורצל- והיא מתה
ה', אתה יודע שאני מאוד אוהבת את גון קרי???
![]()
בעיקרון זה יאיר לפיד אבל הוא יהודי אז לא עושים דברים כאלה...
![]()
קבלו פאדיחה טרייה שקרתה לי היוםה>> בעיקרון זה יותר מביך ממצחיק אבל עדיין...![]()
אני מלא פעמים שמה בבית כיסוי ראש..פשמינה כאילו..אני סתם אוהבת. וגם זה כייף כי קר עכשיו וזה ממש יפה וכו'..
אז היום שמתי צעיף עם פשמינה..קיצור, בגלל שהייתי עם זה הרבה אז כבר התרגלתי, שכחתי שזה עליי..
ואז יצאתי מהבית, הלכתי איזה כמה מטרים, ואז נזכרתי בזה! הרגשתי שהראש שלי מתוח כזה..וראיתי שזה עליי!!
יואווו איזה פאדיחות זה היה!!
ישר עפתי הבייתה..![]()
מבשרת שירה
להבה=)

הינה יש לי עוד ....מיכל =>
כמה שזה נכון תראו איך אנחנו בלימודים :מיכל =>
Look Smile
------->מיכל =>
חח זה טווובמעפר אני באה
Look Smileתעלי את כל מה שיש לך ![]()
תודה ח'ברה -->מיכל =>יש לי עוד אז..לעלות ??
Look Smile
Look Smileתנסי לשלוח לאישי אני יעלה אותו 

שִׁירָהומה קראתי בשיקופצקי,למה מכינים לחולים תה?
כי החולה צריך נוזלים,מים או מיץ.. (-אמא שיקופצקי,ואז קהת שואל-) אז למה לא מים או מיץ?
(אמא-)כי להכין תה לוקח כמה שלבים,אז שהחולה יחשוב שטורחים בשבילו.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים