הרוב המוחלט אמרו 70% לחילוני ו30%... וזה התחדד ביום רביעי האחרון
באיזור 2:30 בלילה הגענו איכשהו לדבר על מצב הציבור הדתי לאומי ואחרי הועלו מספר דעות חלקן הזויות יותר וחלקן הזויות פחות אני אמרתי את דעתי...
הציבור הדתי לאומי הוא כישלון מהדהד!!! נסינו ללכת על דרך האמצע לשלב בין חיי הקודש של החרדים לחיי החול של החילונים.
להיות גשר בין שני הקטבים.
אך כמו באותו פעולה מלפני 10 שנים לקחנו 70% מהחילוניים ורק 30
במקרה הטוב) מן החרדים...ואני לא רק מדבר על כך שנער דתי לאומי ממוצע מכיר הרבה יותר שמות של שחקני כדורגל/כדורסל/קולנוע מאשר שמות של רבנים... אלא כל תרבות הצריכה המוגזמת שלנו של תרבות המערב.
סגנון הדיבור/הקלה באיסורי דאורייתא(עריות וגזל) היחס ללומדי התורה לעומת חיילים/אלילי פרסום.
תפתחו את העיינים ותסתכלו מה יצא ממנו!!!
אגב בעבר כבר כתבתי מאמר חריפ פי כמה מהניק: יהודי אמיתי
אם מישהו רוצה הוא יכול להסתכל בהסיטוריה של הניק יהודי אמיתי ולמצוא אותו אך אני מזהיר מראש שמה שכתבתי שם קצת בוטה...
עכשיו אתם ודאי שואלים את עצמכםאם הציבור שלנו כל כך נוראי אז למה הוא משייך את עצמו לציבור הזה؟؟؟
ועל כך יש לי תשובה די פשוטה؛אני מאמין שיכול להיות שינוי!
אמנם בתור ציבור הציבור הדתי לאומי הוא כישלון חרוצ ומהדהד אך בתור יחידים בהחלט ניתן השתנות!
אני אישית מת על טכנולוגיה וכל הקשור בה יש לי את הסמארטפון הטוב בעולם ואוזניות ב1700 ש"ח ועוד אי אילו "צעצועים" למינהם. אך עם זאת הזמר האהוב עלי ביותר הוא אברהם פריד ולא כל מיני זמרים שעליהם נאמר "מאן דכר שמיהו" שלא רק שאינם משדרים תרבות יהודית טהורה אלא הם ההפך הגמור מכך! מדברים איתך מבוקר עד לילה על "אהבה" כאשר הם האחרונים שבאמת מבינים בזה!!!
תרבות יצרים רדודה שכל מטרתה לשים במרכז את עצמי ואת ההנאה שלי מבלי להתחשב כלל בצרכי האחר...!
כך אתם רוצים לחיות؟؟؟ אלו האנשים שאתם מעריצים؟؟؟
תסתכלו על עצמכם במראה ותראה מה יצא ממכם!!!
או כמו שאמר פעם מישהו שעד היום אנו עדין מחכים לבואו:"עד מתי אתם פוסחים על שני הסעיפים؟ אם הבעל הוא האלוהים לכו אחריו! ואם הף הוא האלוהים לעו אחריו!!!'
שבוע טוב

)
לא בכוונה לריב\ להתווכח\להתדיין או משהו....