לפעמים אני מצליחה אחרי מלא מלא פעמים שאני מרעננת את הדף...וגם זה קורה רק בשעת רצון גדולה של האתר ככל הנראה..

ועוד שאלה-
למה אין אופציה של אנונימי כשאני מחוברת מהפלאפון??
זה ממש ממש חסר..
עד שלב מסויים,שהיה אופציה עדיין להכנס לפורומים במראה הרגיל של האתר,זאת אומרת-שעוד היה אפשר להכנס לפורומים מהמראהרגיל של האתר,בלי שיעבור לי למראה של הפלאפון ברגע שזה נכנס ךפורומים,אז לפעמים הייתי מצליחה לעשות אנונימי ולפעמים לא...אבל לפחות היו פעמים שכן...
למה אין יותר את הופציה להכנס היום מהפלאפונים למראה הרגיל גם של הפורומים?לא שזה מציק לי באופן כללי,דווקא מאד נח לי המראה שלהם שמותאם לפל',אבל חסר לי ממש האופציה של האנונימי...(נגיד בפרום סגור שיש מלא שיודעות מי אני,וחלקן אנ אפיל לא יועת שנמצאות בפורום,ולא באלי שכולן ידעו פרטים מסויימים,אבל כן חשוב לי לכתוב.....אז זה ממש חסר...)
ועוד שאלה,
למה עד שאני מצליחה לעיתים נדירות להעלות תמונה ו קובץ כשאני מהפלאפון,אז אם אני רוצה לעוך את ההודעה נמחקת התמונה??
ואחרונה בלנ"ד-
למה כשאני מהפלאפון אי אפשר להכנס דרך השיחה אישית לכרטיס אישי,או לחסום,או לא זוכרת כבר מה הן ארבעת האופציות שהיו בעבר בשיחה אישית,לא משנה אם נכנסתי מהפל' או ממחשב,תמיד זה היה,והיום הן מופיעות רק במחשב...
יש דרך אחרת לחפש חברים ולהכנס דרך זה לכרטיס אישי שלהםוץ לחפש הודעה שלהם
ברחבי הפורומים,ואז להכנז דרכה לכ"א שלהם?
פשוטההסבר שכתוב כאן בקישור זה הסבר שרלוונטי היום רק למי שנכנס ממחשב....
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t351116#4287334

)