היי, הכנתי שבוע שעבר פסטה והקפאתי בערך חצי חבילה. היום הפשרתי אותה אבל ראיתי שהיא ממש לא ראויה לאכילה עם סתם רוטב. היה לה מין טעם יבש של קמח
.
החלטתי להיות יצירתית ולעשות ממנה פשטידה.
טיגנתי 2 בצלים וקופסת שימורי פטריות. והוספתי לבערך חצי חבילת הפסטה שנשארה לי. הוספתי 2 ביצים, 3/4 גביע קוטג, גביע גבינה וקצת יוגורט. ערבבתי והכנסתי לתנור ל50 דקות על 180 מעלות.
יצא נהדר, יצא פשוט מעולה!!!
אני ממש גאה בעצמי
(ואני אחת שבלי מתכון ואם חסר לי מוצר אחד- אני פשוט לא עושה)...
)
