יש לי חברה שבטוחה שכל העולם שונא אותה!! רציני!! מבחינתה כל מי שלא חברה טובה שלה שונאת אותה...
יש לכם עצות איך אני יכולה לשנות לה את התפיסה הזאת??
זה ממש ממש חשוב.....
תודה רבה!!
יש לי חברה שבטוחה שכל העולם שונא אותה!! רציני!! מבחינתה כל מי שלא חברה טובה שלה שונאת אותה...
יש לכם עצות איך אני יכולה לשנות לה את התפיסה הזאת??
זה ממש ממש חשוב.....
תודה רבה!!
בע"ה
אני לא כ"כ יודע מה לכתוב ...
צריך להסביר לך שהעולם ממש לא ככה , ויש אנשים שיש להם הרבה פחות ממה שיש לה ...
ודברים כאלה ![]()
יש פה אנשים מדהימים שבעז"ה אולי יצליחו לשכנע אותה...
וואו, כל הכבוד לך, יפה שאת ככה רגישה!
חוץ מזה, לדבר עם בנות אחרות שיעזרו לה ויתיחסו אליה יפה, ולנסות לדבר איתה עמוק...
בהצלחה מטורפת. את מוזמנת לאישי.
וזה אולי יעזור...
האמת, יש משו במה שאת אומרת...
אי אפשר לשנות בן אדם ואפילו את תפיסתו אפשר לפתוח לו עוד כיוונים ולהסביר לו למה התפיסה שלו לא נכונה יכול להיות שישתכנע ויכול להיות שלא ואם הוא לא משתכנע צריך לסביר לו עוד דרכים בלבד ל אלשנות אותו
זה מאוד תלוי בבנאדם
דברים כאלה בדרך כלל קורים מהבית\ משפחה. אם את מודעת לבעיה כלשהי אצל חברתך, עליך לעזור לה ולתמוך בה וכך השנאה הזו ליקום תעלם אוטומטית. אם אינך מודעת לבעיה או שנראה לך שחברתך מסתירה ממך משהו, בדקי זאת ביסודיות, במדה והתגלתה אצל חברתך בעיה עיזרי לה כמה שתוכלי כדי שתוכל לדלג על מוקש זה, אם בכל זאת אינך רואה שינוי, הפני אותה לפסיכולוג.
היא לא מבינה מה יש לבנות לאהוב בה ומזה היא מניחה שכולם שונאות אותה...
בתור אחת עם מקרה דומה
זה נושא ממש רגיש
אני אגיד לך מה חברה שלי עשתה לי פעם
זה חימם לי את הלב ממש למרות שעדיין לא האמתי למילה מזה
היא נתנה לי דף עם רשימה צפופה של דברים שהיא אוהבת בי...
הנסיך הקטן.עוד עצה
אל תעלבי
אבל סביר להניח שהיא לא תסכים עם מה שכתבת תגיד לך שאת שקרנית
השלב הבא הוא לגרום לה לחסוף את התכונות הטובות שבה בעצמה
וזה יהיה מאוד קשה
אולי בלתי אפשרי אולי
אפחד לא הצליח לעשות את זה לי.
התפיסה שלנו את העולם היא בעצם התפיסה שלנו על עצמנו, ואנחנו משליכים אותה על העולם. זאת אומרת שאם החברה שלך בטוחה ששונאים אותה, זה אומר שקשה לה מאד לקבל את עצמה. היא לא מרגישה אהובה. ולכן העבודה היא עם האהבה שלה לעצמה, בזה צריך לעזור לה.
התחושה של האהבה העצמית נבנית ע"י חוויות הילדות ואיך שאנחנו מפרשים אותן.
זה נושא שבעצם כל אחד מתמודד איתו בחייו, אבל יכול להיות שאצלה זו התמודדות קשה יותר.
אז מה עושים?
קודם כל צריך לדעת שאין לזה פתרון קסם מהיר. זו עבודה ממושכת בתהליך ארוך.
אין עניין להתווכח איתה שכלית ולנסות לשכנע אותה. זה לא טענות שמתחילות בשכל אלא בתחושה שלה. בחוויות שמופנמות אצלה.
העקרון הוא שצריך להאיר יותר ויותר על החיוב שבה. לעזור לה לראות אותו. את התכונות הטובות שלה, את מה שהיא תורמת לעולם. וכך היא תתחזק ותאהב את עצמה יותר ותתחיל להאמין שגם אחרים מסוגלים לאהוב אותה.
יש הרבה דרכים איך לעשות את זה.
אותי אישית לימודי ימימה מאד חיזקו.
גם אימון אישי יכול לקדם ולעזור.
אבל יותר מהכל - תתפללי עליה שתתחזק ותאמין בעצמה. לתפילה יש כח מעל החוקים הטבעיים והיא יכולה לקצר את הדרך...
כמה טוב לה שיש לה חברה טובה כמוך, שדואגת לה ומנסה לעזור! עצם העובדה שאת תומכת בה יכולה להועיל לה מאד בעניין הזה!
את מוזמנת להמשיך ולהיות בקשר באישי.
שתהיה הרבה סיעתע דשמיא!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים