ברכה או קללה?
שאלה באמת מענינת.
ברכה או קללה?
שאלה באמת מענינת.
חשמל מים זורמים ורכבים,זה לא מובן מאליו זה מתנה שה' נתן לנו,וצריך לדעת להודות לו.
דרך אגב רוב הנפט לייצור חשמל מגיע ממדינות ערב,תחשבי לך שהם מחליטים לדפוק את ישראל באמת ולא מספקים לנו נפט.צריך ללמוד להסתדר בלי חשמל.
חפרנית גאה=)למה שזה יהיה קללה?
איך אפשר לראות בזה קללה?
אבל זה מרנין
יש הפסקות חשמל כל הזמן.
קרררררררררר ברמות מטורפות.
אין אספקת אוכל בשום מכולת, הכבישים חסומים- כולל 60.
אין אפשרות לנסוע וכו...
אבל זה כיף- (כמעט) כל המשפחה בבית!!!
גרם לנו להבין עד כמה יש אחדות בעם
דמעות מלראות איך עמ''י עזרו ותמכו אחד בשני
**נק' למחשבה-אין אנו מבינים בחשבונות של מעלה אך הוצאות הסופה בעקבות ההורדה לבחורי הישיבות בתקציב!
היו לי מלא תכניות שהתבטלו בגלל השלג. צריך ללמוד לזרום עם זה..
נקווה שירדו עוד הרבה גשמי ברכה לעמ"י!
לא שמעתי או ראיתי כלום באף אתר ובאף דיווח.
עם/בלי שלג.
זה לא מה שהופך את זה לקללה.
אבל אולי זה גם סימן מה' שאנחנו צריכים לתקן משו?
אנחנו יכולים להסתכל עלזה רק כברכה ולהגיד- ה' אוהב אותנו, שמח, ונתן לנו המון גשם. אבל אם הכל היה טוב ויפה, הגשם הזה היה גם בא בצורה טובה ויפה, בלי להרוס כלום.
אני חושבת שזה ברכה אבל אנחנו כן צריכים להסתכל על זה כרמז וסימן מהקב"ה..
ערב טוב!
איך אפשר להגיד קללה על כמויות אדירות של מים שה' מביא לנו?!
כל הבעיות הקטנות שיש (אין חשמל ומים) זה בעיות קטנות!! העיקר הוא שיהיה מים בישראל!!
אפרת..=]ואני חשבתי שזה סתם שמועות...![]()
ישירה מהשלג...
אחד- בית שנשרף ואחד טביעה אם הבנתי נכון
וברור שברכה!! כמויות אדירות של מים שכרגע עוד במצב של שלג!
לא תמיד הברכה באה בדרך שהכי נוחה לנו לקבל אותה. אנחנו לא בדרגה של חוני לבקש דרגות של ברכה. צריך לקבל בידיים פשוטות כל ברכה שהקב"ה מביא עלינו...לא משנה באיזו דרך זה בא. וזה עוד טיפה אחרי שאמרו להתחיל להגיד תפילה לבקשת גשמים.
כשמישהו זורק עליך מתנות במשקל 100 קילו זה עדין מתנה, אבל זה גם כואב. וזה שזה בלאו הכי נגזר משמים לא אומר שזה לא קללה. כשגוזרים עליך גזירה רעה-מקללים אותך, כשהגזירה מתקיימת, הקללה מתקיימת.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים