בתקווה שהשבעה נקיים יעברו בשלום,ואטבול בזמן...
אוף,נמאס לי כבר לקבל מחזור כשזה מרגיש כל הזמן כאילו זה לשןוא...כל מחזור שמגיע,אין לי כח אליו,כי אני מרגישה כאילו המחזור שקדם לו הגיע לשווא..אז למה אני צריכה עוד מחזור?ולמה בכלל הוא יה צריך להגיע?למה לא יכל להתפתח הריון מהמזמן שהיינו טהורים אחרי המחזור האחרון?!
לא מיואשת.
מאמינה שעוד נזכה.
יודעת שהגוף שלי מסוגל להיקלט להריון.
זה כבר קרה...רק שהוא לא הצליח להחזיק מעמד...
בכלל אני עדיין קצת בטראומה מההפלה...
חוששת מהרגע שנגלה שאני בהריון,
ומצד שני מחכה כבר שנכנס להריון
וכל כך רוצה להחזיק ילד/ה שלנו בידיים
שהבית יתמלא כבר
אבל ה' כנראה רואה שזה עוד לא טוב לנו,גם אם לנו בראיה הקטנה שלנו נראה שכן...
אבל!!!!בא לי פשוט לבכות....כי קשה לחיות באמת את כל הסיסמאות שכתבתי בשורות האחרונות...
אז בשבכל אולי הן נתפסות,ואולי אני מנסה לאמת אותן לחיים המעשיים,ולא להשאיר רק כדיבורים...אבל זה קורס כל פעם מחדש...כי זה קשה!
שכלית זה מובן!
אבל לא השכל הוא שמשחק אצלי לאחרונה...אלא הרגש.
ואני כבר מרגישה איך שכוחותיי אוזלים
וכל פעם מחדש בוכה ומתפללת לה'
שכבר ישלח לנו הריון תקין ושלם,בבריאות ובשמחה
וכל מחזור מחדש סוג של אכזבה חדשה
אז מה אני רוצה מכן?
שום דבר..
רק עידוד
ושלמרות ששכלית אני מבינה את הצד החיובי בסטטוס שלנו,עם כל הכאב שבו,עדיין קשה לי להפנים...
אז אולי גם יעזור לשמוע מכן הסתכלות אחרת ממבט חיצוני,שלא נמצא בתוך הכאב,על המציאות שלנו.
וגם אם יש כאן כאלו שחוו ציפיה,וכל פעם את האכזבה והשמחה המעורבבות יחד בכל מחזור שמגיע-אכזבה שאין הריון,ושמחה שהנה מגיע עוד פעם סיגכוי לנסות להכנס להריון...אם יש מישהי שחוותה את זה...אשמח לדבר איתה באישי,או לחילופין-אשמח שתכתוב כאן מה עזר לה להתרומם,ולהתקדם.
וכן...יעזור לי ויעודד אותי גם לשמוע על כאלה שחיכו הרבה זמן וזה הגיע,כי אני יודעת שהגוף שלי מסוגל להכנס להריון,רק לא יודעת מתי ה' יחליט לשלוח לנו שוב את החוויה של הריון.ואם הוא יחליט שבפעם הבאה ההריון יהיה תקין בעזרתו יתברך...
מתנצלת על הערבוביה בדבריי...באתי לסיים את דבריי,ואז יצא לי להמשיך להשתפך עוד...
תודה מראש על המקום לפרוק.
ואם מישהי/ו זיהה/תה נא לידעני באישי.תודה.
מסכימה איתך
אישפוז זה קשוח מאד