בע"ה
חיינו המצחיקם ![]()
בטוח שלכל אחד יש סיפורים מצחקים ונחמדים ![]()
אז קדימה בואו נראה של מי יותר מצחיק![]()
נתי
Look Smileבע"ה
חיינו המצחיקם ![]()
בטוח שלכל אחד יש סיפורים מצחקים ונחמדים ![]()
אז קדימה בואו נראה של מי יותר מצחיק![]()
נתי
Look Smile
Look Smileזרקי מה שיש לך![]()
Look Smileבע"ה
לא הייתי יודע מה אני הייתי עושה במצב כזה ...
shira cohen
Look Smileבע"ה
אני יספר אותו בעזרת השם מחר ![]()
שלום אפרת!
אני מחפשת שמרטפית ליום ראשון בערב, את יכולה לבוא? |וכאן חתמה את השם שלה|
חחחחחח קרעה אותי עם המילה שמרטפית!! מי אומר ככה היום?!?!? אומרים ביביסיטר!!!!!!!!!

שלחתי היום אסמס למישהי שאני סוג של יוצא איתה , והיכשהו זה עגיה לפלפון של אבא שלה ,בימקום לזה שלה![]()
!!!!-איך גילת שזה אבא שלה?
מיכל =>
google
........shira cohen
בצל ירוקחברה שלי כתבה לחברה אחרת הודעה משתפכת וארוכה בטירווף של בנות כזאת ![]()
מסתבר שהיא הגיעה לגיס שלה..
על זה נאמר: אווץ'
שמרטפית ?!מיכל =>אמא שלי אמרה לי לקחת את אחותי לבני דודים...סבבה...בדרך רציתי לקנות גרעינים לדרך (15 דקות הליכה)
אז אני נכנס לחנות עומד בקופה ואחותי עומדת לידי....פתאום היא עזבה את היד שלי והלכה ...והיתה איזה ילדה אחת גם בערך בגיל של אחותי(4) והיא עמדה לידי...אז בטעות החזקתי את היד של הילדה ההיא ויצאתי מהחנות...בדרך החוצה אני קולט איזה אמא מסתכלת עלי מוזר כזה...אז אני כזה שואל את עצמי "מה לא טוב בי?אולי השיער שלי נראה מוזר?אולי הסוודר שלי??אולי היא מכירה אותי מאיזשהוא מקום??" ואז שמתי לב שאני מחזיק ת'יד של הבת שלה...ואז אני כזה פולט לה משפטים מגומגמים כזה.."אאהה..אם.....סליחה....זה לא אני...כאילו התבלבלתי...."קיצר לקחתי את אחותי וברחתי מהחנות...בטח היא חשבה שאני איזה פדופיל...חח יאללה לילה טוב...
חחח קיצר יצאתי מהחנות באלגנטיות כזה ואז דפקתי את הריצה של החיים שלי....חחח ואי אני מתתתת מעייפות..אבל אין לי כח לישון...
חחח מסובך כזה
Look Smile
shira cohen
הודיה13
shira cohenבע"ה
חלף קצת יותר משבוע מאז סופת השלגים ,
מה עבר עלכים בזמן הסופה האם למדתם משהו על עצמכם \על עם ישראל\על עבודת השם ?
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים