שרשר חדש - מקרה מצחיק שקרה לךLook Smile

בע"ה

חיינו המצחיקם חושף שיניים

בטוח שלכל אחד יש סיפורים מצחקים ונחמדים צוחק

אז קדימה בואו נראה של מי יותר מצחיקחיוך גדול

נתי

אין מה להתבייש Look Smile
המממממ........אני יחשוב......ואני יענה......shira cohen
ומה יש להתביש??
חחח אני צוחק Look Smile

זרקי מה שיש לךחיוך גדול

אההההה....אוקיshira cohen
יש לי חברה שקוראים לה יעל נשיא אף פעם לא היתי אצלה וזה קרה לפני שנתיים בערך......שסתם הלכתי אליה ללמוד למיבחן והיא היתה גרה בבינין 25 ודירה3
ושהלכתי ניכנסתי בטעות לבינין 30 כי הבינינים שלהם מאד מבולבלים אם 2 כניסות בקיצור מסובך ובידיוק בדירה 3 דפקתי ולא היה שלט משפחה.....ופתחו לי ואמרתי שהגעתי ליעל
אז אמרו לי כנסי פתאום אני רואה ילדה אחרת.......מוזרה והיא שאלה מי את? אמרתי שבאתי ליעל היא אמרה אני יעל......וואלה איך התפדחתי שגיליתי שטעיתי......ההיתי בריצפה.....
ואז אמרתי לה זה משפחת נשיא? היא אמרה לי לא. ...............בקיצור יצאתי ושהלכתי ליעל חברה שלי הסתכלתי שזה בטוח אותו מספר בינין.......וסיפרתי לה הכל..........אין כזה דבר לא קרה לי.....!

מה שכתבתי לא נראה לי מצחיק......אז סתם....!
חחח קרעת אותי Look Smile

בע"ה

לא הייתי יודע מה אני הייתי עושה במצב כזה ...

מה שאני עשיתי.........shira cohen
סתם...לא מאחלת לאפח...ותיסתכלו טוב איזה...shira cohen
מספר בינין אתם ניכנסים....שלא תיתפדחו כמוני....
בטח ! לא אשכח את זה חחחLook Smile
לא רוצה לחשוב על זה ;) יש לי גם משהו נחדמדLook Smile

בע"ה

אני יספר אותו בעזרת השם מחר צוחק

סבבה,......מחכה לראות........!shira cohen
היום שלחו לי אסמס לפלאפון שכתוב בו ככה:אפרת..=]

שלום אפרת!

אני מחפשת שמרטפית ליום ראשון בערב, את יכולה לבוא? |וכאן חתמה את השם שלה|

חחחחחח קרעה אותי עם המילה שמרטפית!! מי אומר ככה היום?!?!? אומרים ביביסיטר!!!!!!!!!

חחחח...צחוקים..!shira cohen
בהתחלה אני לא הבנתי מה זו המילה הזו!...........חחחחחחחחחחחח
הפדיחה של החייםשבטזבולון

שלחתי היום אסמס  למישהי שאני סוג של יוצא איתה , והיכשהו זה עגיה לפלפון של אבא שלה ,בימקום לזה שלהמת

פדיחחחחהה!.........shira cohen
ואבא שלה יודע שאתה יוצא איתה??
אם לא אז זה הפדיחה של החיים!!!shira cohen
וואיי פשלן אחד חחח !!!!-איך גילת שזה אבא שלה?מיכל =>
חחח אם בסוף תתחתן אתה...זה באמת יהיה פדיחה..google
חחחחחחחחחחח.................shira cohen
אפשר לומר מזל טוב על הנישואים בעוד 9 שנים אולי...........חחחחחחחחחחח.....
משהו דומה בצל ירוק

חברה שלי כתבה לחברה אחרת הודעה משתפכת וארוכה בטירווף של בנות כזאת קורץ

מסתבר שהיא הגיעה לגיס שלה..

על זה נאמר: אווץ'

וואלה....אבל פחות מפדח.....!shira cohen
אם היית רואה את ההודעה ;)בצל ירוק
יכול להיות......shira cohen
שמרטפית ?!מיכל =>
חחחחחמשהו בעולם הזה
גם אצלי זה ככה (: יש לי מישהי קבועה שאומרת בייביסיטינג (;
חחחח פעם אחת...google

אמא שלי אמרה לי לקחת את אחותי לבני דודים...סבבה...בדרך רציתי לקנות גרעינים לדרך (15 דקות הליכה) אז אני נכנס לחנות עומד בקופה ואחותי עומדת לידי....פתאום היא עזבה את היד שלי והלכה ...והיתה איזה ילדה אחת גם בערך בגיל של אחותי(4) והיא עמדה לידי...אז בטעות החזקתי את היד של הילדה ההיא ויצאתי מהחנות...בדרך החוצה אני קולט איזה אמא מסתכלת עלי מוזר כזה...אז אני כזה שואל את עצמי "מה לא טוב בי?אולי השיער שלי נראה מוזר?אולי הסוודר שלי??אולי היא מכירה אותי מאיזשהוא מקום??" ואז שמתי לב שאני מחזיק ת'יד של הבת שלה...ואז אני כזה פולט לה משפטים מגומגמים כזה.."אאהה..אם.....סליחה....זה לא אני...כאילו התבלבלתי...."קיצר לקחתי את אחותי וברחתי מהחנות...בטח היא חשבה שאני איזה פדופיל...חח יאללה לילה טוב...

חחחחחח.......אני קרועעעע!!!shira cohen
איזה צחוקיםם.......רק שזה לא יקרה לי...........בטח היא חשבה שאתה רוצה לחטוף לה את הילדה.......חחחחחח....סתםםםם!!!
אין בחיים לא שמעתתי כזה דבר קקקקקווווררררררעעעעעעע!!!
אה...גם את ערה??google

חחח קיצר יצאתי מהחנות באלגנטיות כזה ואז דפקתי את הריצה של החיים שלי....חחח ואי אני מתתתת מעייפות..אבל אין לי כח לישון...צוחק חחח מסובך כזה

וואהאוווווו...........איןshira cohen
דברים כאלה בעולם.......מה אני יגיד לך.....!
כן וגם אני ערה!!
לא אוהבת לישון מוקדם.....
אממ.. |מפשפש בזיכרוני|משהו בעולם הזה
טוב, כשחושבים על זה החיים שלי לא כ"כ מעניינים, אבל ננסה לדלות משהו.. (;
אני ובת דודה שלי פעם הלכנו לבריכה ויצאנו ממש אחרונות (כזה 10 דק' לפני שהתחילו השעות של הבנים) ובגלל שהיה מלא תור אצל הבנות נכנסנו למלתחות של הבנים... וכשיצאנו מהתאים קלטנו מסביבנו את כל הגברים של היישוב בערך...
אז דפקנו את הריצה של החיים שלנו החוצה (;

וגם קרה פעם ששיכור אחד (אני מניחה שהוא היה שיכור) עצר אותי ואת חברה שלי באמצע הרחוב והתחיל להסביר לנו שהוא רואה את האופי שלנו (וכהוכחה הוא הכריז שאני אוהבת רביולי) ושהוא "חכם כמו שלמה, יפה כמו יוסף, צדיק כמו דויד וענו כמו משה" (וזה ציטוט!)

הסוף היה מפדח ברמות (!!) הוא הציע שנתחתן ונטוס לרוסיה/צרפת וכל האנשים שעברו לידנו ברחוב פשוט לא הבינו מה נדפק איתנו (;
עד היום אני והיא מנסות להבין מה הלך שם (;
יואוווו....פדיחה אמיתית!!!shira cohen
חחח לא ידעתי איפה לקבור את עצמימשהו בעולם הזה
גם אני לא........shira cohen
את בת?
טוב...זה לא היה ברור מי את בן או בת.....shira cohen
חחח קרעתם אותי Look Smile
אני נקרעתיייי מיזמןןן...........!...........shira cohen
פאדיחה!! הודיה13
המחנכת שלי בקשה ממני ומחברה שלי להגיד לבנות לסדר ת'כיתה לח'כי היה לנו שיעור חינוך.
קיצר.. אז אנחנו נכנסות באיחור אלגנטי לשיעור ואז אני צועקת בקול : "בנות ! המורה ביקשה שנסדר ת'כיתה לח'" ואז המורה אמרה נכון!
מסתבר שהיא הייתה שם ולא ראיתי אותה... פאדיוחחות
אוגושי..........קטעים!!...shira cohen
שאלה:סופות השלגים מה עבר עליכם בזמן הסופה?Look Smile

בע"ה

חלף קצת יותר משבוע מאז סופת השלגים ,

מה עבר עלכים בזמן הסופה האם למדתם משהו על עצמכם \על עם ישראל\על עבודת השם ?

שאלה של מחשבה........shira cohen
|פורסמם בטעות|Look Smile

טוב.........shira cohenאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך