בע"ה
חלף קצת יותר משבוע מאז סופת השלגים ,
מה עבר עלכים בזמן הסופה האם למדתם משהו על עצמכם \על עם ישראל\על עבודת השם ?
בע"ה
חלף קצת יותר משבוע מאז סופת השלגים ,
מה עבר עלכים בזמן הסופה האם למדתם משהו על עצמכם \על עם ישראל\על עבודת השם ?
ושערבים אוהבים לזרוק כדורי שלג, אבל מפחדים כשמחזירים להם בתרסיס פלפל.
וברצינות:
השלג בארץ יותר נחמד מבחו"ל.
אבל יש משהו יותר מזה?Look Smile![]()
מתנחלת איפשהואלמדתי שמעט אור דוחה הרבה חושך 
ולא היה שלג. 
|מצפאי|
לא הגיע הזמן שתחפש את אשתך? אז אני מציע שתצא מהחשיכה שלך ותתחיל לעבוד אתה אחרי הכל כבר בישיבה הגבוהה במצפה אז הגיע הזמן להפתח!!!!
זה שאדם גדל, זה לא מתיר לו לפרוץ גבולות ולדבר עם בנות (וכנ"ל להיפך) שלא למטרות ענייניות (לרבות למטרת חתונה).
אדרבה! צריך עוד יותר להיזהר.
זה לא אומר שלא מדברים בכלל, אלא רק כשצריך. ולא מעבר לכך. (בשאיפה..)
*בננית*אחרונהלפי מה שאני מכירה מהתגובות שלו - זו הגישה שהוא מתכוון
-סוף ניצלו"ש-
Look Smile
להבה=)וכו'...
See the painימים!!!!!! ולמדתי לשנוא אנשים שהתלוננו על יום וחצי בלי אינטרנט....
תכלסס- אין עלינו! חמישה ימים!!!!!!!!!!
אבל יותר את אלא שהיתלוננו שקר להם אז הם לא יוצאים החוצה
חברה מה נסגר זה שלג?????????????!!!!!!!!!!!!!
Look Smileהקב"ה לא צריך את איראן, הוא יכול גם להביא סופת שלגים שתשתק את המדינה לשבוע..
חזרתי מהתנדבות בפינוי שלג וחילוק שמיכות/תנורים/אוכל למי שנתקע. בדרך הביתה שברתי רגל קרעתי רצועה ופרקתי קרסול. מגובס עד הניתוח מחר ששם שמים לי ברגים ופלטינות ברגל.
גיליתי הרבה אמונה אצלי. כאילחו, תמיד ידעתי שאני מאמין אבל פחדתי שברגע של משבר אני לא יאמין ואפול לכעס על קוב''ה ח''ו או לעצבות. אבל ברוך ה' גיליתי כוחות חזקים בעצמי. ואני יודע כמה דברים.
1 ההבדל היחיד ביני לבינכים הוא שאני יודע שאני תלוי בהקב''ה ומרגיש את זה, אתם רק יודעחם.
2השכר הגדול ביותר של מי שמאמין הוא שברגעים כאלה של קושי ולכאורה סתירה (חזרתי מלהתנדב ונפצעתי) יודעים שהכל מכוון מלעלה והכל מושגח. אני מרחם על מי שלא מאמין וסובל. כי הוא בטוח שהוא מנהל את העולם אז הוא נכנס לדיכאון כי לא הולך כמו דהוא חשב שצריך להיות.
יש אלוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב תתפללו מחר ניתוח
והתאוששות קלה ללא סבל.
אבל בסופה לא היה אפשר לפספס -
יש אנשים עם מסירות נפש למען עם ישראל. מדהימים!
ועוד משהו - שטוב להיות בבית!
קמתי ביום שישי מוקדם לכבוד השלג...ואז שעה לפני שבת-פווווף!!!!!נכבה לנו האור..ואז פוווף!!!נגמר החשמל..
אז בישלנו על אמגזית מסכנה...וקפאנו כל השבת...ואבא שלי הלך להביא תרמוס עם תה משכנים-שגרים-יחסית-רחוק.... ואז במוצ''ש חיברנו חשמל מהשכנים שכן היה להם חשמל...אהה..וגם קליטה לא הייתה לנו...
ואז-ביום ראשון בתשע בערב חזר החשמל!!!!!מצרפת תמונה של אישלג....![]()
![]()
חפרנית גאה=)ולרגעים מסויימים רציתי לחזור לגור בגוש עציון...אבל אז הבנתי שחבל- עדיף חשמל
אני מודה לד' כל יום שזכיתי להנות מעט מהשפע שהוא נתן לנו ולהאמין בו יותר שהוא אוהב אותנו וכשמגיע הוא נותן ביד רחבה!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים