כמה אפשר?!אמריקאית גאה!!

כמה אפשר לבכות עוד????????

כבר נגמר לי הכוח לבכות!!!!!!!!!(כמה שזה נשמע הזוי...זה האמת....לצערי..!!)

למה הם לא רואות משהם עושות?!?!?!!?

למה הם לא שמות לזה לב?!?!?!....

או שאולי לא אכפת להם ממני???.....

למה אני חושבת שבנות חברות שלי?!

ואני סתם משלה את עצמי?!

ולמה אני סומכת על אנשים בעולם הזה,אם אחר כך הם משתמשות בזה נגדי?!?!!?

למה אני כזאת מטומטמת?!?!?!?

למה אני מספרת לאנשים דברים על עצמי אם הם סתם עשו את זה כדי לספר לבנות אחרות?!?!

למה בנות משקרות לי שהם רוצות ליהיות חברות שלי אבל אחר כך מודות שהם משקרות?!?!!?

סוריייי.....אני פשוט חייבת לפרוק תשאלות האלו....שמילא אני אפעם לא יקבל עליהם תשובות........אבל כרגע זהו לעכשיו,פשוט מרוב שאני בוכה אני לא יכולה לראות תמקלדת....

שבורה לגמרי.......אם מישו רוצה להרוג אותי(ויש הרבה לצערי.....!!)זה הזמן!!!......עכשיו,עוד פעם אחת שמישהיא אומרת לי משהוא גם אם זה בציניות...אני פשוט יקרוס.........

נשמה! יהיה טוב!רויזא

מה שבטוח שיש כאן מישהי מאד חמודה בשם אמריקאית גאה שהחתימה שלה אקטואלית לעכשיו-גם ברגעים הכי קשים לעולם על תתיאשו,תיזכרו את שיעורי המתמתיקה-מינוס ומינוס תמיד יהיה פלוס....חושף שינייםחחחחחחחחחחצוחקמשו אחד שאפשר להוציא משיעור מתמתיקה!!!

מוזמנת לאישיפה בשבילך...להבה=)
נשמה ,זה יעבור !Look Smile

בע"ה

זו רק תקפוה קצרה,עוד מעט זה יעבור לך וותחיל תקפה אחרת ,תקופה יפה !

לפעמים קשה ,נכון ... אבל היי זה לא כ"כ רע הקושי הזה עוזר לנו בונה אותו לקשיים אחרים - לחיים !

בקשר לחלק מהדברים,תחשבי למה זה קורה ? מה עליך לעשות בשביל שזה לא יקרה או כן יקרה .

ממליץ לך לדבר עם מישהו שאת מעריצה\אוהבת ותספרי ותשאלי אותו  מה לעשות

המון ,המון בהצלחה!

אני לא יכולה!!!!!!!אמריקאית גאה!!

אני לא יכולה יותר לדבר עם אפאחד!!!!!!

אני לא סומכת יותר על אפאחד!!!!!!!

אין לי ביטחון עצמי כבר!!!!!

!!!!!!!!

ונכון,אני גם חשבתי שזה תקופה קצרה....הבעיה היא שזה היה לי מכיתה א',ואז כשהחלפתי בז'-זה פשוט היה אחד השנים הגרועות שלי!!!ואז עכשיו ח'-אין זה לא תקופה קצרה.......

חחח ורוזיא תודה,אבל.....במצב שלי אי-אפשר שיצא מיזה משהוא טוב....

!!!

תראה שתוך כמה ימים זה עובר לך Look Smile

אז תעצרי הכול תקחי הפסקה קטנה ,וקדימה תצאי לדרך חדשה !

תתחלי מהתחלה אף פעם לא מאוחר !...

אל תגדי שאת לא יכולה - כשאת כן יכולה !

אין אדם מושלם ,ל-כ-ל א-ח-ד חסר !

כן כן את יכולה !

בהצלחה

אוי נשמה שלי!!משהו בעולם הזה
מכירה את ההרגשה הזו אל תדאגי, המצב יישתפר! ככה זה תמיד, מגיעים לתחתית ואז עולים לאט-לאט חזרה..
קחי את הזמן שלך לעכל, ולרפא את הכאב הזה כמו שצריך
ואח"כ תבני לך קשרים חדשים, חזקים יותר. תנסי ללמוד ממה שהיה כדי שמה שיהיה מעכשיו יהיה הרבה יותר טו.. אני כאן גם בפרטי אם בא לך (: מוזמנת תמיד..
אבל.....אמריקאית גאה!!

זה בדיוק משעשיתי,התחברתי לבנות אחרות,ואז חשבתי שהם חברות אמיתיות שלי וסיפרתי להם הכל,וביקשתי עזרה אבל......

אני טעיתי....ואחת מהם מספרת לבנות אחרות....

וכמה שהם יבטיחו וישבעו-זה לא עוזר!!והם מספרות!!!!

אבל באמת מצד אחד אני לא יכולה להאשים אותם כי:-'לחץ חברתי'.....אבל עדיין....אני לא יכולה יותר...

וגם ההורים שלי לא בדיוק יודעים מיזה....

אז אולימשהו בעולם הזה
תעשי 'חושבים' עם עצמך, תבדקי לפי מה בחרת את הבנות שחשפת את עצמך בפניהם, אולי יש משהו שחוזר על עצמו בכולן? אולי עדיף לך באמת לחכות עם קשרים עד שתיהיי ממש בטוחה שאת יכולה לסמוך על הבנות האלו?
וכמו שתללה כתבה- את בכיתה ח'! במידה ותבחרי להחליף אול' זה הגיל שיהיה לך הכי קל לעשות את זה (: אל תדאגי, בסוף יהיה טוב!! (:
יואי באמת כואב.....!!!!תללה...

נשמה טהורה!!!!!!

א. חבל על כל דמעה ודמעה שלך, אין צורך לבכות על "חברה" שבכלל לא אכפת לה ממך מנסיון....,לכי תעשי משו שאת אוהבת ופשוט צאי מזה ,אם כל הקושי!!!!!!!!!

ב. אם את בכיתה ח אז יאלה תעברי שנה הבאה אולפנה אין צורך לסבול,אם זאתי הכיתה שלך!!!

ג. כמו שנתי אמר:אחרי כל תקופה קשה באה אחריה תקופה בהרבה יותר טובה ,אל תדאגי היא תבוא!!!!!חיוך

ד.כל דבר שאת צריכה ממש בשמחה באישי (נמצאת במצב דומה מאד....חצי חיוך)אז .....באמת כל מה שאת צריכה!!!!!

המון הצלחות נשמה!!!!נשיקה

אני לא יכולה לעבור כי......אמריקאית גאה!!

אין לי לאן.....

ויש בי"ס אחד שאני כן יכולה לעבור אבל...הבי"ס שלי כרגע מאוד אכפתי כאילו הצוות וזה...אבל אני לא מספרת כלום....

אני שותקת.....

ההורים לא יודעים......או הצוות של בי"ס!!

ומדריכה? או אחות גדולה?משהו בעולם הזה
או בת דודה? תשתפי מישהו! זה יקל עלייך ברמות!
לא,לא,לא!!אני שותקת!!אני לא מספרת כלום!!!אמריקאית גאה!!

אני לא בסניף...

אחותי לא-אני לא רוצה שההורים שלי ידעו....

ואין לי בדיוק בת-דודה שאני יכולה לשתף אותה בזה....

את יודעת,פה אחת פה שתיים אבל אין לי משיהיא רצינית..

יש לי פסיכולגיים וזה...אבל אני לא מספרת להם הכל...אני שומרת הרבה עמוק עמוק בלב...

וכמה שזה ישמע הזוי:הדמעות באות כבר מעצמם....

בטוח? זה ממש יקל עלייך! באמת!!משהו בעולם הזה
כמובן שיש תמיד את האופציה של לדבר איתו יתברך (הכי מועיל, מניסיון).. (:
ושוב, קחי הכל בראייה חיובית. זה משבר, וזה יעבור! ואת תצאי הרבה יותר גדולה וחזקה מזה! (:

ובבקשה מתוקה אל תבכי, הם לא שוות את הצער שלך!
אני אומרת לך!!הדמעות זורמות כנהר מעצמם...אמריקאית גאה!!

אני לא יכולה לשלוט בזה....

אז תבכי מה רע בלשחרר... ותנסי לפרוק את זה עם מישהומאיר.
זה טוב לבכות?!אמריקאית גאה!!
לפעמים כן ולפעמים לא תשמעי תשיר של שלמה ארצימאיר.

מנגב לך את הדמעות זה יכול לעזור

את לא יכולה לשמור דברים בלב...אפרת..=]

תספרי לפיסיכולוגיים שלך את הבעייה שלך...כי רק הם יכולים לפתור לך את הבעיות..

המון הצלחה! ואל תשכחי שאני תמיד פה בשבילךךךך

כןןן..זה טוב לבכות קצת, כדיי להוריד את הלחציםאפרת..=]

זה מה שגם אני עושה לפעמים..אני אפילו בוכה בלי שום סיבה!!

לבכות זה דבר משחרר

את יכולה בבקשה להעלות את השיר הזה לפה?אמריקאית גאה!!
לא. כי אני במחשבים בישיבה ויש רימון חזק אבל תנסי במאיר.

יוטיוב

אבל למה אנשים משקרים לי?!?!למה?!?!מה הקטע?!?!אמריקאית גאה!!
טוב....תודה בכל מקרה........אמריקאית גאה!!
מה??????מאיר.
כל בנאדם משקר...אפרת..=]

אם מישהו אומר שהוא אף פעם לא שיקר, אז הוא שקרן..

אבל יש פעמים שאנשים רק חושבים שמשקרים להם, והם לא בודקים את האמת הנכונה..

נשמההה צדיקהההה!!!סגולה להצלחה!!

בתור מישהי שכיתה ח' עברה עליה כסיוט בעוד חברותיי חיו בעננה ורודה- אני ממש מבינה אותך!!! עצוב
אני אשמח לשמוע אפילו קצת יותר באישי (: גם אם אני לא נמצאת מוזמנת לשלוח הודעה ואחזור אלייך! חצי חיוך

אגב, גם אני שמרתי חצי מהדברים אצלי... מכירה את הקונפליקטים ממש!!

שולחת חיזוקים!!! אל תשכחי שהקב"ה נשאר איתנו בכל מצב! מוציא לשון

מתוקה!!רותם333
אני רק מבקשת ואומרת,ה' שומע תפילה!ובסוף הוא יעשה את הכי טוב בשבילך,בכל מצב.ואני רוצה לספר לך סיפור ששמעתי מהרב נגר,(רביד),יום אחד הסבתא נפטרה.כולם התאספו לראות מה כתוב בצוואתה,הסבתא הורישה לכל אחד 1000 שקל משהו כזה,ורק לנכדה הצעירה הורישה 10,000 שקלים.כולם לא הבינו,אולי יש כאן טעות?והמציאן עלילת שקר?לאחר מכן בדקו ומצאו מכתב מהסבתא,היה כתוב בו על הסבתא,והיא סיפרה:פעם אספתי את כל המשפחה,לספר מה קרה לי בשואה.בסופו של הסיפור כולם התרגשו ומחאו כפיים,אך הייתה נכדה אחת שישבה בצד,וזלגה לה דמעה *אחת* מהעין.הסיפור כל כך ריגש אותה וזלגה לה טיפה אחת קטנה,הסבתא הבחינה בכך ומיד הורישה לה 10,000,יותר מכולם.10,000 שקל.אם דמעה אחת בעולם הזה שווה 10,000 שקל,האם נוכל לחשב כמה דמעה אחת שווה בעולם הבא?100 דמעות?2000?אי אפשר לחשב את השכר כי הוא כל כך גדול.מבינה?ה' לא משיב ריקם תפילותיה של בת מלך,וכל דמעה אחת קטנה שלך פה מרעידה את כל העולמות.וה' אוהב אותך,אם שברתי אצבע אחת מסכנה בעולם הזה.וכל כך כאב לי.תארי לך מה זה צער על משהו בעולם הבא.במקום אצבע אחת,אני לא רוצה לדעת כמה כואב יהיה שם.בקיצור זוכרת שכתבתי שכל צער בעולם הזה הוא פצפון לעומת הצער בעולם הבא!ה' בעצם כל כך אוהב אותך שהוא מכפר לך פה ,שלא תסבלי שם.לך נשאר רק להגדיל את האמונה ולהאמין שאם ה' עשה לך את המקרה הזה הוא רוצה להראות לך משהו.וואי יוצא שאמרתי את זה ליותר מ4 בנות בערך,אבל כשקורה לנו משהו יש סיבה.ואם החברות שלי ריכלו עלי מאחורי הגב,ה' מראה לי-אל תהיי חברה שלהן.לא עכשיו ולא בעתיד,תיזהרי לא לסמוך עליהן.(קרה לחברות שלי כל אחת במקום אחר לגמרי בעולם) ובאמת צודקת,קשה שמלא בנות עושות לך את זה,אבל באמת אם את רואה שאין מה לעשות וכולן ככה את חייבת למצוא מקום טוב יותר.גם אם זה יהיה בקצה הארץ.ואם ה' רוצה הוא יזיז עולמות בשביל שתהי במקום אחר.ה' רק יזיז את האצבע-בדימיון- והעולם יכול להתהפך לגמרי ולסיום חח,אל תתייאשי.ה' שומע תפילות ואוהב אותך,ולא סתם אוהב אותך )
באמת ה' שומע תתפילות שלי ומקיים אותם?!כי....לא!!!אמריקאית גאה!!

אולי לכם זה קורה אבל.......בוא נגיד ככה אני מקרא מטומטם........אין......כל התפילות שאמרתי.....כל הקבלות שלקחתי על עצמי....(והיו כאלה:שפעם אמרו לי שעם קוראים את פרק שירה 40 יום אז נשעיים{לא יודעת איך כותבים תמילה הזאת-אבל מהשורש מושיע..אם תבינו את זה ככה...}ואז עשיתי את זה ואני לא נושאתי.....

באמת כבר כמה דמעות אפשר לשפוך בלילה אחד?!?!

אההה אפי...את אומרת שאני חושבת שמשקרים לי?!?!?!אמריקאית גאה!!

ומה אם אני יגיד לך שאני אמרתי לבת מסויימת שעכשיו אני דיי חברה טובה שלה(או לפחות זה משחשבתי...)-אני סיפרתי לה כמה דברים,ודיברתי איתה,וביקשתי עזרה......והיא הבטיחה שמשאנחנו מדברות נשאר אצלינו!!ואז היא הלכה וסיפרה לבת אחרת ה-כ-ל!!!!!!!

או שעשיתי את טעות חיי וסיפרתי לבת אחרת דברים עלי....וחכי.....עוד איזה שבוע היא תתחיל לספר אותם!!!!

או שסיפרתי לבנות משהוא והם השתמשו בזה נגדי!!!!!!

רוצה שאני ימשיך?!

כי יש לי עוד......

את יודעתרותם333
מה עברתי עכשיו?אני באמת הייתי ככה..כמעט הפכתי לחילונייה אם לא הייתי עוזבת את חברה שלי (או יותר נכון,ה' גרם לה להתרחק ממני) הייתי קרוב לוודאי עם בנים בפגישה ואני לא מגזימה ממש,אבל לא אני כאן עכשיו וניצלתי מאבדון כי היום אני רואה איך אותה ילדה מתנהגת,ואני שמחה שהתחזקתי ולא התרחקתי,ואז הדרך עוד הייתה קשה ואני מעדיפה לתאר מה עשו לי.ומאז הכל קשה לי הכל איפה שאני גרה איפה שאני נמצאת והחברות שלי שהן לא ממש בגדר חברות,והמשפחה וקיצר זה קשה.והתפללתי מיליונים שיושיעו אותי כבר,ושום דבר לא הכי עזר רק שירדו ממני וירדו עלי פחות וזה עבד ועכשיו לאחר שנתיים-שלוש,אני יכולה להגיד לך שה' שומע תפילה.ואם את תתייאשי זה לא יתרום לך כלום זה רק ידכא אותך עוד יותר,תמשיכי להתפלל ואל תפסיקי.כי אם אני עברתי מיליונים של תסבוכות וקשיים וה' הוציא אותי מזה,הוא יוציא גם אותך.לא כי את פחות ממני (ואת לא, תאמיני לי אני כלום לעומתך) או משהו כזה,כי בסופו של דבר ה' מתעלם מהדרגות שלנו ועונה בין אם זה לאתאיסט הכי גדול שטס להודו עד אלייך.הוא בסוף יענה,כי הוא רק רוצה שתאמיני שיהיה לך טוב.זה מגיע לך,מגיע לך להרגיש טוב עם עצמך ושיהיו לך חברות נורמליות.אם נאבד למישהו 2000 שקלים,אין הרבה סיכויים שהוא ימצא אותם ומי שמוצא יכול לקחת לעצמו.למה?בגלל שאין סיכוי שידעו למי להחזיר כל כך.אם ה' רוצה להביא לבן אדם 2000 שקל הוא לא יזרוק לו אותם מהשמייים,הוא יגלגל שהוא ימצא אותם.לה' יש דרכים נסתרות שאנחנו לא יודעים איך הוא מגלגל כל מיני דברים בכל מיני אנשים חפצים וכולי.ה' עכשיו לא נענה לך?אוקי.אולי עוד מעט התפילה תיענה ופתאום תראי כל מיני אנשים ופתאום יעזרו לך ופתאום תצאי מזה!ה' אוהב אותך -חוזר על עצמו- והוא רוצה שיהיה לך רק טוב.תמשיכי להתפלל.בהצלחה נשמה! :*
תודה....אמריקאית גאה!!

טוב תודה רבה!!!!באמת תודה לכולם!!!!!!!

אתם לא יודעים כמה אני מעריכה את זה!!!ושאני יודעת שאני יכולה תמיד לפרוק פה...תודה תודה......

אתם מדהימים!!!

בכיף נשמה גם את מדהימה!!!!!!תללה...
ברור שה' שומע לתפילות שלך..(ושלי גם)אפרת..=]

אין דבר כזה שהקב"ה לא שומע את התפילות שלנו, אולי את לא רואה את זה אבל ת מ י ד הוא שומע!!! מבטיחה לך!!

ובקשר לשקרים שכתבת, אני לא יודעת מה לענות לך , כי אני לא יודעת מה המקרה הספיציפי, אז אין לי מושגגגג!!

אז אם הוא שומע....אמריקאית גאה!!

למה הוא לא מקשיב ומקיים....

ולא שאני יודעת חשבונות שמיים,אבל כבר כמה אפשר?!...כבר זה כמה שנים..........

אנחנו לא רואים שהוא מקשיב לנומוריה^^^

אבל זה בא אלינו בהפוכה. למקום אחר. והכי חשוב שתאהבי את עצמך.

מזה אומר:שזה בא אלינו בהפוכה,למקום אחר?אמריקאית גאה!!
נראה לירותם333

מתוך המבחן שלי בהלכה על תפילה:התפילה תמיד משפיעה.לפעמים אחר טווח ארוך,לפעמים מיידית,לפעמים באופן מלא ולפעמים חלקי.אנחנו צריכים להאמין בהשגחה האלוקית שמגלגלת הכל לטובה,וה' לפעמים לא מקבל תפילות כי הוא רוצה להביא לך משהו מסוים שלטובתך גם אם לא נראה לך,והתפילה שלך לא נאבדת,היא הולכת למקום שבו היא תוכל לעזור יותר.אל תוותרי על התפילה הזאת!בסוף ה' יעזור לך כי הוא לא רוצה שתסבלי.
בקיצור זה בא בהפוכה,למקום שבו התפילה באמת תועיל ותעזור.

גמאני מתפלל על כמה דברים כבר יותר משנתיים נשמה שלי~שירוש~

אבל זה עוד לא קרה מה שרציתי!!

אולי יש דברים לא טובים שעלולים להיות וה' לא עושה אותם בגלל התפילות שלך?(אין לנו איך לדעת)

במשתמש הישן שלך(מישהיא בעולם!!) את ת-מ-י-ד חיזקת אותי..ועכשיו אני רוצה לחזק אותך נשיקה

מישהו מדבר עלייך מאחורי הגב שלך? נהדר! זה סימן שאתה לפניו...
מישהו מרכל על החיים שלך? מעולה! סימן שהחיים שלך מעניינים ....
מישהו מחפש בך חסרונות? דבש! סימן שאתה יותר טוב...
מישהו מעליל עליך עלילות ? מדהים! סימן שיש לך סיפורים מרתקים ....
מישהו לא מעיז להסתכל לך בפנים? מעלף! סימן שאתה יפה מידי....
..תחשבו על זה רק תזכרו....שימו פס על כולם וחייכו אל העולם, מי שלא מכבד אתכם, לא ראוי לכבד אתכם!! 
                                                                                                                                                            גם בשעה שהכי קשה צריכים לזכור שהיא רק 60 דקות                                                                                                                              גם כשעצוב וכלום לא הולך צריך לדעת להמשיך לחייךJ

קשה לה לראות אותך בוכה, אבל אין לה בעיה לגרום לזה

*"הדרך הכי קשה מובילה לאושר הכי גדול
"אולי אתה סתם עוד אדם בעולם , אבל בשביל מישהו אתה כל העולם.." 
"כשאתה צועק שומעים אותך, כשאתה מדבר מקשיבים לך וכשאתה מחייך אוהבים אותך Users\avigayil\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif" />
החיים עוברים מהר מידי, עוברים ולא חוזרים. אז בואו נחייה בלי לחשוב על העתיד. רק ליהנות, לנשום, להתרגש, לאהוב ,לצחוק, לבכות, להתחבר, להתקרב, להתרחק ... ובעצם ל-ח-י-ו-ת ! גם אם קשה - זה ממש לא הסוף. להפך, תמשיכו הלאה, תחייכו. מטעויות רק לומדים

כל מה שקרה שייך לעבר , להסתכל קדימה זה מה שנותר , המטרה היא בעצם להמשיך הלאה , כל מה שצריך לדעת זה שהכול מלמעלה ..;)
למדתי שבדקה יש 60 שניות , למדתי שבשעה יש 60 דקות , למדתי שביממה יש 24 שעות אבל לא למדתי ששנייה בלעדייך יקרה לי יותר מכול

מדתי ששנייה בלעדייך יקרה לי יותר מכול
תמיד יש טיפת אמת ב " רק צחקתי " טיפת ידע ב " לא יודע " ...טיפת רגש ב " לא אכפת לי !! ו -תמיד- יש הרבה כאב ב " הכל בסדר 
"לעולם אל תוותר על מישהו , שאתה לא יכול להעביר את היום מבלי לחשוב עליו..." 
"כמה שזה עצוב שהמצב רוח שלנו תלוי בכמה מילים של בן אדם אחד..." 
"אל תפחד מהאויב שלך , תפחד מהחבר הכי טוב שלך , כי הוא זה שיודע עלייך הכל..."
"אתה לא מחויב לנצח , אתה מחויב להמשיך לנסות ולעשות את הטוב ביותר כל יום..." 
"כשנסגרת דלת אחת - נפתחת אחרת, אבל לעיתים קרובות אנו ממשיכים להביט בצער רב כל כך בדלת סגורה , עד שאיננו רואים את זו שנפתחה בפנינו..." 
"חברים הם אלו שאיתך כשטוב , וכשרע הם באים לבד..." 
"חברים אמיתיים יבחינו בעצבותך גם כשאתה מחייך..." 
*"לב מלא סודות מוביל להמון בעיות , העיניים אומרות הכל והפה ממשיך לשתוק..." 
*"תעריכו את מה שיש לכם בידיים , כי ביום שזה יעלם ...רק אז תבינו , כמה הבן אדם הזה היה חשוב לכם 

*"העבר רק מתארך , העתיד רק מתקצר , וכאבי האתמול של אתמול - לא יכריעו את התקוות של המחר..." 
 ותודה לך מלך מלכי המלכים,גם על הדברים שאין לי,תודה שקשה לי לפעמים,תודה שקצת עצוב לי לפעמים,כי הכל לטובתי,ואפילו שלא תמיד ראיתי שזה לטובתי,עמוק בלב אני יודעת שהכל מגיע ממך,והוא הדבר הטוב ביותר עבורי,והוא נעשה במיוחד בשבילי,בהשגחה פרטית מדויקת ומושלמת,כמו שרק אתה ה' יודע לעשות.

יש חלק דברים לא קשוורים..סווורי

זה מהכרטיס אישי שלך גמלי כתבוו דברים מהכרטיס אישי פעם..לפעמים הדברים שאת כותבת הכי מחזקים!!

אוהבתותך ♥♥ את יכולה לדבר איתי תמיייד באישי!!

רותם, את צודקת, אני למדתי את זה ..אפרת..=]

אז................אמריקאית גאה!!

כן התפילה שלי מועילה?!

וכן הדמעות שאני שופכת מועילים?!

בטח!!!!!!!!!shira cohen
תמיד תפילה מועילה.......!
אין כזה דבר שמתפללים והתפילה לא מועילה!!!

ברור!!.. אפרת..=]

רק אולי ה' רצה לקחת את התפילה שלך למקום אחר..ותאמיני לי, שה' יודע מה הוא עושה!! והוא עושה את זה רקקקקקק לטובתך!

בהצלחההההה

אבל איך אפשר להאמין בזה?!?!זה קשה.....|נואש|...אמריקאית גאה!!
>>~שירוש~

את יודעת שאני מתפללת לה' שיתן לי לבכות לפעמים!!(ואני לא מצליחה..לפעמים)

ובטווח הדמעות שלך עוזרות

זה קשה, אבל אפשרי!! אפרת..=]

מזכיר לי-להבה=)

הפכתי לחתימה...מציג את imagesCAJZ01W6.jpg

לא רואים שום תמונה....אמריקאית גאה!!
ה' תמיד שומע את התפילות שלך גם אם לאאל ההריםאחרונה

שמים לב.

משל יפה ששמעתי על זה בן אדם מבקש מה' יתן לו לזכות בלוטו מתפלל כל היום ולא זוכה. בסוף היום כחוזר הביתה מהורהר במחשבות "למה ה' לא הקשיב לי" ,עובר את הכביש וכמעט נדרס.

נכון ה' לא הקשיב לתפילה שלו לזכות בלוטו אבל בזכות התפילה הוא לא נדרס.

יכול להיות התפילות שלך עוזרות שלא יהיה יותר גרוע , או עוזרות לך במשהו אחר .

בכל מקרה אני מאחל בהצלחה.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך