אבל זה עוד לא קרה מה שרציתי!!
אולי יש דברים לא טובים שעלולים להיות וה' לא עושה אותם בגלל התפילות שלך?(אין לנו איך לדעת)
במשתמש הישן שלך(מישהיא בעולם!!) את ת-מ-י-ד חיזקת אותי..ועכשיו אני רוצה לחזק אותך 
מישהו מדבר עלייך מאחורי הגב שלך? נהדר! זה סימן שאתה לפניו...
מישהו מרכל על החיים שלך? מעולה! סימן שהחיים שלך מעניינים ....
מישהו מחפש בך חסרונות? דבש! סימן שאתה יותר טוב...
מישהו מעליל עליך עלילות ? מדהים! סימן שיש לך סיפורים מרתקים ....
מישהו לא מעיז להסתכל לך בפנים? מעלף! סימן שאתה יפה מידי....
..תחשבו על זה רק תזכרו....שימו פס על כולם וחייכו אל העולם, מי שלא מכבד אתכם, לא ראוי לכבד אתכם!! גם בשעה שהכי קשה צריכים לזכור שהיא רק 60 דקות גם כשעצוב וכלום לא הולך צריך לדעת להמשיך לחייךJ
קשה לה לראות אותך בוכה, אבל אין לה בעיה לגרום לזה
*"הדרך הכי קשה מובילה לאושר הכי גדול
"אולי אתה סתם עוד אדם בעולם , אבל בשביל מישהו אתה כל העולם.."
"כשאתה צועק שומעים אותך, כשאתה מדבר מקשיבים לך וכשאתה מחייך אוהבים אותך
Users\avigayil\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif" />"
החיים עוברים מהר מידי, עוברים ולא חוזרים. אז בואו נחייה בלי לחשוב על העתיד. רק ליהנות, לנשום, להתרגש, לאהוב ,לצחוק, לבכות, להתחבר, להתקרב, להתרחק ... ובעצם ל-ח-י-ו-ת ! גם אם קשה - זה ממש לא הסוף. להפך, תמשיכו הלאה, תחייכו. מטעויות רק לומדים
כל מה שקרה שייך לעבר , להסתכל קדימה זה מה שנותר , המטרה היא בעצם להמשיך הלאה , כל מה שצריך לדעת זה שהכול מלמעלה ..;)
למדתי שבדקה יש 60 שניות , למדתי שבשעה יש 60 דקות , למדתי שביממה יש 24 שעות אבל לא למדתי ששנייה בלעדייך יקרה לי יותר מכול
מדתי ששנייה בלעדייך יקרה לי יותר מכול
תמיד יש טיפת אמת ב " רק צחקתי " טיפת ידע ב " לא יודע " ...טיפת רגש ב " לא אכפת לי !! ו -תמיד- יש הרבה כאב ב " הכל בסדר
"לעולם אל תוותר על מישהו , שאתה לא יכול להעביר את היום מבלי לחשוב עליו..."
"כמה שזה עצוב שהמצב רוח שלנו תלוי בכמה מילים של בן אדם אחד..."
"אל תפחד מהאויב שלך , תפחד מהחבר הכי טוב שלך , כי הוא זה שיודע עלייך הכל..."
"אתה לא מחויב לנצח , אתה מחויב להמשיך לנסות ולעשות את הטוב ביותר כל יום..."
"כשנסגרת דלת אחת - נפתחת אחרת, אבל לעיתים קרובות אנו ממשיכים להביט בצער רב כל כך בדלת סגורה , עד שאיננו רואים את זו שנפתחה בפנינו..."
"חברים הם אלו שאיתך כשטוב , וכשרע הם באים לבד..."
"חברים אמיתיים יבחינו בעצבותך גם כשאתה מחייך..."
*"לב מלא סודות מוביל להמון בעיות , העיניים אומרות הכל והפה ממשיך לשתוק..."
*"תעריכו את מה שיש לכם בידיים , כי ביום שזה יעלם ...רק אז תבינו , כמה הבן אדם הזה היה חשוב לכם
*"העבר רק מתארך , העתיד רק מתקצר , וכאבי האתמול של אתמול - לא יכריעו את התקוות של המחר..."
ותודה לך מלך מלכי המלכים,גם על הדברים שאין לי,תודה שקשה לי לפעמים,תודה שקצת עצוב לי לפעמים,כי הכל לטובתי,ואפילו שלא תמיד ראיתי שזה לטובתי,עמוק בלב אני יודעת שהכל מגיע ממך,והוא הדבר הטוב ביותר עבורי,והוא נעשה במיוחד בשבילי,בהשגחה פרטית מדויקת ומושלמת,כמו שרק אתה ה' יודע לעשות.
יש חלק דברים לא קשוורים..סווורי
זה מהכרטיס אישי שלך גמלי כתבוו דברים מהכרטיס אישי פעם..לפעמים הדברים שאת כותבת הכי מחזקים!!
אוהבתותך ♥♥ את יכולה לדבר איתי תמיייד באישי!!