בס"S
אני רוצה להוסיף עוד כיוון... [מי שיגיע עד הסוף...שיגיד מה דעתו..
]
אנחנו התרגלנו מכל הסיפורים של ה"חוזרים בתשובה" שהם מספרים לנו כ"כ הרבה על העולם ה"מקסים והנוצץ" שיש בחוץ..ואז לקראת הסוף הם מסיימים במשפט "ואז גיליתי את האור האמיתי וחזרתי בתשובה"-סוף.
והתלמידים נשארים במחשבה בראש-איזה טיפש האיש הזה שוויתר על כל הכייף שהוא כ"כ נהנה לספר אליו בשביל לחזור בתשובה.
[חו"ח שאין לי כל זילזול לאנשים אלו!! שלא יובן לא נכון, אני רק מציגה -בקיצוניות- שבמרבית השיחות מתרכזים באייך היה,ב"וואוו" ולא מעבירים לתלמידים עד כמה ב-א-מ-ת הכל שיקרי....]
התלמידים לא מבינים למה ויתרו אז על זה.....
הם נשארים בחלום כמה כייף ונוצץ בחוץ..הם גם רוצים לנסות ...עמוק בלב יש להם מחשבה שהם היו רוצים להיות חילונים , [לדעתי זה לא רק חברה שלך, יש הרבה דתיים בעיקר נוער שלא באמת מבין כמה אמת ואושר יש בדת השלמה וחיי באשליה ובפזילה על האושר המזוייף שבעולם החילוני]
הדרך של היהדות[לא בערך...עד הסוף!!] היא הכי טובה לאדם,הרי ה' הוא זה שיצר אותנו,אז כמובן שהוא יודע מה הכי טוב בשבילנו!!
וכאן נמצא האושר האמיתי...
כי אפשר לחייך ההרבה ויפה-השאלה אם זה גם מבפנים....... בהתחלה לא מרגישים אבל אח"כ יש טעם מר....וחבל!
שתבין,שהרבה יותר טוב להישאר עם נפש שלמה ונקיה -זה גם הכי קשה- אבל הכי שווה!!!!
בלי שריטות...בלי מחשבות שקופצות... זו מעלה אחרת....
לא חסר לנו על מה לחזור בתשובה..... אנחנו יכולים להיות "חוזרים בתשובה" על דברים רבים....לא צריך להתקלקל בשביל להקרא ככה...
שבאמת ניהיה שמחים בהיותנו דתיים לא רק כצריך ונולדנו למשפח' דתיה וכו' אלא גם לבנות קומה נוספת של שמחה ודבקות אמיתית ושנזכה להיות עבדי ה' אמיתיים בלב שלם!!!