תיסכולל.........shir shir

היום המורה החזירה מבחנים במתמטיקה...דווקא יצאתי מהמבחן עם אחלה הרגשה, ידעתי את החומר מעולה, עזרתי לחברות, התפללתי [סיימתי את כל יום שלישי בתהילים!!], אמרתי פתיחת אליהווו..קיצר עשיתי ה-כ-ל- [כמובן מה שתלוי בי] כדי להצליח במבחן הארור הזה.

היום קיבלנו מבחנים והתוצאה ביאסה אותי לגמרי...78%...עכשיו המתסכל הוא שרוב הבנות בהקבצה קיבלו אחלה ציונים- 100, 98 וכאילו..

הגעתי הביתה, התחלתי לבכות......ולבכות......ולבכותתת.....נמאס לי כבר מהפעולה המעצבנת הזאת.  חשבתי לרדת הקבצה אבל כולם תוקעים לי כל מני פסוקים כמו-  הוי זנב לאריות ואל תהי ראש לשועלים...

|מיואש| |מבואס| |עצבני| |עוד רגע קופץ מהחלון מקומה

וואי איזה באסה!asaf300

תקשיבי, זה אחד המבאסים! אני ממש מבין אותך. אני היתי לומד מלא למבחנים, וממש נכשל. אשכרה נכשל! 50-60.. זה היה מבאס ממש! אז א' 78 זה לא כזה גרוע. זה אפילו בחלק מהמקצועות טוב מאוד!

וב' - זה מתמטיקה!  זה ממש לא כל החיים. מותר להתבאס קצת, אבל זה כולה לימודים. זה לא הדבר הכי חשוב החיים! יש דברים פי 100 יותר חשובים מזה..

מבחן כזה לא צריך להרוס אותך!!!!shira cohen
זה בסדר גם לנו היה מבחן במתמטיקה ועוד לא החזירו לנו אותו...........אני יודעת שבחומר הזה פישלתי ובגדול!!!
אני לא צריכה בשביל זה להרוס אותי!!!!
גם אם אני יקבל 70% .....שזה קרה לי פעם אחת לפני שנתים.........אמרתי גם זו לטובה למרות שלי מאד כפת מהלימודים ואני די חרוצה!!!

וואי.. כ"כ כ"כ מבינה אותך..אסור להתייאש

היה לי מבחן במתמ' שקיבלתי בו 30 ואחרי זה החלטתי לתפוס את עצמי ביידים וחוץ מתפילות, לעשות גם השתדלות שלי! וב"ה לקחתי כמה שיעורים פרטיים וב"ה במבחן האחרון קיבלתי 88 שזה ממש התקדמות..

העיקר לעשות את ההשתדלות המירבית שאת יכולה לעשות והקב"ה יעשה את חלקו בצורה הכי טובה ומתאימה לך!!!

ב"הצלחה צדיקהנשיקה

פה באישי בשמחה..

אני גם התאמצתי מאוד וקיבלתי 40!עזראי

וואייי הלוואיי וההייתי מקבלת 78 ועוד בא'?!!?Elishva

אני בעקרון בהקבצה ב' במתמטיקה..

והיה איזה מבחן שהוצאתי ת'נשמהה בשבילו.... ואזז קיבלתי 60..

פסדר לא התייחסתי ואז עוד המורה אומרת שאני לא משקיעה..פה קיבלתי בום..

אבל עכשיו אני כבר לא מתייחסת לזה..כאילו העיקר השקעתי וזהו..

וואלה.....חחחחח...כמה פשלנים יש פה!..shira cohen
כולל אני...
לרדת הקבצה,רותם333

זה לא תמיד רע.אני הייתי בא' והרגשתי שדי,כולם מתקדמים בקצב של טיל ובכלל אין זמן לחשוב על התשובה לתרגיל שהמורה כותבת על הלוח,אז החלטתי לעבור וזו הייתה החלטה נכונה למדי!וחוץ מזה,אני יודעת שזה מציק ומבאס שאומרים את זה,אבל 78 זה ציון באמת חלומי..וזה לא שאני לא טובה במתמטיקה!אני אחלה במתמטיקה באמת!אבל הציון הזה באמת חלומי!ועוד משהו,את לא צריכה להתעמק בזה יותר מידי.את יודעת למה?כי מה שטוב במבחנים לפני הבגרות,,ובמבחנים רגילים גם אם טעית זה לא משפיע ומשנה כלום!אתה תמיד יכול לעשות שוב את המבחן בבית ולראות שאם היית עושה - במקום + או אם היית זוכרת את הנוסחה היית מצליחה בתרגיל זה והזה,ואם היית זוכרת להכפיל במקום לחלק היית יכולה להצליח בתרגיל הזה,ואפילו בבגרויות יש מועד ב'!!בקיצור תמיד את יכולה לעשות אותו שוב ולראות שבאמת זה טעויות פיציות שאפשר לתקן וגם טעויות שבגלל משהו אחד כל התרגיל נהרס,וגם אם לא ידעת מה לעשות בתרגיל,או דילגת על תרגיל, גם אם המבחן כבר היה ואת הציון המסוים כבר קיבלת.

מכירה את הסיטואציה. אוופ, איך אני מבינה אותך..בצל ירוק

הייתי ממש ככה (לא בדיוק, הציונים היו הרבה יותר נמוכים משלך כנראה),

ואמרו לי לא לרדת. ורק המחשבה על שיעור מתמטיקה עשתה לי רע.

במילים עדינות.

אז התעקשתי והתווכחתי עם ההורים שלי שאמרו שאני מסוגלת ואני מתעצלת,

ובסוף ירדתי ל-3 יח"ל.. פשוט הבנתי שאני ומתמטיקה לא הולך ביחד

וזה בסדר גמור!! אני מחזיקה מעצמי חכמה באופן כללי

וזה הגיוני להיות בנאדם עם שכל אבל עם מתמטיקה לא להסתדר!
אז הבנתי שבחיים אני לא אעשה משהו עם יותר מדי מתמטיקה, וירדתי.

ואני ממש שלמה עם זה, וטוב לי עכשיו!! מאוד!!

בקיצור, נראה לי הבנת מה דעתי

בהצלחה רבה נשמה נשיקה

78 ?! ב"ה !!!batsheva100

חחח אני הייתי מאושרת..

תלוי איזה כיתה את, תלוי בממוצע של ההקבצה.

אם את בממוצע- תחשיבי את זה כמו 90.

קורה לי הרבה....ישי .א.
ללמוד שעות למבחן ולתפלל כמו לא יודע מה ולהיכשל,אבל למדתי להגיד לעצמי שאם עשיתי את המק' שלי והשקעתי ולמדתי ןהתפללצי טוב, אז אני מבחינתי עשיתי את שלי ועכשיו לה' נותר לעשות את כל השאר.ואם אני מקבל ציון לא משהו אז לא בעיה שלי כי אני את שלי עשיתי. כנראה שזה היה פשוט רצון ה', ואני מאמין שה' רוצה בטובתי גם אם זה לא נראה לי. בגלל זה אני לפעמים מרוצה מעצמי עוד לפני שעשיתי את המבחן. כי אני יודע שאת שלי עשיתי! מקווה שמה שכתבתי יעזור חך להתעודד קצת...
מבינה לגמרי..חרשתיי על המבחןןן!!~שירוש~

למדתי מללאאא למבחןן באנגלית ולא באתי לפעולות..!!

הייתי אצל מורה פרטית ובסוף קיבלתי 65..והיום בתורה קיייבלתי 74.. והמורה עוד רושמת לי למדת מספיק?!

איזה מבאס..ב-ה-צ-ל-ח-ה!!♥

בוואייי לאישיגרעין אליה :)
78?!זה לא גרוע בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אמריקאית גאה!!

אבל מאוד מאוד מכירה תהרגשה!!!

זה קורא לי מלאאאאא!!

כשאני חושבת שהצלחתי והרגשה מזה טובה ואז המבחנים חוזרים עם ציונים ברצפה.....!!!אבל לא נורא....!!!!

נשמה,יש דברים יותר גרועים!!!!

בהצלחה!!!

הלווואי שזה יהיה הצרות שלי!!!!אמריקאית גאה!!
78 זה ציון סבבה..לא צריך לבכות על זה..אפרת..=]

חח מזכיר לי את חברה שלי-

היא קיבלה 87 במבחן (לא זוכרת איזה מקצוע) ואז היא התבכיינה שהיא קיבלה ציון גרוע!!

אין עליכם, חבר'הshir shirאחרונה

תודה על העידוד והעצות...=] עזרתם לי לעבור את החצי שבוע המבאס הזהחצי חיוך

מעריכה אתכם!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך