בואו נראה לעצמנו, בעיקר, שאנחנו יודעים להתעלות מעל רגשות הכאב ולהתפלל גם לשלומו של אדם שאנחנו מאוד כועסים עליו.
חלה החמרה משמעותית במצבו של אריאל שרון בימין האחרונים בעקבות אי ספיקת כליות. מצב שעלול אף להביא למוות.
אני מצרף כאן את הפרק הראשון בתהילים אותו אני אומר לרפואת אריאל בן דבורה (ורה) . הבא בתור שרוצה להגיד פרק, שיגיד את פרק ב', ויכתוב כתגובה להודעה שלי - פרק ב' (אין צורך להביא את תוכן הפרק, אבל אם גם מעתיקים לכאן את הפרק, למשל ממכון ממרא - זה יכול גם לגרום שעוד מישהו יגיד את הפרק הזה..
וככה השרשור יקפוץ ואולי נשלים ספר תהילים לרפואתו של האיש שלמרות כל הכאב שגרם, צריך לזכור גם שתרם תרומה משמעותית ביותר לתנופת הבנייה בכל הארץ וביהודה ושומרון בפרט (יש אומרים שבלעדי שרון גוש אמונים בתחילת דרכו לא היה מצליח להגיע להישגים משמעותיים).
בואו נתעלה.
פרק א':
א אַשְׁרֵי הָאִישׁ אֲשֶׁר לֹא הָלַךְ בַּעֲצַת רְשָׁעִים וּבְדֶרֶךְ חַטָּאִים לֹא עָמָד וּבְמוֹשַׁב לֵצִים לֹא יָשָׁב.
ב כִּי אִם בְּתוֹרַת יְהוָה חֶפְצוֹ וּבְתוֹרָתוֹ יֶהְגֶּה יוֹמָם וָלָיְלָה.
ג וְהָיָה כְּעֵץ שָׁתוּל עַל פַּלְגֵי מָיִם אֲשֶׁר פִּרְיוֹ יִתֵּן בְּעִתּוֹ וְעָלֵהוּ לֹא יִבּוֹל וְכֹל אֲשֶׁר יַעֲשֶׂה יַצְלִיחַ.
ד לֹא כֵן הָרְשָׁעִים כִּי אִם כַּמֹּץ אֲשֶׁר תִּדְּפֶנּוּ רוּחַ.
ה עַל כֵּן, לֹא יָקֻמוּ רְשָׁעִים בַּמִּשְׁפָּט וְחַטָּאִים בַּעֲדַת צַדִּיקִים.
ו כִּי יוֹדֵעַ יְהוָה דֶּרֶךְ צַדִּיקִים וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים תֹּאבֵד.
-מנהלים אני יודע שזה לא שרשור רגיל לצמ"ע, אבל כן יש לו גם משמעות ערכית וגם דבר חשוב לעזור בתפילה כשאפשר. אני מבקש, אנא, השאירו את השרשור ואל תמחקו/תנעלו אותו (מטרתו גם לקפוץ למעלה כדי לעורר מודעות) תודה רבה מראש!-

אני רוצה לקום חי מחר בבוקר..
) אבל עדיין.... אהמממ...
פורום ציבורי או לא פורום ציבורי - רק בקשה אישית שלי - תנו לשרשור הזה להמשיך להיות שרשור תהילים 

יש לך זיכרון צילומי לניקים …