נשואים כבר כמעט שנה -
זה לא סוד בשביל שנינו שאנו מאוד שונים וב"ה מאוד אוהבים
אבל זה קצת קשה לגשר אולי יש לכם רעיונות...
בעלי חי בתוך עולם משל עצמו עד שיתחתנו ספון בישיבה ובעל דרישה ואחריות מעצמו להגיע לטוב ביותר
מה שכן שהוא באמת בן עליה
ההסתכלות שלו על העולם מסקנות ותובנות מאוד שונה ממה שקורה בשטח
מושגי היסוד והנחות יסוד שברורות לרבים מאיתנו כלל אינם נלקחים בחשבון מבחינתו
וכל גישור על שוני ממנו צריך להתחיל בשינוי תפיסה עמוק
מה שהוא מסכים שהידע שלו בדברים רבים שהם די זורמים לדם לרבים מאיתנו לא מובנים או שהוא בכלל לא מודע להם
אני לעומתו אשת העולם הגדול מלאת מושגים וכו'...
למדנו להכיר בחיובי של כל אחד ב"ה למרות הפערים הבאמת גדולים !
אבל יש הרבה מישורים שזה מאוד קשה לנו להתגבר על השלכות של הבעיה הזאת בהם .
בעלי מודע למורכבות הזו ומגדיר זאת כקושי שלו והוא רוצה שנעזור אחד לשני כדי להתגבר ולהתחשל למרות הבעיה הזו
אבל איך עושים את זה ???
למשל,
יש לי כישרונות שכל חיי אנשים העריכו אותי וידעו להכיר בהם במישורים רבים ושונים בחיים שלכל אדם אחר היו נחשבים ליתרונות בבת זוגו אבל הוא ממש רואה את זה באופן רדוד (כמובן שהכול ברוח טובה כי באמת שהוא בעל מידות אבל זה מאוד קשה לחיות עם אדם שחושב שדברים שבאמת אני יודעת שנחשבים ליתרון, אצלו נתפסים כריקנות – ובתוך עמי אני יושבת)
את צורת החשיבה שלי ועומק התפיסה שלי על דברים רבים בעולם (אנשים מתיעצים איתי אני עובדת ולמדתי וסימתי בהצלחה כמה מקצועת נחשבים) בכלל לא ניתנים בצורה ברורה להעברה אליו הוא באמת חסר מושגי יסוד וקשה לי בלעדיהם לתת לו לבנות אותם אני רואה שמה שכתבתי לא כל כך ברור אבל אני ממש ממש ממש אשמח לעצות וכל דבר שיעזור
יש לציין שגם לי ל קשה לקבל אותו ככזה אבל אני באמת מנסה מאוד להגדיל הרבה מהחיובי שלו ולהתמקד בזה (וב"ה יש הרבה) ומצליחה להכיל אותו אבל הוא פשוט לא מודע לכל מה שאני כדי להכיל אותי כי אין לו בכלל כלי מדידה למה שאני.
ברור שיש לו נקודות אור חיוביות עלי ואנחנו מתמקדים בהם כיד להמשיך להצליח אבל כל הנקודות שנשארות מאחור רבות מדי בכדי להתעלם מהם ועולים בכלל כך הרבה מצבים ....