גרעין תורני~בת ציון~

שלום לכולן..אני שמינסטית והתחלתי כבר להתעניין ולחפש שירות ואני בעזרת ה' רוצה לעשות שירות בשילוב מדרשה או בגרעין תורני...בעיקרון עד עד עכשיו הייתי סגורה שאני רוצה מדרשת שילוב אבל התחלתי להתעניין קצת בגרעינים תורניים ואני לא מספיק בקיאה עדיין בעניין ומכירה מקומות..

אז יש פה אולי בנות שיכולות להמליץ לי ומכירות או ששמעו איפה יש גרעינים תורניים?(ועדיף גרעינים שלא נשארים שם ממש כל שבת ושתהיה שבת גרעין פעם בכמה זמן כי חשוב לי להיות רב השבתות בבית)

תודה רבה

גרעין תורניאנונימי (פותח)
יש גרעין תורני ברמת השרון!
נשמע על רמה..סאפיר
אפשר לקבל עוד קצת פרטים..? דרך איזה אגודה..?
יש גרעין תורני מעעוללה בלוד!!מיסטר דום

כדאי אנשים מקסימים וחמים פתוחים ומקבלים לקהילה שלהם אנשים במהירות אנשים

שיהיה לך קזה לעזוב אותם כי הם אנשים חכמים וחמים בקיצור נסי לפחות

קוראים לו "גרעין לב השרון"?טימון!

של האגודה?

אם כן, אני ממש התרשמתי ממנו, ובע"זה אני כנראה הולכת לבדוק אותו...

יש מישי שעושה שם? שעשתה שם? ממש חשוב לי לשמוע המלצות!!

יש באור יהודהרחלקה
פרטים באישי
מהאגודה להתנדבותאנונימי (פותח)

בעקרון יש כאן רשימה של הגרעינים שיש לנו באגודה להתנדבות אבל לעוד אינפורמציה את מוזמנת להתקשר למוקד הטלפוני שפתוח מ: 16:00-21:00 ב: 1-800-233-133 ונשמח בכיף לעזור לך

גרעיני בני עקיבא

גרעינים תורנייםאנונימי (פותח)
אהלן. תקשיבי, הכי שווה לך ללכת על גרעינים של האגודה להתנדבות. הם שיא המשקיעים בגרעינים ובבנות שירות. לכל גרעין יש מנחה מקצועית שדואגת שהעבודה של הבנות תהיה משמעותית ותעשה שינוי אמיתי הם ממש מעודדים ראש גדול של הבנות ודואגים שכל בת תוכל לנצל את הכישורים שלה בצורה הכי טובה! שמה העבודה היא הכי מאתגרת, הכי כיפית והכי איכותית. אם כבר גרעינים- אז רק באגודה!
גרעינים שוויםאנונימי (פותח)
הי גילת, אם את בקטע של גרעינים, אז אני ממש בעד הגרעינים של האגודה להתנדבות, כי הם ממש משקיעים בבנות שירות ובגרעינים. לכל גרעין יש מנחה מקצועית בתחום שעוזרת לבנות ליצור ולקדם גרעין שבאמת יעשה שינוי בקהילה. הם מעודדים ראש גדול של הבנות ויודעים להדריך כל בת בגרעין איך לנצל את הכישורים שלה בצורה מקסימלית. בקיצור, אם את רוצה גרעין רציני, לכי על האגודה! יש להם איזה 14 גרעינים בכל הארץ! הכל מפורט באתר שלהם... 
גרעין רמת השרוןאנונימי (פותח)אחרונה
ישנו גרעין תרני ברמת השרון.כדאי מאד!
הגרעין התורני בחולון!!!!!shira123

אם תרצי פרטים בשמחה!!

היי, כנסו..Apple

גמאני ממש רוצה גרעינים תורניים!

יש מישהי ששמעה דברים או שמשרת\שירתה בגרעינים- "אילת", "מו"ח תל אביב", או "קריית מלאכי"? (של האגודה..)

ויש מישהי ששמעה או משרתת\שירתה ב"גרעין רעות" בתל אביב של "בת-עמי", ויכולה לספר עליו?

תודה וסליחה על הבלאגן..

מקפיצה דחוף!Apple
אין על הגרעין בחולון!!פז
אז משרתת שם?Apple
גרעין טבריה!lumana

משלב גם מדרשה!!

יום בשבוע במקום תקן בוקר יש מדרשה, ועוד ערב בשבוע שיעורים מדהימים!! (חוץ מהאורייתא שגם היא ממש על רמה!)

כל כמה חודשים יש שבת מדרשה/גרעין, וחוץ מזה שבתות נתונות להחלטתה של כל בת. בדר"כ נשארים פעם בשבועיים, כי פשוט לא רוצים להפסיד את זה!

עוד ייתרון גדול בעייני זה שיש המון המון תקנים בגרעין (קרוב ל-50!) מה שיוצר מגוון גדול של תחומים והרבה בנות בגרעין, שזה גם המון כוח ועוצמה וגם מגוון חברתי גדול

פשוט לבוא, לראות ולהתאהב!

טבריהאנונימי (פותח)
הא יפה לא ידעתי תיצרי איתי קשר תודעי לי איך שמה 0526839682 שירני
איזה באסה!ניל"ס
רציתי ממש לנסוע לגרעין של טבריה, אבל הסיירת שלהם יוצאת ביום של הבגרות באנגלית!!!
אז חייב להיות עוד תאריך לסיירת-shira123
הבנתי שאם מקום עושה סיירת בתאריך של בגרות הוא חייב שיהיה לו עוד תאריך לבנות שנבחנות באותה בגרות..שווה לברר!
אני יודעת שיש...ניל"ס

אבל זה בר"ח אדר (גם ל' וגם א') וזה ממש מבאס להפסיד את שני הימים בשביל מקום שקשה להגיע אליו והוא רק בעדיפות הרביעית שלי...

מצאתי במקום זה מקום אחר... בגרעין של נצרת עילית...

מה את רוצה לבדוק בטבריה?lumana

ובאיזה יום הבגרות שלך? שלישי או רביעי?

בגן מיח"אניל"ס

והבגרות בשלישי (כל היום..)

למה?

תדברי עם הרכזתlumana

ביום שלישי בודקים את הגרעין וביום רביעי את התקנים עצמם.

אולי תוכלי להגיע בערב-לילה, לעשות ראיון עם צוות הגרעין ולמחרת ללכת לבדוק את התקן.

אל תוותרי על טבריה בגלל בגרות!!

במעלה אפרים לא נשארים כל שבתבילי

אבל כן נשארים די הרבה (כל שבת שניה בערך).

אז אם זה בכל זאת מעניין אותך, את מוזמנת במסר. 

מישי יודעת על הגרעין בנתיבות ?! אם כן-אפשר פרטים?אנונימי (פותח)
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך